OLETKO VALMIS OTTAMAAN SELVÄÄ SISÄLLÄSI ASUVASTA VOIMASTA? 

Henkilökohtainen valmennusohjelma on sinulle, joka haluat mennä elämässäsi eteenpäin, kohdata ja muokata kukoistustasi rajoittavia uskomuksia ja lukkoja, löytää suunnattomia voimavaroja itsestäsi ja elää täyttä sekä merkityksellistä elämää. Valmennus on juuri sinulle räätälöity kokonaisuus ja voit olla varma, että se palvelee kasvuasi ja vaikuttaa elämääsi hyvin kokonaisvaltaisesti. Kaikki kukoistus lähtee mielesi hyvinvoinnista. Kun sisäinen maailmasi muuttuu, muuttuu myös ulkoinen maailmasi. 

Aloita valmennus kanssani

Kenelle Valon Kide -valmennusohjelma on tarkoitettu? 

» Sinulle joka kaipaat elämääsi syvempää merkitystä, sen sijaan että eläisit autopilotilla suorittaen. Voi olla että elämäsi palapelin palaset ovat tällähetkellä hajallaan ja kaipaisit muodostaa palasista selkeämpää kuvaa siitä, mitä haluat ja minne olet menossa.

» Sinulle joka olet kyllästynyt kukoistustasi rajoittaviin uskomuksiin siitä, että et ansaitse tai et pysty ja olet valmis kohtaamaan ja vapautumaan pelon ja rajoitusten kahleista. Koet tarvitsevasi epävarmuuden sijaan itsevarmuutta, vaativuuden sijasta rakkautta, pelon sijasta luottamusta, puutteen sijasta yltäkylläisyyttä. 

» Sinulle joka olet oivaltanut sen, että kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ydin on tasapainossa ja erityisesti henkinen hyvinvointi on kaiken kukoistuksen perusta. Olet valmis asettamaan oman hyvinvointisi prioriteetiksi, etkä enää löydä tekosyitä sille, miksi et voisi voida mahdollisimman hyvin ja nauttia elämästä. 

Valmennuksen aikana tulet...

» Löytämään ainutlaatuisen elämäsi kipinän, eli sen mikä saa sinut hehkumaan itsevarmana ja ottamaan askeleita kohti kipinän sytyttämistä roihuun [omat vahvuutesi, merkitykselliset asiat, kaipuusi].

» Kuorimaan vuosien aikana luomiasi kerroksia, rajoittavia uskomuksia ja rooleja päältäsi niin, että pääset kohtaamaan sen, kuka pohjimmiltasi olet ja näkemään oman suunnattoman arvosi [olet jotain upeaa ja ainutlaatuista].

» Poistumaan kuluttavan suorittamisen kierteestä kohti elinvoimaisuutta ja selkeyttämään sinulle sen, mitä ihan oikeasti kaipaat ja tarvitset. Luomaan palapelin paloista eheämpää kuvaa.

»Ymmärtämään tämänhetkistä tilannettasi paremmin ja käsittämään oman luomisvoimasi suuruuden [edes osan siitä, koska tämän oivaltaminen pienissäkin määrin tulee muuttamaan elämäsi]

» Näkemään elämäsi sinulle kaikenaikaa tarjoamat merkit ja mahdollisuudet sekä tarttumaan nihin rohkeammin. Tämä tulee johdattamaan sinut elämän ihaniin seikkailuihin ja kohtaamisiin, elämään hetkessä.

Kaisa Lehtinen

Mietin suunnanmuutoksia tiettyhin asioihin elämässäni. Halusin löytää voimaa ja rohkeutta itsestäni ja jo ensimmäisellä tapaamisella tunsin syvää luottamusta ja olevani oikeassa paikassa. 

Huomaan ajatukseni olevan selkeämmät ja tietoisemmat. Minulle on syttynyt unelmia ja vahvaa luottamusta tähän hetkeen ja tulevaan. 

En enää jumita ja pyöri niin paljoa samojen ajatusten kanssa ja olen löytänyt sisältäni valon kipinän joka on syttynyt ja uskon että matkan edetessä se loistaa koko ajan kirkkaampana.

Luulen, että monilla on vaikea mennä eteenpäin joidenkin asioiden kanssa yksin. Siksi kannustan jokaista ottamaan Elinan vierelle kulkijaksi jos omassa elämässä haluaa sytyttää itsessään jotain uutta. 

Huomaan, että kun minä muutun, niin myös ihmiset ympärilläni muuttuvat✨🙏💗

LISÄTIETOA VALMENNUKSEN SISÄLLÖSTÄ:

🗝 Valmennus sisältää yhteensä kuusi valmennustapaamista noin kahden viikon välein [tapaamisen kesto noin 75 min].

🗝 Aloitamme valmennuksen oman elämäsi äärelle pysähtymisellä ja oivalluttavalla kokonaisuuden hahmottamisella [ensin on tiedettävä missä nyt on].

🗝 Seuraavaksi lähdemme muodostamaan suuntaa, jota kohti haluat valmennuksen aikana edetä. Erilaisten työskentelymenetelmien avulla luomme selkeyttä ja luottamusta vision luomiseen ja alat nähdä selkeämmin, mitä juuri sinä kaipaat.

🗝 Kun tiedät mitä kohti haluat kulkea, tulemme sen jälkeen sukeltamaan rajoittavien uskomusten, tunnelukkojen ja varjojen maailmaan. Tulemme nostattamaan tietoisuuteesi uskomuksia jotka eivät palvele hyvinvointiasi ja jotka jaruttaa etenemistäsi ja purkamaan niitä, jolloin vapaudut ja pääset eteenpäin luottaen itseesi, elämään ja kykyihisi enemmän. 

🗝 Valmennuksen aikana tulet muodostamaan yteyttä sisälläsi todelliseen sinuun ja eri osiin sinussa (kuten sisälläsi asuviin lapseen, joka vastaa usein kokemistasi vaillejäämisen tunteista), ja täyttämään heidän tarpeita. Tämän myötä voit alkaa huomata, miten pelokkuus ja epävarmuus alkaa hiljalleen sulaa ja pystyt käsitellä haastavia tunteita jatkossa rakentavammin.

🗝 Saat itsellesi lukuisia elämääsi räätälöityjä harjoituksia, jotka palvelevat juuri sinun kokonaisvaltaista hyvää oloa ja kasvua. 

🗝 Valmennuksessa huomioimme kokonaisvaltaisen hyvinvointisi kulmakivet

 

Valmennustapaamiset ovat intensiivisiä ja vaikuttavia. Ne nostavat hyvin usein tunteita pintaan ja pääset purkamaan, vapauttamaan niitä kanssani turvallisessa ympäristössä.

Valmennuksen edetessä alat huomata, miten elämäsi alkaa muuttua kun teet sisäistä työtä itsesi kanssa. Sinä olet se muutos ja muutoksen alullepanija.

Valon Kide -valmennusohjelma:

Sisältäen 6 valmennustapaamista [75 min, etätapaamisena tai livenä]

Kertamaksuna: 528€
Osamaksuna: 3 x 178€

Hinta sis alv 24%

OTA YHTEYTTÄ TÄSTÄ 

Tai laita minulle sähköpostia: 
[email protected]

Voit halutessasi varata maksuttoman noin 20 minuutin kartoituspuhelun kanssani ennen valmennuksen varausta. Ota yhteyttä sähköpostitse yllä olevasta sähköpostista ja varataa puhelu.

ONKO VASTAUKSESI "KYLLÄ"? KYLLÄ, HALUAT VIHDOIN PANOSTAA ITSEESI KOKONAISVALTAISESTI JA SYTYTTÄÄ VALON SISÄLLÄSI?

Toteutetaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva valmennuskokonaisuus ja nostetaan sinut seuraavalle tasolle. Valmennuksen aikana tulet tekemään suuria harppauksia omassa kasvussasi. 

En malta odottaa sitä hetkeä, kun pääsen auttamaan sinua tässä tärkeimmässä työssä jonka voit tehdä itsesi kanssa elämäsi aikana. 

Olen tosissani, kun sanoin, että henkinen kasvu on tärkein ja merkityksellinen työ mitä voit elämäsi aikana tehdä, koska se on kaiken kukoistuksen ydin. Olen itse todistanut sen ja nähnyt sen uskomattomat vaikutukset omaan ja muiden ihmisten elämiin, jotka ovat päättäneet panostaa omaan henkiseen hyvinvointiinsa. Ei ole yhtään liikaa sanottu, että jokaisen ihmisen tulisi elämänsä aikana hankkia itselleen henkinen valmentaja tai mentori. 

Jos koet tällä hetkellä, että olet jumissa, pyörit ympyrää, tai et tiedä mitä tehdä, minne mennä, voin sanoa, että olen kokenut saman. Ainoa ratkaisu joka tähän auttoi, oli sisäisen työn aloittaminen itseni kanssa.

En löytänyt vapautta ulkoa, vaan se löytyy ainoastaan sisältä. Sisäinen maailmamme luo ulkoisen ja sisäinen maailmamme luo elämämme. Jos haluamme, pystymme vaikuttamaan elämäämme sisäisen maailman muutoksen kautta. Näin se toimii ja kun sen oivaltaa, on läpimurron porteilla. 

Me jokainen luodaan itselle elämämme aikana tarinaa. Tarinaa, joka joko mahdollistaa meille paljon tai tarinaa, joka rajoittaa elämästä täyttä ja onnellista elämää. Millaista tarinaa sinä haluat itsestäsi ja elämästäsi luoda?

Haluatko että tarinasi rajoittaa sinua vai luo sinuun itsevarmuutta ja luottamusta omiin kykyihisi? Haluatko että tarinasi pienentää sinua vai luo sinusta arvokkaan, rakastetun ja pystyvän? 

Henkinen valmennus tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia tutustua todelliseen, autenttiseen omaan itseen. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden löytää ja vahvistaa rakkautta itseäsi kohtaan. Valmennus tarjoaa sinulle avaimia kukoistukseen ja elämään jota syvällä sisimmissäsi haluat elää ja miten haluat ilmentää itseäsi. 

Jos tunnet sanomieni asioiden resonoivan ja haluat kipeästi löytää sitä ihanaa valon kipinää elämäääsi, tarjoan sinulle mahdollisuutta valmennusohjelmaani. Tunnen ja tiedän, että kaikki tapahtuu syystä, silloin kun aika on oikea. Jos nyt on sinun aikasi, ole minuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti ja varaa oma valmennuspaikkasi.

Varaa valmennuspaikkasi täältä
Lataa maksuton Uuden alku ja kasvu -ohjelmasi täältä