OLETKO VALMIS VAPAUTUMAAN JA OTTAMAAN SELVÄÄ SISÄLLÄSI ASUVASTA VOIMASTA? 

Henkilökohtainen kasvumatka on sinulle, joka haluat luottaa itseesi enemmän, löytää kodin itsestäsi, kohdata ja muokata kukoistustasi rajoittavia uskomuksia ja lukkoja, löytää suunnattomia voimavaroja itsestäsi ja elää vapaata sekä merkityksellistä elämää. 

Aloita matka kanssani

Kenelle Sytytä Valo sisälläsi -kasvumatka on tarkoitettu? 

» Sinulle, joka koet elämässäsi kaiken olevan päällisin puolin hyvin, mutta sisälläsi on jokin tyhjiö, joka huutaa syvempää merkitystä, sen sijaan että eläisit autopilotilla suorittaen, eläen muita varten. Haluat vihdoin tietää kuka todella olet ja mitä oikeasti haluat elämältä

» Sinulle joka olet kyllästynyt kukoistustasi rajoittaviin uskomuksiin siitä, että et ansaitse tai et pysty. Tarvitset epävarmuuden sijaan itsevarmuutta, vaativuuden sijasta myötätuntoa, pelon sijasta luottamusta, puutteen sijasta yltäkylläisyyttä. 

» Sinulle joka olet ehkä lukenut paljon kirjoja, käynyt kursseja, osallistunut seminaareihin, hankkinut keskusteluapua ja yrittänyt ratkaista ongelmiasi järjellä, mutta huomaat joka kerta päätyväsi samaan lähtötilanteeseen. Tarvitset kokonaisvaltaisempaa tukea muutokseen.

» Sinulle joka et enää halua löytää tekosyitä sille, miksi et voisi voida mahdollisimman hyvin ja nauttia elämästä ja tuntea olevasi turvassa myös haastavissa hetkissä. 

Valmennuksen aikana tulet...

 

» Luomaan yhteyden itseesi, täyttämään itse sisäisen tyhjiön, kuuntelemaan sisäistä ääntäsi joka kuiskauksillaan johdattelee sinut askel askeleelta kohti sinulle merkityksellistä, elämän makuista elämää. 

» Poistumaan kuluttavan suorittamisen ja loputtoman vaatimisen kierteestä kohti tasapainoa.

» Kuorimaan vuosien aikana luomiasi kerroksia kuten rajoittavia uskomuksia, tarinoita ja rooleja päältäsi niin mielen kuin kehon tasolla. Pelkkä järkeistäminen ei yleensä riitä tuomaan pitkäkestoista muutosta ja siksi hyödynnämme valmennuksessa laajasti erilaisia kehollisia tunnetyöskentelymenetelmiä, uskomusten purkuharjoituksia sekä intuitiivisia, siinä hetkessä sinulle luomiani mielikuvamatkoja. 

» Löytämään jälleen elämäsi kipinän, eli sen mikä saa sinut hehkumaan itsevarmana ja ottamaan askeleita kohti kipinän sytyttämistä roihuun.

» Näkemään elämäsi sinulle kaikenaikaa tarjoamat merkit ja mahdollisuudet sekä tarttumaan nihin rohkeammin. Tämä tulee johdattamaan sinut elämän ihaniin seikkailuihin ja kohtaamisiin, elämään hetkessä.

Kaisa Lehtinen

Mietin suunnanmuutoksia tiettyhin asioihin elämässäni. Halusin löytää voimaa ja rohkeutta itsestäni ja jo ensimmäisellä tapaamisella tunsin syvää luottamusta ja olevani oikeassa paikassa. 

Huomaan ajatukseni olevan selkeämmät ja tietoisemmat. Minulle on syttynyt unelmia ja vahvaa luottamusta tähän hetkeen ja tulevaan. 

En enää jumita ja pyöri niin paljoa samojen ajatusten kanssa ja olen löytänyt sisältäni valon kipinän joka on syttynyt ja uskon että matkan edetessä se loistaa koko ajan kirkkaampana.

Luulen, että monilla on vaikea mennä eteenpäin joidenkin asioiden kanssa yksin. Siksi kannustan jokaista ottamaan Elinan vierelle kulkijaksi jos omassa elämässä haluaa sytyttää itsessään jotain uutta. 

Huomaan, että kun minä muutun, niin myös ihmiset ympärilläni muuttuvat✨🙏💗

LISÄTIETOA VALMENNUKSEN SISÄLLÖSTÄ:

🗝 Valmennus sisältää valitsemasi paketin mukaisen määrän valmennustapaamista noin 2 viikon välein. Tapaamiset ovat joko Seinäjoen Piirillä tai Zoomin välityksellä kautta Suomen/maailman.

🗝 Aloitamme valmennuksen oman elämäsi äärelle pysähtymisellä ja oivalluttavalla kokonaisuuden hahmottamisella.

🗝 Muodostamme suunnan, jota kohti haluat valmennuksen aikana edetä. Erilaisten työskentelymenetelmien avulla luomme selkeyttä ja luottamusta vision luomiseen ja alat nähdä kirkkaammin, mitä juuri sinä tarvitset.

🗝 Teemme tunnetyöskentelyä; puramme rajoittavia tunnelatauksia sekä ajatusmalleja/uskomuksia ja opettelemme kuuntelemaan eri tunteiden antamia tärkeitä viestejä.

🗝 Saat räätälöityjä harjoituksia, meditaatioäänitteitä sekä tehtäviä, jotka palvelevat juuri sinun kokonaisvaltaista hyvää oloa ja kasvua.

  

Valmennustapaamiset ovat intensiivisiä ja vaikuttavia. Ne nostavat hyvin usein tunteita pintaan ja pääset purkamaan, vapauttamaan niitä kanssani turvallisessa ympäristössä. 
Valmennuksen edetessä alat huomata, miten elämäsi alkaa muuttua kun teet sisäistä työtä itsesi kanssa. Sinä olet se muutos ja muutoksen alullepanija, ei kukaan muu.

Sytytä Valo sisälläsi -kasvumatka

Sisältäen: valitsemasi paketin mukaisen määrän tapaamisia [etätapaamisena Zoomissa tai livenä Seinäjoen Piirillä]
Yhteydenpidon lptapaamisten välillä viestitse
Meditaatioäänitteet käyttöösi [13 kpl]
 

Kaiken sen, mitä tarvitset kasvumatkallesi.

3 kuukauden valmennus [sisältäen 6 tapaamista]
Kertamaksuna 688€
Osamaksuna 3 x 233€ tai 4 x 177€

Hinta sis alv 24%

Voimme myös räätälöidä tarpeisiisi sopivimman kokonaisuuden. 

OTA YHTEYTTÄ TÄSTÄ JA VARATAAN SINULLE MAKSUTON KARTOITUSPUHELU

Tai laita minulle sähköpostia: 
[email protected]

 

ONKO VASTAUKSESI "KYLLÄ"? KYLLÄ, HALUAT VIHDOIN PANOSTAA ITSEESI KOKONAISVALTAISESTI JA SYTYTTÄÄ VALON SISÄLLÄSI?

Toteutetaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva valmennuskokonaisuus ja nostetaan sinut seuraavalle tasolle. Valmennuksen aikana tulet tekemään suuria harppauksia omassa kasvussasi. 

En malta odottaa sitä hetkeä, kun pääsen auttamaan sinua tässä tärkeimmässä työssä jonka voit tehdä itsesi kanssa elämäsi aikana. 

Olen tosissani, kun sanoin, että henkinen kasvu on tärkein ja merkityksellinen työ mitä voit elämäsi aikana tehdä, koska se on kaiken kukoistuksen ydin. Olen itse todistanut sen ja nähnyt sen uskomattomat vaikutukset omaan ja muiden ihmisten elämiin, jotka ovat päättäneet panostaa omaan henkiseen hyvinvointiinsa. Ei ole yhtään liikaa sanottu, että jokaisen ihmisen tulisi elämänsä aikana hankkia itselleen henkinen valmentaja tai mentori. 

Jos koet tällä hetkellä, että olet jumissa, pyörit ympyrää, tai et tiedä mitä tehdä, minne mennä, voin sanoa, että olen kokenut saman. Ainoa ratkaisu joka tähän auttoi, oli sisäisen työn aloittaminen itseni kanssa.

En löytänyt vapautta ulkoa, vaan se löytyy ainoastaan sisältä. Sisäinen maailmamme luo ulkoisen ja sisäinen maailmamme luo elämämme. Jos haluamme, pystymme vaikuttamaan elämäämme sisäisen maailman muutoksen kautta. Näin se toimii ja kun sen oivaltaa, on läpimurron porteilla. 

Me jokainen luodaan itselle elämämme aikana tarinaa. Tarinaa, joka joko mahdollistaa meille paljon tai tarinaa, joka rajoittaa elämästä täyttä ja onnellista elämää. Millaista tarinaa sinä haluat itsestäsi ja elämästäsi luoda?

Haluatko että tarinasi rajoittaa sinua vai luo sinuun itsevarmuutta ja luottamusta omiin kykyihisi? Haluatko että tarinasi pienentää sinua vai luo sinusta arvokkaan, rakastetun ja pystyvän? 

Henkinen valmennus tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia tutustua todelliseen, autenttiseen omaan itseen. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden löytää ja vahvistaa rakkautta itseäsi kohtaan. Valmennus tarjoaa sinulle avaimia kukoistukseen ja elämään jota syvällä sisimmissäsi haluat elää ja miten haluat ilmentää itseäsi. 

Jos tunnet sanomieni asioiden resonoivan ja haluat kipeästi löytää sitä ihanaa valon kipinää elämäääsi, tarjoan sinulle mahdollisuutta valmennusohjelmaani. Tunnen ja tiedän, että kaikki tapahtuu syystä, silloin kun aika on oikea. Jos nyt on sinun aikasi, ole minuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti ja varaa oma valmennuspaikkasi.

Varaa valmennuspaikkasi täältä
Lataa maksuton Uuden alku ja kasvu -ohjelmasi täältä