OLETKO VALMIS OTTAMAAN ASKELIA KOHTI ELÄMÄÄ JOTA TODELLA OLET TULLUT TÄNNE ELÄMÄÄN?

Henkilökohtainen kasvumatka on sinulle, joka haluat jatkuvan levottomuuden ja murehtimisen sijaan löytää rauhan - kodin sisältäsi. Sinulle, joka haluat itsekriittisyyden ja tarpeidesi laiminlyönnin sijaan rakastaa itseäsi ehdoitta ja jumiutuneisuuden sijaan elää vapaata, sisältä päin ohjautuvaa elämää.

Aloita matka kanssani

Kenelle Kasvumatka on tarkoitettu? 

» Sinulle, joka koet elämässäsi kaiken olevan päällisin puolin hyvin, mutta sisälläsi on jokin tyhjiö, joka huutaa syvempää merkitystä, sen sijaan että eläisit autopilotilla suorittaen, eläen muita varten ja unohtaen itsesi. Haluat tietää kuka todella olet ja mitä oikeasti haluat elämältä

» Sinulle, joka olet elänyt miellyttäen ja palvellen muita, unohtaen omat rajasi. Haluat vihdoin nousta omaan voimaasi; tunnet olevasi riittävä ja asetat oman hyvinvointisi tärkeäksi sekä asetat totuudellisesti rajoja. 

» Sinulle, joka koet levottomuutta sisälläsi ja tunnet olevasi elämässä jumissa tai tunteet kiertää samaa kehää. Tuntuu kuin joku laahaisi kokoajan perässä, josta haluat kipeästi vapautua ja löytää sisältäsi rauhan levottomuuden tilalle. 

» Sinulle, joka et enää halua löytää tekosyitä sille, miksi et voisi voida mahdollisimman hyvin ja nauttia elämästä ja tuntea olevasi turvassa myös haastavissa hetkissä. 

Kasvumatka -valmennuksen aikana tulet askel askeleelta...

» luomaan yhteyden itseesi, täyttämään itse sisäisen tyhjiön, kuuntelemaan sisäistä ääntäsi joka johdattaa sinut kohti merkityksellistä elämää. 

» poistumaan kuluttavan suorittamisen ja loputtoman vaatimisen kierteestä kohti tasapainoa ja löytämään rauhan sisältäsi. 

» kuorimaan ja purkamaan vuosien aikana luomiasi kerroksia kuten rajoittavia uskomuksia, tarinoita ja rooleja päältäsi niin mielen kuin kehon tasolla. Pelkkä järkeistäminen ei yleensä riitä tuomaan pitkäkestoista muutosta ja siksi hyödynnämme valmennuksessa erilaisia kehollisia tunnetyöskentelymenetelmiä ja uskomusten purkuharjoituksia.

» vahvistamaan värejä elämässäsi ja luomaan sisällesi turvaa, jota ulkoiset olosuhteet eivät pysty horjuttamaan enää samalla tavalla kuin ennen. 

» Näkemään elämäsi sinulle kaiken aikaa tarjoamat ihmeet, merkit ja mahdollisuudet sekä tarttumaan niihin rohkeammin. 

Kaisa Lehtinen

Mietin suunnanmuutoksia tiettyhin asioihin elämässäni. Halusin löytää voimaa ja rohkeutta itsestäni ja jo ensimmäisellä tapaamisella tunsin syvää luottamusta ja olevani oikeassa paikassa. 

Huomaan ajatukseni olevan selkeämmät ja tietoisemmat. Minulle on syttynyt unelmia ja vahvaa luottamusta tähän hetkeen ja tulevaan. 

En enää jumita ja pyöri niin paljoa samojen ajatusten kanssa ja olen löytänyt sisältäni valon kipinän joka on syttynyt ja uskon että matkan edetessä se loistaa koko ajan kirkkaampana.

Luulen, että monilla on vaikea mennä eteenpäin joidenkin asioiden kanssa yksin. Siksi kannustan jokaista ottamaan Elinan vierelle kulkijaksi jos omassa elämässä haluaa sytyttää itsessään jotain uutta. 

Huomaan, että kun minä muutun, niin myös ihmiset ympärilläni muuttuvat✨🙏💗

LISÄTIETOA VALMENNUKSEN SISÄLLÖSTÄ:

🗝 Valmennus sisältää valitsemasi paketin mukaisesti 6-10 henkilökohtaista tapaamista noin 2 viikon välein sekä yhteydenpidon tapaamisten väleissä. Tapaamiset ovat joko livenä Seinäjoella tai etänä videopuhelun välityksellä. 

❤ Aloitamme valmennuksen oman elämäsi eri osa-alueiden äärelle pysähtymisellä ja oivalluttavalla kokonaisuuden hahmottamisella.

 Tulet muodostamaan sisäistä turvaa ja luottamusta sekä tuomaan läsnäolon osaksi arkeasi hetki hetkeltä vahvemmin.

 Muodostat suunnan, jota kohti haluat elämässä edetä. Luot selkeyttä ja luottamusta vision luomiseen ja alat nähdä kirkkaammin, mitä juuri sinä kaipaat ja tarvitset.

 Kohtaat turvallisesti omia varjoja ja haastavia tunteita ja löydät niiden syvyyksistä aarteen. Valmennuksessa toteutamme tunnetyöskentelyä; puramme onnellisuuttasi rajoittavia tunnelatauksia sekä ajatusmalleja/uskomuksia ja opettelet kuuntelemaan eri tunteiden antamia tärkeitä viestejä.

 Alat luomaan elämääsi hyvinvointiasi tukevia rutiineja ja voit yllättyä siitä, miten mieluisaksi nämä rutiinit voi sinulle muodostua. 

  

Valmennustapaamiset ovat intensiivisiä ja vaikuttavia. Ne nostavat hyvin usein tunteita pintaan ja pääset purkamaan, vapauttamaan niitä kanssani turvallisessa ympäristössä. 
Valmennuksen edetessä alat huomata, miten elämäsi alkaa muuttua kun teet sisäistä työtä itsesi kanssa. Sinä olet se muutos ja muutoksen alullepanija.

Kasvumatkan ovet ovat nyt auki rajatulle määrälle valmennettavia ✨

3-5 kuukauden valmennus
233€/kk 

3-5 osamaksua valitsemasi paketin mukaisesti. Hinta sis alv 24% 
Valmennuksen pituudesta riippuen yhteensä 699€-1165€

Valmennuksen kesto on 3-5 kuukautta valintasi mukaan ja aloitamme sen sopimuksen mukaan.

Paikkoja on rajatusti, koska haluan antaa täyden 100% tukeni valmennettavilleni. Jos haluat selvittää, onko tämä valmennus sinulle se oikea, voit varata kanssani maksuttoman tutustumispuhelun. Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti myös tutustumispuheluihin, joten varaa maksuton puhelu kanssani nyt.

Varaa joko maksuton kartoituspuhelu alta olevasta linkistä tai laita minulle sähköpostia [email protected]

 

Varaa maksuton puhelu kanssani

 Bonus: 13 kasvumatkaasi tukevaa meditaatio äänitettä [arvo 169€]

1. Löydä tämän hetken taika hengityksen avulla.
2. Kohtaa vaikea tunne ja vapauta - luo turvapaikka.
3. Tyyni mieli 3 minuutissa.
4. Luota kehon viisauteen ja vapauta eheyttävä voima .
5. Vietä hetki äitisi kanssa.
6. Rentoudu ja nuku syvemmin unimeditaation avulla. 
7. Aloita päivä tämän ihanan aamubiisin tahdissa.
8. Anna voimaannuttavien suggestioiden lisätä luottamusta.
9. Ankkuroidu hengitykseen.
10. Tasapainota mieltä ja kehoa vuorosierainhengityksen avulla.
11. Kohtaa vaikea tunne tuetusti.
12. Kohtaa sisäinen lapsesi, joka kaipaa huomiotasi ja joka on avain onnellisuuteesi.
13. Vietä eheyttävä hetki isäsi kanssa.

Miksi nyt on aikasi? Miksi katsoa tämä kortti?

Koetko että asioiden on muututtava? Siirrät ehkä aloittamista aina seuraavaan kuukauteen, vuoteen... Ja huomaat pian, että vuodet ovat kuluneet vilinällä ohitse, eikä muutosta ole tapahtunut?

Joskus muutokseen tarvitaan ulkopuolista tukea ja syvempää tutkiskelua. Miksi jatkaa yksin painava reppu selässä, kun on olemassa mahdollisuus, että voisit laskea kärsimyksen taakkaa edetessäsi oppaan kanssa? Oppaan joka tukee sun parhaaksi omaa kasvuasi. 

Nyt on tullut aika lopettaa kärsimys ja muistaa se kuka todella olet ja elää sisältä päin ohjautuvaa elämää. Sä olet tullut tänne loistamaan ja olemaan se kuka todella olet.

Tämä Kasvumatka, tämä valmennus on NIIN kokonaisvaltainen ja syväluotaava prosessi, että se tulee takuuvarmasti muuttamaan elämäsi suuntaa. Tässä hetkessä kun harkitset tätä valmennusta, pyydän sua pohtimaan...

Miltä sun elämä näyttää puolen vuoden päästä jos et tee mitään? Jos mikään  ei muutu? 

Entä miltä sun elämä näyttää puolen vuoden päästä jos sanot KYLLÄ tälle kasvumatkalle, olet ottanut harppauksia omassa kasvussasi ja elämäsi on muuttunut?

Tämän jälkeen kuuntele sun sydäntä, mitä se haluaa sulle sanoa ja seuraa sen viestejä. 

Haluatko kysyä vielä jotain? Voit laittaa minulle sähköpostia: [email protected]

❤ sydän sanoo KYLLÄ

En malta odottaa sitä hetkeä, kun pääsen auttamaan sinua tässä tärkeimmässä työssä jonka voit tehdä itsesi kanssa elämäsi aikana. 

Olen tosissani, kun sanoin, että henkinen kasvu on tärkein ja merkityksellinen työ mitä voit elämäsi aikana tehdä, koska se on kaiken kukoistuksen ydin. Olen itse todistanut sen ja nähnyt sen uskomattomat vaikutukset omaan ja muiden ihmisten elämiin, jotka ovat päättäneet panostaa omaan henkiseen hyvinvointiinsa. Ei ole yhtään liikaa sanottu, että jokaisen ihmisen tulisi elämänsä aikana hankkia itselleen henkinen valmentaja tai mentori. 

Jos koet tällä hetkellä, että olet jumissa, pyörit ympyrää, tai et tiedä mitä tehdä, minne mennä, voin sanoa, että olen kokenut saman. Ainoa ratkaisu joka tähän auttoi, oli sisäisen työn aloittaminen itseni kanssa.

En löytänyt vapautta ulkoa, vaan se löytyy ainoastaan sisältä. Sisäinen maailmamme luo ulkoisen ja sisäinen maailmamme luo elämämme. Jos haluamme, pystymme vaikuttamaan elämäämme sisäisen maailman muutoksen kautta. Näin se toimii ja kun sen oivaltaa, on läpimurron porteilla. 

Me jokainen luodaan itselle elämämme aikana tarinaa. Tarinaa, joka joko mahdollistaa meille paljon tai tarinaa, joka rajoittaa elämästä täyttä ja onnellista elämää. Millaista tarinaa sinä haluat itsestäsi ja elämästäsi luoda?

Haluatko että tarinasi rajoittaa sinua vai luo sinuun itsevarmuutta ja luottamusta omiin kykyihisi? Haluatko että tarinasi pienentää sinua vai luo sinusta arvokkaan, rakastetun ja pystyvän? 

Henkinen valmennus tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia tutustua todelliseen, autenttiseen omaan itseen. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden löytää ja vahvistaa rakkautta itseäsi kohtaan. Valmennus tarjoaa sinulle avaimia kukoistukseen ja elämään jota syvällä sisimmissäsi haluat elää ja miten haluat ilmentää itseäsi. 

Jos tunnet sanomieni asioiden resonoivan ja haluat kipeästi löytää sitä ihanaa valon kipinää elämäääsi, tarjoan sinulle mahdollisuutta valmennusohjelmaani. Tunnen ja tiedän, että kaikki tapahtuu syystä, silloin kun aika on oikea. Jos nyt on sinun aikasi, ole minuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti ja varaa oma valmennuspaikkasi.

Varaa valmennuspaikkasi täältä
Lataa maksutta tästä
Tutustu minuun, palveluihini ja lue inspiroivia blogitekstejä täältä