OLETKO VALMIS OTTAMAAN ASKELEITA ETEENPÄIN KANSSANI?

Henkilökohtainen valmennustapaaminen on sinulle, joka haluat mennä elämässäsi jossain tietyllä osa-alueella eteenpäin sekä löytää viisautta ja voimavaroja itsestäsi. Valmennustapaaminen on juuri sinulle räätälöity kokonaisuus ja voit olla varma, että se palvelee kasvuasi tällä elämäsi osa-alueella. 

Varaa valmennustapaaminen kanssani

Tarvitsetko tukea päästäksesi eteenpäin elämässä tai kaipaatko jotain elämääsi?

Tällöin olet oikeassa paikassa. Tämän tapaamisen aikana tulemme pureutumaan tähän asiaan elämässäsi jossa haluat mennä eteenpäin tai jos kaipaat jotain elämääsi. Jo yhden valmennustapaamisen aikana voimme saada aikaan paljon niin keho,- mieli,- kuin tunnetasolla kun hyödynnämme henkisen kasvun eri työvälineitä (kuten tunnetyöskentelyä, kehollisuutta, mielikuvaharjoituksia, eft-tappingia ja ratkaisukeskeistä lähestymisotetta)

Valmennustapaaminen on sinulle joka:

» tunnet, että elämässäsi on tällä hetkellä jokin hiertävä blokki; asia, muisto, tunne, uskomus, joka on vain painolastina mukanasi ja josta olisi jo aika päästää irti.

» tarvitset lisää itseluottamusta siihen, että uskaltaisit kuunnella omaa totuttasi ja tehdä päätöksiä ja ottaa askeleita kohti sitä mitä TODELLA haluat elämääsi.

» olet jonkin päätöksen edessä ja mietit mitä tekisit ja kaipaat tukea ratkaisun tekemiseen, sisäisen äänesi kuulemiseen.

» haluat palata yhteyteen itsesi kanssa. 

» huomaat palaavasi yhä uudestaan ja uudestaan samoihin ajatusmalleihin, tunteisiin ja asioihin ja haluat katkaista sen kierteen

 

Valmennustapaamisen jälkeen sinulla on...

» Itsevarma olo ottaa seuraava askel ja luottamus itseesi ja siihen, että olet menossa oikeaan suuntaan

» vahvempi yhteys itseesi ja sisälläsi oleviin vastauksiin

»vapautuneempi ja kevyempi olo kehossa ja mielessä

» ymmärrys siitä, miten paljon pystyt vaikuttamaan omaan olotilaasi ja tunteisiisi

 

Kaisa Lehtinen

Mietin suunnanmuutoksia tiettyhin asioihin elämässäni. Halusin löytää voimaa ja rohkeutta itsestäni ja jo ensimmäisellä tapaamisella tunsin syvää luottamusta ja olevani oikeassa paikassa. 

Huomaan ajatukseni olevan selkeämmät ja tietoisemmat. Minulle on syttynyt unelmia ja vahvaa luottamusta tähän hetkeen ja tulevaan. 

En enää jumita ja pyöri niin paljoa samojen ajatusten kanssa ja olen löytänyt sisältäni valon kipinän joka on syttynyt ja uskon että matkan edetessä se loistaa koko ajan kirkkaampana.

Luulen, että monilla on vaikea mennä eteenpäin joidenkin asioiden kanssa yksin. Siksi kannustan jokaista ottamaan Elinan vierelle kulkijaksi jos omassa elämässä haluaa sytyttää itsessään jotain uutta. 

Huomaan, että kun minä muutun, niin myös ihmiset ympärilläni muuttuvat✨🙏💗

NÄIN SE TAPAHTUU:

  1. Varaa aika (ole yhteydessä minuun alempana olevan lomakkeen kautta tai sähköpostitse ([email protected]) ja ehdotan sinulle seuraavia vapaita aikoja)
  2. Alkukartoitus (kun olet varannut ajan, pääset vielä kirkastamaan teemaa jota haluat viedä eteenpäin valmennuksen aikana)
  3. 75 minuutin valmennus kanssani (valmennus toteutetaan etänä Zoomin kautta. Sen aikana keskitymme vain sinuun ja tähän teemaan jonka olet valinnut valmennuksen aikana syvennettäväksi teemaan sopivimman harjoituksen ja kysymysten avulla)
  4. Askeleet (valmennuksen aikana luomme sinulle askeleet, jotka ottamalla liikut kohti sitä mitä todella haluat)
  5. Vie käytäntöön (valmennuksen jälkeen viet askeleet käytäntöön ja jaat upeita tuloksia minulle jälkikäteen)

 

Varaa paikkasi henkilökohtaiseen valmennustapaamiseen kanssani

Sisältäen:
Alkukartoituksen
75 minuutin valmennustapaamisen tarpeisiisi sekä toiveisiisi räätälöitynä (etänä tai mahdollisuuksien mukaan livenä Seinäjoella)
Askeleiden luomisen & toimintasuunnitelman

Kertamaksuna: 127€
Hinta sis alv 24%

Onko sinulla vielä jotain kysyttävää? Laita viestiä: [email protected]

Jätä tähän yhteystietosi niin olen sinuun yhteydessä vapaista ajoista niin pian kuin mahdollista.

Varaaminen ei vielä sido sinua yhtään mihinkään

En malta odottaa sitä hetkeä, kun pääsen auttamaan sinua tässä tärkeimmässä työssä jonka voit tehdä itsesi kanssa elämäsi aikana. 

Olen tosissani, kun sanoin, että henkinen kasvu on tärkein ja merkityksellinen työ mitä voit elämäsi aikana tehdä, koska se on kaiken kukoistuksen ydin. Olen itse todistanut sen ja nähnyt sen uskomattomat vaikutukset omaan ja muiden ihmisten elämiin, jotka ovat päättäneet panostaa omaan henkiseen hyvinvointiinsa. Ei ole yhtään liikaa sanottu, että jokaisen ihmisen tulisi elämänsä aikana hankkia itselleen henkinen valmentaja tai mentori. 

Jos koet tällä hetkellä, että olet jumissa, pyörit ympyrää, tai et tiedä mitä tehdä, minne mennä, voin sanoa, että olen kokenut saman. Ainoa ratkaisu joka tähän auttoi, oli sisäisen työn aloittaminen itseni kanssa.

En löytänyt vapautta ulkoa, vaan se löytyy ainoastaan sisältä. Sisäinen maailmamme luo ulkoisen ja sisäinen maailmamme luo elämämme. Jos haluamme, pystymme vaikuttamaan elämäämme sisäisen maailman muutoksen kautta. Näin se toimii ja kun sen oivaltaa, on läpimurron porteilla. 

Me jokainen luodaan itselle elämämme aikana tarinaa. Tarinaa, joka joko mahdollistaa meille paljon tai tarinaa, joka rajoittaa elämästä täyttä ja onnellista elämää. Millaista tarinaa sinä haluat itsestäsi ja elämästäsi luoda?

Haluatko että tarinasi rajoittaa sinua vai luo sinuun itsevarmuutta ja luottamusta omiin kykyihisi? Haluatko että tarinasi pienentää sinua vai luo sinusta arvokkaan, rakastetun ja pystyvän? 

Henkinen valmennus tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia tutustua todelliseen, autenttiseen omaan itseen. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden löytää ja vahvistaa rakkautta itseäsi kohtaan. Valmennus tarjoaa sinulle avaimia kukoistukseen ja elämään jota syvällä sisimmissäsi haluat elää ja miten haluat ilmentää itseäsi. 

Jos tunnet sanomieni asioiden resonoivan ja haluat kipeästi löytää sitä ihanaa valon kipinää elämäääsi, tarjoan sinulle mahdollisuutta valmennukseen kanssani. Tunnen ja tiedän, että kaikki tapahtuu syystä, silloin kun aika on oikea. Jos nyt on sinun aikasi, ole minuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti ja varaa oma valmennustapaamisesi.

Varaa valmennuspaikkasi täältä
Lataa maksuton Uuden alku -meditaatiopakettisi täältä