7.12. klo 20:30 Maksuton meditaatio & mielikuvamatka:

Kehosi  voima

Tämän meditaation aikana tulet tasapainottamaan kehoa ja mieltä. Tulet luomaan itsellesi tunteen siitä, että olet turvassa ja että voit luottaa elämään ja sen kannatteluun. Tulemme vapauttamaan meditaation aikana kehon omaa hoitavaa elämänenergiaa niin, että se palvelisi hyvinvointiasi parhaalla mahdollisella tavalla. 

Meditaation kesto on noin 30 minuuttia ja se järjetetään Zoom-sovelluksen kautta. Saat linkin tapahtumaan sähköpostiisi rekisteröitymisen jälkeen.

Jos olet jo rekisteröitynyt aikaisempiin maksuttomiin meditaatiotapahtumiini, sinun ei tarvitse rekisteröityä enää uudelleen, vaan saat osallistumislinkin itsellesi automaattisesti ennen tapahtumaa. 

Lupaan, että tietosi ovat 100% turvassa

*Rekisteröitymällä mukaan tapahtumaan hyväksyn samalla, että minulle saa jatkossa lähettää Valon Kide -postia, joka on täynnä hyvää energiaa, inspiraatiota kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä tietoa tapahtumista ja palveluistani. Saat jatkossa automaattisesti linkin tuleviin maksuttomiin meditaatioihin.

Meditaatiohetki on sinulle joka...

🗝 kaipaat hektiseen arkeesi pysähtymishetkeä itsesi ja elämäsi äärelle.

🗝 haluat aktivoida kehosi voimaa

🗝 haluaisit kokeilla meditoimista tai sinulla on jo pidemmänkin aikaa kokemusta meditoimisesta

🗝kaipaat rauhan tunnetta ja tyyneyttä

🗝 kaipaat yhteisöllisyyttä ympärillesi (meditaatioon osallistuu useita ihmisiä, joka vaikuttaa jokaiseen osallistujaan).

🗝 haluat tutustua enemmän sisälläsi oleviin voimavaroihin ja olet valmis henkiseen kasvuun.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan meditaatiohetkeen!

Ihanaa, että olet päätynyt tälle sivulle ja harkitset meditaatiohetkeen osallistumista. Koska tiedän, että sillä on jokin tarkoitus elämäsi suunnan kannalta, mihin päätökseen lopulta tuletkaan. Nimittäin jokaisella päätökselläsi, ajatuksellasi ja teollasi on jokin vaikutus elämääsi.  

Olen Elina, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin intohimoisesti suhtautuva Ratkaisukeskeinen & intuitiivinen henkinen valmentaja, Life Coach (Valmentamo), Meditaatio-ohjaaja, NLP practitioner student, sekä kokonaisvaltainen hyvinvointivalmentaja.

Yksi suuri elämäni missio on auttaa ihmisiä löytämään oma sisäinen valon loisteensa, mikä tarkoittaa itsevarmuutta, omaa voimaa ja elinvoimaista säteilyä. Se tarkoittaa sitä että nouset tukevasti omille jaloillesi ja otat elämäsi ohjakset käsiisi ja luot elämästäsi oman näköisesi. 

Tämän meditaatiomatkan aikana tulen ohjaamaan sinut yhteyteen oman kehosi ja sen voiman kanssa. Voit oivaltaa matkan aikana, että sinussa on ihan huimia voimavaroja sisälläsi. 

Toivon, että kohtaamme harjoituksessa ja sinäkin pääset kokemaan tämän rakkauden sisälläsi yhdessä minun ja muiden osallistujien kanssa. 

Liity mukaan meditaatiohetkeen tästä