14.10. klo 21 Maksuton meditaatio & mielikuvamatka:

"Luomisvoima"

Tämän meditaation aikana aktivoimme sinussa olevaa ainutlaatuista  luomisvoimaa ja lisäämme mielikuvien avulla elämääsi yltäkylläisyyttä ja runsautta sekä rohkeutta haluamasi uuden luomiseen. Hyödynnämme vahvassa mielikuvaharjoituksessa myös suggestioita jotka lisäävät itsearvostustasi ja rakkautta itseäsi kohtaan. Sinä ansaitset elää hyvää ja nautinnollista elämää. Olet arvokas.

Meditaation ja tapahtuman kesto on noin 30 minuuttia ja se järjetetään Zoom-sovelluksen kautta. Saat linkin tapahtumaan sähköpostiisi rekisteröitymisen jälkeen.

Lupaan, että tietosi ovat 100% turvassa

*Rekisteröitymällä mukaan tapahtumaan hyväksyn samalla, että minulle saa jatkossa lähettää Valon Kide -postia, joka on täynnä hyvää energiaa, inspiraatiota kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä tietoa tapahtumista ja palveluistani. Saat jatkossa automaattisesti linkin tuleviin maksuttomiin meditaatioihin.

Meditaatiohetki on sinulle joka...

🗝 kaipaat hektiseen arkeesi pysähtymishetkeä itsesi ja elämäsi äärelle.

🗝 haluat aktivoida luovuuttasi ja omaa henkilökohtaista luomisvoimaasi unelmiesi toteuttamiseen.

🗝 haluaisit kokeilla meditoimista tai sinulla on jo pidemmänkin aikaa kokemusta meditoimisesta

🗝 haluat lisätä arvostusta itseäsi kohtaan.

🗝 kaipaat yhteisöllisyyttä ympärillesi (meditaatioon osallistuu useita ihmisiä, joka vaikuttaa jokaiseen osallistujaan).

🗝 haluat tutustua enemmän sisälläsi oleviin voimavaroihin ja olet valmis henkiseen kasvuun.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan meditaatiohetkeen!

Ihanaa, että olet päätynyt tälle sivulle ja harkitset meditaatiohetkeen osallistumista. Koska tiedän, että sillä on jokin tarkoitus elämäsi suunnan kannalta, mihin päätökseen lopulta tuletkaan. Nimittäin jokaisella päätökselläsi, ajatuksellasi ja teollasi on jokin vaikutus elämääsi.  

Olen Elina, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin intohimoisesti suhtautuva Ratkaisukeskeinen & intuitiivinen henkinen valmentaja, Life Coach (Valmentamo), Meditaatio-ohjaaja, NLP practitioner student, sekä kokonaisvaltainen hyvinvointivalmentaja.

Yksi suuri elämäni missio on auttaa ihmisiä löytämään oma sisäinen valon loisteensa, mikä tarkoittaa itsevarmuutta, omaa voimaa ja elinvoimaista säteilyä. Se tarkoittaa sitä että nouset tukevasti omille jaloillesi ja otat elämäsi ohjakset käsiisi ja luot elämästäsi oman näköisesi. 

Tämän meditaatiomatkan aikana tulen ohjaamaan sinut luovuuden lähteille. Voit oivaltaa matkan aikana, että sinussa on ihan huimia voimavaroja sisälläsi ja pystyt luomaan elämääsi upeita asioita, tunteita ja kokemuksia heti tästä hetkestä lähtien. Runsaus ja yltäkylläisyys ovat tässä kaiken aikaa. Tämä ymmärrys on vaikuttanut omaan elämääni...käänteentekevästi.  

Toivon, että kohtaamme harjoituksessa ja sinäkin pääset kokemaan tämän luovuuden valon ja innostuksen yhdessä minun ja muiden osallistujien kanssa. 

Liity mukaan meditaatiohetkeen tästä