147€ [Alviton: 118.55, Alv 24%: 28.45]

Tilausehdot

Ilmoittautuessaan osallistuja sitoutuu noudattamaan ehtoja jotka tässä mainitaaan, ellei muuta ole sovittu. 

Valmennus toteutetaan Kajabin verkkoalustalla ja valmennus alkaa 8.4.2024. Valmennuksen materiaalit ilmestyvät kurssialueelle viikoittain yhteensä viiden viikon ajan. 

Valmennuksessa on tyytyväisyystakuu ja mikäli 14 päivän jälkeen kurssia käytyäsi olet sitä mieltä, ettei kurssi vastaa odotuksiasi, maksan sinulle rahat takaisin. Tyytyväisyystakuun lunastaaksesi sinulla tulee olla näyttöä siitä, että olet käynyt läpi kahden viikon kaikki materiaalit. 

​Järjestäjällä on oikeus peruuttaa tai siirtää valmennus ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Näissä tapauksissa ilmoittautuneille ilmoitetaan asiasta viipymättä. 

Järjestäjän toimesta peruutetulta valmennuksesta ei tule kuluja osallistujille. Jos valmennus ei toteudu, palautetaan asiakkaan siihen mennessä maksamat maksut kokonaisuudessaan takaisin. 

 

Muuta huomioitavaa/ vastuunvapautus:

Ymmärrän, että valmennuksen ohjaaja ei ole terveydenhuollon ammattilainen eikä terapeutti. Kurssi ei korvaa lääketieteellistä hoitoa eikä hoitosuhdetta. Näin ollen jos koen tarvitsevani akuuttia apua, siirryn ammattilaisen puoleen. Kyseessä on verkkokurssi, joka tarkoittaa sitä, että valmennuksessa ei saada henkilökohtaista valmennusta. Jos tällaista haluan, voin halutessani hankkia sitä lisäpalveluna valmennukseen erillisellä maksulla. 

Pura stressi kehosta ja mielestä kertamaksu

Näin se tapahtuu: 

Stressin jänniteitä on mahdollista purkaa kehosta ja mielestä yksinkertaisilla, arkeen sujahtavilla harjoituksilla. Tässä esimerkkejä: 

 • Hengitysharjoitukset 
 • Aktiivinen ja tietoinen liike sekä venyttely
 • EFT [jossa naputellaan kehon akupisteitä, jolla on nopeasti rentouttava ja rauhoittava vaikutus]
 • Tärinä- ja ravisteluharjoitukset [jonka avulla kehosta vapautetaan jännitteitä ja niin sanottuja tunnelatauksia, jonka myötä mieli ja keho pääsee aidosti rentoutumaan]
 • Ohjatut läsnäolo- ja rentoutusharjoitukset
 • Rauhoittavan äänen käyttö 
 • Hyvän olon hormonien aktivointiharjoitukset

 

Tämän kaiken tulen opettamaan sinulle Pura stressi kehosta ja mielestä -verkkokurssilla. Ohjaan sinulle kädestä pitäen videoilla sekä äänitteillä, miten toteutat nämä stressinpurkuharjoitukset omasta kodistasi käsin. Tulen jakamaan sinulle yli vuosikymmenen hyvinvointivalmentajan työni aikana oppimani, toimivimmat menetelmät stressin purkamiseksi. Valmennuksen materiaalit ilmestyvät 8.4. alkaen viikoittain, yhteensä viiden viikon ajan. Saat käydä materiaaleja läpi omaan tahtiisi.

 

Pura stressi kehosta ja mielestä -askeleet 

 1. Ylivirittyneisyyden purkaminen kehosta
 2. Tilan ja rentouden luominen kehoon ja mieleen
 3. Tunteiden sekä ajatusten käsittely ja ilmaisu 
 4. Kehosuhde, aistit ja tietoinen läsnäolo
 5. Aidon hyvän olon alkulähteille

 

Kurssialue sijaitsee Kajabissa. Maksu veloitetaan kortilta turvallisen ja luotettavan Stripe-maksunvälittäjän kautta. Maksun jälkeen saat tunnukset valmennusalueelle sähköpostiisi.

HUOM! Voit maksaa kurssin myös laskulla. Ole yhteydessä minuun sähköpostitse [email protected]