€123,00 EUR

2 kuukausittaista maksua

Maksutietosi tallennetaan suojattuun palvelimeen tulevia ostoksia varten

Peruuttamisehdot 

Ilmoittautuminen valmennukseen on sitova. Ilmoittautuessaan osallistuja sitoutuu noudattamaan ehtoja jotka tässä mainitaaan, ellei muuta ole sovittu. .

Valmennus toteutetaan sopimuksen mukaan joko livenä Seinäjoella tai etänä Zoomin kautta. Valmennuksessa on yhteensä 5 tapaamista. 

​Järjestäjällä on oikeus peruuttaa tai siirtää tapahtuma ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Näissä tapauksissa ilmoittautuneille ilmoitetaan asiasta viipymättä. Valmennuksen järjestäjä ei vastaa mahdollisista osallistujan matkakuluista peruutustilanteessa. Järjestäjä ei ole myöskään vakuuttanut tapahtumassa osallistujia.

Järjestäjän toimesta peruutetulta valmennuksesta ei tule kuluja osallistujille. Jos valmennus ei toteudu, palautetaan asiakkaan siihen mennessä maksamat maksut kokonaisuudessaan takaisin. 

Muuta huomioitavaa/ vastuunvapautus:

Hyväksymällä nämä ehdot vakuutan, että ymmärrän osallistuvani valmennukseen vapaaehtoisesti  Arvioin fyysisen ja psyykkisen terveydentilani riittäviksi, jotta voi osallistua valmennuksessa olevaan ohjelmaan. Jos olen epävarma tilastani, olen itse velvollinen varmistamaan omalta lääkäriltä onko harjoituksia järkevä aloittaa ja/tai jatkaa.

Ymmärrän, että valmennuksen ohjaaja ei ole terveydenhuollon ammattilainen eikä terapeutti, vaan hän on henkinen valmentaja. Näin ollen jos koen tarvitsevani akuuttia apua, siirryn ammattilaisen puoleen. Kyseessä on ryhmävalmennus, joka tarkoittaa sitä, että valmennuksessa ei saada henkilökohtaista valmennusta. Jos tällaista haluan, voin halutessani hankkia sitä lisäpalveluna Elinalta. 

Ryhmävalmennuksessa on luottamuksen ilmapiiri ja kaikki mitä siellä jaetaan, jää siihen tilaan, eikä niitä viedä tilan ulkopuolelle kenenkään ulkopuolisen kuultavaksi. Työpajan aikana ei ole lupa ottaa kuvia, videoita eikä äänitallenteita (ainoastaan poikkeusluvalla ja kysymällä lupa jokaiselta osalliselta). Näin pidämme yllä rauhaa ja luottamusta työpajojen aikana. 

Polku Sisäiseen Valoon -ryhmävalmennus etänä, 2 x 123€ osamaksu (sis alv 24%)

RYHMÄVALMENNUS SINULLE NAINEN, JOKA HALUAT KULKEA OMAA POLKUASI MUIDEN NAISTEN TUKEMANA

Tuodaan yhdessä pimeän syksyn keskelle valovoimaa. Polku sisäiseen valoon on 5 tapaamisen matka läsnäoloon, itseesi sitoutumiseen, vapautumiseen sekä oman voimasi aktivoimiseen. Jos sinä haluat kulkea omaa polkuasi, seuraten oman intuitiosi johdatusta, on tämä ryhmävalmennus sinua varten. 

1. Tapaaminen: Itseen sitoutuminen, läsnäolo sekä turvan luominen
2. Tapaaaminen: Vapautuminen
3. Tapaaminen: oman voiman aktivointi & rajojen asettaminen
4. Tapaaminen: Yhteys itseen & rakastava rehellisyys itselle ja muille
5. Tapaaminen: Intuition seuraaminen & oma polku

Etätapaamisten ajankohdat verkossa: 
Torstai 27.10. klo 18-20
Torstai 3.11. klo 18-20
Torstai 10.11. klo 18-20
Torstai 24.11. klo 18-20
Torstai 1.12. klo 18-20