38€ (alviton: 30.65e, alv: 7.36e)

Hengähdä ja palaudu -meditaatiot

Hengähdä ja palaudu -meditaatiot:

  1. 3 minuutin meditaatio mielen tyynnyttämiseen
  2. Mieltä ja kehoa rauhoittava, uneen valmistava lempeä ja tehokas unimeditaatio
  3. Tämän hetken taikaan palauttava meditaatio
  4. Mieltä tasapainottava hengitysharjoitus
  5. Kehon eheyttävää voimaa aktivoiva meditaatio
  6. Kehoa rentouttava meditaatioharjoitus

 

Nämä kuusi meditaatiota toimivat porttina arjen ihaniin ja lempeisiin hengähdyshetkiin, joihin riittää vain se, että otat mukavan asennon, laitat kuulokkeet korviisi, painat play ja nautit antaen itsesi hengähtää. ❤

Palautteita:

"Oon tykännyt tosi paljon! Olin tosi vaikuttunut ensimmäisestä uuden alku ja kasvu -meditaatiosta. Olin tosi uuvuksissa alkuvuodesta ja se tuli itselleni vastaan todella sopivaan aikaan. Sen myötä kiinnostuin ja halusin lähteä mukaan. oon psykologian opintojen aikana tutustunut meditointiin ja kuunnellut paljon erilaisia meditaatioita, mutta en ole ikinä näin törmännyt näin laadukkaisiin enkä varsinkaan suomenkielisinä kuin teidän meditaatiot. Pidän paljon myös 3D-äänitekniikasta ja teidän aikaansaamastanne äänimaailmasta tosi upeaa työtä siis mielestäni teette!"

Veera

"Tämä oli aivan IHANA! En ikinä ole vastaavaa tehnyt ja täytyy sanoa, että toimii."

"Aika ajoin tuli tunne kuin olisin toisessa ulottuvuudessa, tilassa. Äänimaailman liikkuminen varmaan vahvisti tätä. Rentouduin hyvin, siinä oli lempeyttä. Kuuntelen lisää, koetan vahvistaa sitä mikä siinä kutsuu. Minussa kutsuu. Sinun äänesi on kyllä taianomainen!"

Heidi

"Loistava äänenlaatu! Jaa muutenkin tosi hyvin rakennettu kokonaisuus! Well done! Tää on todella kilpailukykyinen tai ehkä jopa ylivertainen muilla markkinoilla oleviin nähden."

"Veikkaan, ettet oo aiemmin kuullut vastaavaa."

Sandra

"Äänimaailma oli kaunis ja sen vivahteita oli mielenkiintoista kuunnella. Tunsin miten olin äänitteen jälkeen uudella tavalla valmis päivään."

Johanna