97€ (sis. alv 24% [alviton 78.23e, alv: 18.78e])

Tilausehdot

Ilmoittautuessaan osallistuja sitoutuu noudattamaan ehtoja jotka tässä mainitaaan, ellei muuta ole sovittu. 

Valmennuksen työpajat toteutetaan Zoomin kautta. Työpajat toteutetaan aikataulun mukaisesti ja valmennettava saa sähköpostiin linkin, joka toimii kussakin työpajassa. Työpajoista tulee tallenne joka on katsottavissa vähintään vuoden ajan. Asiakas saa tästä linkin itselleen sähköpostiin.

Työpajasarjassa ei ole peruutusoikeutta. Jos asiakas estyy työpajoihin osallistumisesta, on hänellä mahdollisuus katsoa tallenne.

​Järjestäjällä on oikeus peruuttaa tai siirtää työpaja ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Näissä tapauksissa ilmoittautuneille ilmoitetaan asiasta viipymättä. Järjestäjällä on myös oikeus siirtää valmennuksen sisällä olevien työpajojen aikatauluja, jos hän on esimerkiksi sairastunut. Kuitenkin kaikki työpajat tullaan pitämään.

Järjestäjän toimesta peruutetulta valmennuksesta ei tule kuluja osallistujille. Jos valmennus ei toteudu, palautetaan asiakkaan siihen mennessä maksamat maksut kokonaisuudessaan takaisin. 

 

Muuta huomioitavaa/ vastuunvapautus:

Hyväksymällä nämä ehdot vakuutan, että ymmärrän osallistuvani valmennukseen vapaaehtoisesti  Arvioin fyysisen ja psyykkisen terveydentilani riittäviksi, jotta voi osallistua valmennuksessa olevaan ohjelmaan. Jos olen epävarma tilastani, olen itse velvollinen varmistamaan omalta lääkäriltä onko harjoituksia järkevä aloittaa ja/tai jatkaa.

Ymmärrän, että valmennuksen tarkoituksena ei ole hoitaa diagnooseja tai antaa sellaisia. Näin ollen jos koen tarvitsevani akuuttia apua, siirryn tuolloin terveydenhuollonammattilaisen puoleen. Kyseessä on ryhmävalmennus, joka tarkoittaa sitä, että valmennuksessa ei saada henkilökohtaista valmennusta. Jos tällaista haluan, voin halutessani hankkia sitä lisäpalveluna erillisellä maksulla.

Ryhmävalmennuksessa on turvan ja luottamuksen ilmapiiri ja kaikki mitä siellä jaetaan, jää siihen tilaan, eikä niitä viedä tilan ulkopuolelle kenenkään ulkopuolisen kuultavaksi.

Vapauta tunteet sisältäsi -valmennus 97€

Työpaja 1: ke 22.11. klo 18
Työpaja 2: to 30.11. klo 18
Työpaja 3: to 7.12. klo 18

Työpajojen kesto on noin 1-1,5 tuntia. Jokaisesta työpajasta valmistuu tallenne, joka on katsottavissa vähintään vuoden ajan.

Tämän tulet saamaan: 

  • 1. Pohjan luominen - turva, yhteys ja tunteiden tunnistus

  • 2. Kohtaaminen - sisäinen lapsi sekä tunteiden viestit

  •  3. Vapauttaminen - Vapauta tunteet sisältäsi

 Yhteisöllisyyden tuki ja kannattelu

 

Kokemuksellinen työpajasarja, jossa opit 3 askeleen Tunteiden alkemointi -menetelmän jonka avulla kohtaat tunteet ja niiden viestit sekä käsittelet tunteiden latauksia ja purat niitä kehollisesti ja sanallisesti....

...jotta voit nauttia elämästäsi vapaampana tunnelukkojen aiheuttamista kielteisistä käyttäytymis-, ja reagointimalleista, kokien arvostusta itseäsi kohtaan ja ymmärtäen itseäsi sekä muita sekä täyttäen omia tarpeitasi enemmän.

Mitä odottaa valmennuksesta?

Valmennus tapahtuu kolmesta Zoomissa järjestettävästä työpajasta ja jokaisesta työpajasta tulee tallenne. Kokemukselliset työpajat ovat  kestoltaan noin 1-1,5 tunnin mittaisia [klo 18] eteenpäin.

Ajankohdat: ke 22.11., to 30.11. ja to 7.12. Työpajoista valmistuu myös tallenne, joka on katsottavissa vähintään vuoden ajan. 

Työpajasarjan aikana opit kolmen askeleen Tunteiden Alkemointi -menetelmän:

 

🗝 1. Pohjan luominen - turva, yhteys ja tunteiden tunnistus

Tämä on välttämätön vaihe, jos haluaa tehdä tehokasta, turvallista ja lempeää tunteiden kohtaamista. Työpajan aikana saat itsellesi työkalun ja kokemuksen turvan sekä keho-mieli-ydinminä -yhteyden luomisesta. Tämän lisäksi opit skannaamaan kehoa ja siellä olevia tunteiden muodostamia jumiutumia sekä tunnistamaan tunteita. 

 

🗝 2. Kohtaaminen - sisäinen lapsi sekä tunteiden viestit

Saat konkreettisia työkaluja tunteiden kohtaamiseen sekä niiden sisältämien tärkeiden viestien ymmärtämiseen, sisäisen lapsen eheyttämiseen sekä voimavarojen löytämiseen.

 

🗝 3. Vapauttaminen - Vapauta tunteet sisältäsi

Sukellat syvään harjoitukseen lempeässä ohjauksessani ja näin pääset purkamaan tunteisiin liittyviä kehollisia latauksia turvallisesti ja luonnollisesti. On tullut aika vapauttaa tunteita sisältäsi. Työpajan aikana saat itsellesi käyttöön lempeän mutta tehokkaan työkalun tunteiden vapauttamiseen ja alkemointiin. 

Kenelle valmennus on luotu?

Jokainen meistä kantaa mukanaan erilaisia tunteita ja ajatusmalleja, jotka voivat muodostaa esteitä henkilökohtaiselle kasvulle ja onnellisuudelle. Tämä ainutlaatuinen työpajasarja on suunniteltu auttamaan sinua tunnistamaan ja kohtaamaan nämä näkymättömät esteet sekä tarjoamaan käytännön työkaluja niiden vapauttamiseksi. Työpajasarja on luotu sinulle joka haluat...

» oppia lempeän mutta tehokkaan menetelmän purkaa tunteita.

» ymmärtää tunteitasi ja niiden takana olevia viestejä paremmin.

» oivaltaa kahlitsevien tunteiden takana olevia juurisyitä ja eheyttää niihin liittyviä muistoja.

» löytää käytännön työkaluja emotionaaliseen vapautumiseen.