52 € x 2 (Alv 24% [alviton: 41.94e, alv: 10.07e/ erä. Osamaksu yhteensä: 104e])

Maksutietosi tallennetaan suojattuun palvelimeen tulevia ostoksia varten

Tilausehdot

Ilmoittautuessaan osallistuja sitoutuu noudattamaan ehtoja jotka tässä mainitaaan, ellei muuta ole sovittu. 

Valmennuksen työpajat toteutetaan Zoomin kautta. Työpajat toteutetaan aikataulun mukaisesti ja valmennettava saa sähköpostiin linkin, joka toimii kussakin työpajassa. Työpajoista tulee tallenne joka on katsottavissa vähintään vuoden ajan. Asiakas saa tästä linkin itselleen sähköpostiin.

Työpajasarjassa ei ole peruutusoikeutta. Jos asiakas estyy työpajoihin osallistumisesta, on hänellä mahdollisuus katsoa tallenne.

​Järjestäjällä on oikeus peruuttaa tai siirtää työpaja ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Näissä tapauksissa ilmoittautuneille ilmoitetaan asiasta viipymättä. Järjestäjällä on myös oikeus siirtää valmennuksen sisällä olevien työpajojen aikatauluja, jos hän on esimerkiksi sairastunut. Kuitenkin kaikki työpajat tullaan pitämään.

Järjestäjän toimesta peruutetulta valmennuksesta ei tule kuluja osallistujille. Jos valmennus ei toteudu, palautetaan asiakkaan siihen mennessä maksamat maksut kokonaisuudessaan takaisin. 

 

Muuta huomioitavaa/ vastuunvapautus:

Hyväksymällä nämä ehdot vakuutan, että ymmärrän osallistuvani valmennukseen vapaaehtoisesti  Arvioin fyysisen ja psyykkisen terveydentilani riittäviksi, jotta voi osallistua valmennuksessa olevaan ohjelmaan. Jos olen epävarma tilastani, olen itse velvollinen varmistamaan omalta lääkäriltä onko harjoituksia järkevä aloittaa ja/tai jatkaa.

Ymmärrän, että valmennuksen tarkoituksena ei ole hoitaa diagnooseja tai antaa sellaisia. Näin ollen jos koen tarvitsevani akuuttia apua, siirryn tuolloin terveydenhuollonammattilaisen puoleen. Kyseessä on ryhmävalmennus, joka tarkoittaa sitä, että valmennuksessa ei saada henkilökohtaista valmennusta. Jos tällaista haluan, voin halutessani hankkia sitä lisäpalveluna erillisellä maksulla.

Ryhmävalmennuksessa on turvan ja luottamuksen ilmapiiri ja kaikki mitä siellä jaetaan, jää siihen tilaan, eikä niitä viedä tilan ulkopuolelle kenenkään ulkopuolisen kuultavaksi.

Vapauta tunteet sisältäsi -valmennus [aikaisen varaajan hinta]

Työpaja 1: ke 22.11. klo 18
Työpaja 2: to 30.11. klo 18
Työpaja 3: to 7.12. klo 18

Työpajojen kesto on noin 1-1,5 tuntia. Jokaisesta työpajasta valmistuu tallenne, joka on katsottavissa vähintään vuoden ajan.

Tämän tulet saamaan: 

  • 1. Pohjan luominen - turva, yhteys ja tunteiden tunnistus

  • 2. Kohtaaminen - sisäinen lapsi sekä tunteiden viestit

  •  3. Vapauttaminen - Vapauta tunteet sisältäsi

 Yhteisöllisyyden tuki ja kannattelu