RYHMÄVALMENNUS SINULLE NAINEN, JOKA KAIPAAT ELÄMÄÄSI ENEMMÄN LÄSNÄOLOA, YHTEYTTÄ JA ITSESI ARVOSTAMISTA

Polku sisäiseen valoon on 5 tapaamisen matka itsesi syvempään tuntemiseen ja priorisoimiseen.  Onnellisuuden jahtaaminen on päättynyt ja nyt on aika aktivoida se sinussa. 

Seinäjoki [30.10.-4.12.]
Sanon kyllä ja tahdon mukaan!

"Kun hyväksyt itsesi ja arvostat itseäsi, et enää tunne tarvetta olla toisenlainen ja näet ainutlaatuisen, täydellisen luomuksen, joka todellisuudessa olet. Olet suurenmoinen aivan kaikkinesi, jopa niiltäkin osin, joiden toivoisit olevan erilaisia."
-Heatherash Amara-

Polku sisäiseen valoon -valmennus on tarkoitettu sinulle joka... 

 

» olet tottunut asettamaan aina muut etusijalle ja helposti unohdat itsesi sekä tarpeesi arjessa ja haluat vihdoin alkaa priorisoida itseesi ja omaan jaksamiseesi.

» kaipaat elämääsi kiireen ja kuormituksen sijasta enemmän pysähtymistä läsnäoloon.

» haluat oppia tuntemaan itsesi entistä paremmin ja hyväksymään sekä rakastamaan itseäsi kaikkine puolinesi entistä enemmän.

» tunnet, että on tullut aika nousta siiville, alkaa luottamaan oman intuition johdatukseen.

» sanot KYLLÄ sille voimalle joka sinussa on; sille myötätunnolle, rakkaudelle, ilolle ja upealle naiseudelle, joka asuu sinussa.

 

Valmennustapaamisten teemat:

Tapaamisia on yhteensä 5, jotka etenevät kuin polku, jokaisen tapaamisemme teeman ollessa erilainen. Tapaamme 3 kertaa viikon välein, jonka jälkeen pidämme yhden viikon implementointijakson.

Tämän jälkeen tapaamme vielä kaksi kertaa viikon välein. Tapaamisten kesto on noin 2 tuntia ja ne toteutetaan Seinäjoen Piirillä Ateljeen tiloissa. 

Käytämme mm. näitä henkisen kasvun työkaluja: meditaatio, läsnäoloharjoitukset, EFT-tapping, NLP, tunnetyöskentely, mielikuvaharjoitukset, kehon liike ja ääni ja manifestointi.

Polku Sisäiseen valoon -ryhmävalmennus 

6 viikon valmennus, sisältäen yhteensä 5 tapaamista Seinäjoen Piirin Ateljeessa 
 

Tapaamisten ajankohdat Seinäjoen Piirillä:
Sunnuntai 30.10. klo 16-18
Sunnuntai 6.11. klo 16-18
Sunnuntai 13.11. klo 16-18
Sunnuntai 27.11. klo 16-18
Sunnuntai 4.12. klo 16-18

 

VALMENNUKSEN ARVO: 

Kertamaksuna: 245€
Osamaksuna: 2 x 123€
Osamaksuna: 3 x 83€
Hinta sis alv 24%


VALITSE SINULLE SOPIVIN VAIHTOEHTO ALLA OLEVISTA PAINIKKEISTA TAI OLE YHTEYDESSÄ: [email protected]
 

POLKU sisäiseen valoon

KERTAMAKSU 245€

POLKU sisäiseen valoon osamaksulla

[paina linkistä]: 2 osassa tai 3 osassa

En malta odottaa sitä hetkeä, kun keräännymme yhteen ja aloitamme yhdessä tämän upean matkan, jokainen omalla polullamme, toisiamme kannatellen.

Miten paljon voikaan olla voimaa siinä, kun ryhmä naisia kokoontuu oman itsensä ja elämänsä äärelle? Olen saanut kutsun koota yhteen naiset, jotka haluavat sitoutua omaan itseensä ja lähteä tutkimusmatkalle omaan sisimpäänsä. Tämä on kutsu sinulle, joka tunnet sisälläsi kaipuun olla osa yhteisöä jossa saat olla just se kuka sä olet, eikä sun tarvitse peitellä mitään tunteita tai ajatuksiasi.

Tämä ryhmä on kuin heimo, jonka tärkeä osa olet. Tässä ryhmässä saa itkeä, nauraa, purkaa sisältä raivoa rakentavalla tavalla. Tässä ryhmässä saat tuntea vahvasti, kertoa avoimesti tai tehdä matkaa sisäänpäin kääntyneenä. Sun on lupa olla kaikkea, mitä olet. Sua ei tuomita, ei arvostella, vaan olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet. Olet tervetullut kokonaisena. Sinulla on lupa kasvaa tai olla kasvamatta. Sinulla on täysi lupa elää elämäsi pituudelta ja sen koko leveydeltä. Tämä oma heimosi kannustaa sinua siihen; elämään elämää joka tuntuu just sinulta.

Tämä heimo voi olla sitä, mitä olet pitkään etsinyt ja kaivannut. Jos se resonoi, olet tervetullut mukaan.

Haluatko vielä kysyä jotain valmennukseen liittyen? Ota yhteyttä: [email protected]

VOIT MYÖS TUTUSTUA TARINAANI TÄÄLTÄ

 

LIITY MUKAAN TÄHÄN NAISTEN UPEAAN PIIRIIN TÄSTÄ
Lataa maksuton Uuden alku ja kasvu -ohjelmasi täältä