Sytytä valo sinussa on ainutlaatuinen ryhmävalmennus jossa tulet luomaan yhteyden siihen kuka todella olet sekä otat askeleita kohti sisältä päin ohjautuvaa, sinulle merkityksellistä elämää, jossa et anna rajoittavien uskomusten ja tunnelukkojen estää sinua loistamasta omaa ainutlaatuista valoasi.

[12.4.-20.6.]

Liity mukaan odotuslistalle tästä 

Saat tiedon ensimmäisten joukossa kun valmennuksen ovet jälleen avautuvat. 

 **Rekisteriseloste & tietosuoja

*Liittymällä mukaan hyväksyn, että liityn mukaan Elinan sisäpiiriin ja pääsen vastaanottamaan inspiroivia viikkokirjeitä sähköpostiini. Voin poistua listalta milloin tahansa.

Sytytä valo sinussa on luotu sinulle jolle resonoi jokin näistä...

» Olet laiminlyönyt jo jonkin aikaa tarpeitasi, jonka myötä olet kadottanut yhteyden siihen kuka todella olet. Haluat vihdoin asettaa itsesi elämäsi päähenkilöksi ja alkaa täyttää omia tarpeitasi, jotta voit nauttia arjestasi elinvoimaisempana. 

» Tunnet että ainainen muiden miellyttämisen tarve ja epävarmuus ovat estäneet sinua elämästä elämää, jota sisimmässäsi haluat elää ja nyt tiedät, että on tullut aika purkaa ne uskomukset, jotka eivät enää palvele ja vahvistaa uskomuksia, jotka tuo esiin todellisen olemuksesi, voimasi ja valosi.

» Käyt ylikierroksilla ja koet eläväsi kuin sumussa, etsien elämän merkitystä ja sitä mitä oikeasti haluat. Hapuilun sijaan haluat nähdä selkeämmin, tuntea olevasi juuri oikeassa paikassa ja luottaa elämään sekä siihen, että elämä tapahtuu parhaaksesi.

» Huomaat murehtivasi paljon mennyttä ja tulevaa, joka vie huomion pois tästä hetkestä ja aiheuttaa usein vain ahdistusta. Murehtimisen ja jatkuvan menneessä tai tulevassa elämisen sijaan haluat löytää rauhan sisältäsi tässä hetkessä ja kokea enemmän iloa ja lapsenomaista riemua juuri nyt.

Sytytä valo sinussa -valmennuksen aikana tulet askel askeleelta...

» luomaan sisällesi läsnäoloa ja turvaa 
joka on pohja rohkeudelle ja sisäisen valosi sytyttämiselle ja onnellisuudelle.

 

» vahvistamaan kehosuhdetta sekä yhteyttä kehoosi
ja kuuntelemaan sekä luottamaan kehon viesteihin siitä mitä se kaipaa voidakseen paremmin.

 

» purkamaan rajoittavia sekä pienentäviä uskomuksia ja tunnelukkoja
 jotka ovat voineet olla esteitä hyvinvoinnille sekä oman valosi loistamiselle. Kun purat rajoittavia uskomuksia ja tunnelukkoja, tunnet sen vapautena ja elinvoiman lisääntymisenä kehossa sekä mielessä.

 

» syventämään itsetuntemustasi,
luomaan vahvan suhteen siihen kuka todella olet  ja nousemaan omaan voimaasi. 
Tähän liittyy vahvasti omien arvojen tunteminen ja niiden mukainen elämä sekä rakkaudellisten, itseä palvelevien rajojen asettaminen.

 

» nostamaan elinvoimaa kehossasi tehokkaiden, mutta yksinkertaisten harjoitteiden avulla, jonka myötä tunnet olosi tasapainoisemmaksi, energisemmäksi ja pystyvämmäksi. 

 

» vapauttamaan valon sisälläsi ja harjoittelemaan 
sisäisen johdatuksen kuuntelua ja sen seuraamista.
 Nimittäin sisälläsi on jo vastauksia ja sisimpäsi kertoo, mikä on askel, mikä sun kuuluu ottaa seuraavaksi. 

Kaisa Lehtinen

Mietin suunnanmuutoksia tiettyhin asioihin elämässäni. Halusin löytää voimaa ja rohkeutta itsestäni ja jo ensimmäisellä tapaamisella tunsin syvää luottamusta ja olevani oikeassa paikassa. 

Huomaan ajatukseni olevan selkeämmät ja tietoisemmat. Minulle on syttynyt unelmia ja vahvaa luottamusta tähän hetkeen ja tulevaan. 

En enää jumita ja pyöri niin paljoa samojen ajatusten kanssa ja olen löytänyt sisältäni valon kipinän joka on syttynyt ja uskon että matkan edetessä se loistaa koko ajan kirkkaampana.

Luulen, että monilla on vaikea mennä eteenpäin joidenkin asioiden kanssa yksin. Siksi kannustan jokaista ottamaan Elinan vierelle kulkijaksi jos omassa elämässä haluaa sytyttää itsessään jotain uutta. 

Huomaan, että kun minä muutun, niin myös ihmiset ympärilläni muuttuvat✨🙏💗

Sytytä valo sinussa -valmennuksen teemat

 

TEEMA 1: 

Juuret: läsnäolo & yhteys - Luo sisäinen turva ja luottamus kehoosi

Kun juuret ovat vahvat, on se pohja sisäisen valon sytyttämiselle. Se on pohja laajenemiselle. Näiden kahden viikon aikana tulet luomaan arkeen enemmän tasapainoa. 

 

Kohokohdat: 

💜 Alat palautumaan kokonaisvaltaisesti, huomioiden kokonaisvaltaisen palautumisen eri osa-alueet.

💜 Opit parhaat keholliset harjoitukset kierrosten rauhoittamiseen sekä elinvoiman nostattamiseen.

💜 Luot rakastavamman kehoyhteyden ja alat kuunnella kehosi tarpeita entistä enemmän.

TEEMA 2: 

Uskomusten alkemia - vapaudu rajoittavista ja pienentävistä uskomuksista

Mitä tarinaa olet kertonut itsellesi tähän saakka? On tullut aika kyseenalaista KAIKKI ne vähättelevät, pienentävät, pelonsekaiset tarinat, mitä olet pitänyt joskus itsestäsi totena. On aika löytää oma totuutesi ja muokata sisäiset tarinasi palvelemaan omaa laajenemistasi. 

 

Kohokohdat: 
💜 Tunnistat pienentäneet ja vähättelevät uskomukset elämässäsi ja kyseenalaistat ne täysin

💜 Lähdet kohtaamaan ja purkamaan pienentäviä uskomuksia niin, että voit vapautua niistä ja alkaa uskoa itseesi, elämään ja omiin kykyihisi enemmän. 

💜 Opit kehollistamaan itseesi uusia, laajentavia, unelmiasi, kukoistusta ja hyvinvointiasi palvelevia uskomuksia. 

TEEMA 3

Tunteiden transformointi - kuule tunteiden viestejä paremmin ja valjasta ne palvelemaan sinua

Nyt on tullut aika sukeltaa tunteiden maailmaan, jossa kohtaamme elämän voiman virtaamisen tiellä olleita tunnetukoksia ja lähdemme vapauttamaan niitä niin, että elinvoima pääsee virtaamaan niin kuin sen kuuluu virrata.

 

Kohokohdat: 

💜 Alat pysähtyä tunteiden äärelle ja muodostat heihin uudenlaista, sallivampaa suhdetta, jossa tunteille on tilaa sekä opit liikuttelemaan tunteita kehollisesti.

💜 Työskentelet häpeän, syyllisyyden ja arvottomuuden kanssa ja purat niiden kahleita, jolloin koet pystyväsi olla rennommin ja aidosti se kuka todella olet.

💜 Katkaiset yli sukupolvisia tunnetaakkoja ja vapautat itseäsi antamalla anteeksi, päästämällä hiljalleen irti taakoista joita olet kantanut mukanasi.

TEEMA 4:

Oma voima & sisäinen tuli - kuka minä todella olen ja mitä haluan

 

Jotta voit elää sisältä päin ohjautuvaa, itselle mielekästä ja merkityksellistä elämää, on sinun tunnettava itsesi ja tiedettävä mitä todella haluat ja kaipaat sekä otettava askeleita kohti sitä. 

Syvennät itsetuntemustasi, kuorit vuosien aikana luomiasi rooleja päältäsi ja löydät autenttisen, todellisen sinun. 

 

Kohokohdat: 

 💜 Kirkastat tärkeimmät sisäiset ydinarvot jotka toimivat kompassina merkityksellisessä elämässä.

 💜 Luot yhteyden sisälläsi olevaan tuleen - siihen elämän voimaan, joka on rohkeuden takana ja saa sinut luottamaan itseesi.

 💜 Vahvistat kehollisuuttasi entistä enemmän ja luot kehon kautta pystyvyyden tunnetta.

TEEMA 5:

Vapauta valo sisälläsi - Sano KYLLÄ elämälle

Nyt on tullut aika - vihdoin on tullut aika sytyttää oma sisäinen valo loistamaan. Se valo, joka on sinussa, joka tekee sinut, jollaista ei ole toista samaa. On tullut aika sytyttää valo loistamaan kirkkaana, kirkaammin kuin koskaan. Tää maailma tarvitsee sua ja sun valoa. 

Olemme pohjustaneet tätä hetkeä läpi valmennuksen ja olemme puhdistaneet kaikkea sellaista, mikä on voinut jopa estää tai heikentää valoasi loistamasta täydesti. Nyt se saa loistaa kirkkaana. 

Kohokohdat: 

💜 Kehollistat sen kun sanot KYLLÄ elämälle. Elämä alkaa ihmeellisesti järjestäytyä tukemaan sinua.

💜 Alat avautua näkemään rajoitusten tilalla mahdollisuuksia ja halutessasi voit kokeilla miltä tuntuu olla elämän virran kannattelussa.

💜 Opit tuomaan unelmat luoksesi ja alat olla vetovoimainen ihmeille elämässäsi.

MITÄ SAAT LIITTYESSÄSI MUKAAN [ARVO: 1055€] 

 

⭐10 viikkoa valmennusta valmennusalueella; yhteensä 5 Kokonaista kurssimoduulia, ytimekkäitä luentovideoita, äänitteitä, tehtäviä ja harjoituksia.⭐
 

Videot ovat lyhyitä, inspiroivia ja oivalluttavia arkeen sujahtavia miniluentoja ja harjoituksia, joissa jaan ytimekkäästi opetettavan asian niin, että saat vietyä oivaltamasi heti käytäntöön.

 

⭐ 5 kokemuksellista työpajaa livenä Zoomissa ⭐

Työpajojen aikana tulemme yhdessä syventymään hyvin kokonaisvaltaisesti kuhunkin valmennuksen teemaan. Työpajat ovat todella vaikuttavia, jotka ovat ydin koko Sytytä valo sinussa -valmennuksessa. Zoomissa tapahtuvista työpajoista on luvassa tallenne, joka on katsottavissa myös myöhemmin.

 

Työpajojen ajankohdat [klo 18 eteenpäin noin 2h]:
17.4., 3.5., 16.5., 31.5., 18.6.
[muutokset mahdollisia]

 

⭐ Joka teeman yhteydessä ryhmän tarpeen mukaan luotuja meditaatioita & mielikuvaharjoituksia ⭐

Valmennuksen edetessä tulen luomaan yhteensä viisi ryhmän tarpeeseen vastaavia meditaatioäänitteitä, jotka tukevat teemoja joita käsittelemme

 

⭐ 3 yhteisöllistä tapaamista Zoomissa valmennuksen aikana ⭐

Yhteisöllisissä tapaamisissa pääsemme kohtaamaan toisemme, jakamaan kokemuksiamme ja osallistujat saa esittää kysymyksiä. 

Alustavat ajankohdat: 
Aloituszoom: 12.4. klo 18
Puolivälin zoom: 10.5. klo 19
Päätöszoom: 20.5. klo 18

 

 Valmentajan sähköpostituen ⭐

Jotta sinun ei tarvitsisi jäädä kysymystesi kanssa yksin, on valmentajasi sähköpostin päässä. 

 

+ BONUKSET

✔ Meditaatioäänitekirjasto [13 äänitettä]
✔ Suunnan kirkastus työpaja -äänite
 
BONUSTEN ARVO YHTEENSÄ: 218€
Liity mukaan odotuslistalle

Miksi nyt on aikasi? Miksi katsoa tämä kortti?

Koetko että asioiden on muututtava ja ansaitset voida paremmin elää merkityksellisempää elämää? Siirrät ehkä aloittamista aina seuraavaan kuukauteen, vuoteen... Ja huomaat pian, että vuodet ovat kuluneet vilinällä ohitse, eikä muutosta ole tapahtunut?

Joskus muutokseen tarvitaan ulkopuolista tukea ja syvempää tutkiskelua. Miksi jatkaa yksin painava reppu selässä, kun on olemassa mahdollisuus, että voisit laskea kärsimyksen taakkaa edetessäsi oppaan kanssa? Oppaan joka tukee sun parhaaksi omaa kasvuasi. 

Nyt on tullut aika lopettaa kärsimys ja muistaa se kuka todella olet ja elää sisältä päin ohjautuvaa elämää. Sä olet tullut tänne loistamaan ja olemaan se kuka todella olet.

Sytytä valo sinussa, tämä valmennus on NIIN kokonaisvaltainen ja syväluotaava prosessi, että se tulee takuuvarmasti muuttamaan elämäsi suuntaa. Tässä hetkessä kun harkitset tätä valmennusta, pyydän sua pohtimaan...

Miltä sun elämä näyttää puolen vuoden päästä jos et tee mitään? Jos mikään  ei muutu? 

Entä miltä sun elämä näyttää puolen vuoden päästä jos sanot KYLLÄ tälle valmennukselle, olet ottanut harppauksia omassa kasvussasi ja elämäsi on alkanut muuttua?

Tämän jälkeen kuuntele sun sydäntä, mitä se haluaa sulle sanoa ja seuraa sen viestejä. 

Haluatko kysyä vielä jotain? Voit laittaa minulle sähköpostia: [email protected]

❤ sydän sanoo KYLLÄ

Ei riskiä, sillä sinulla on 7 päivän tyytyväisyystakuu!

Ensimmäiseksi haluan muistuttaa, että Sytytä valo sinussa -valmennus on hyvin kokonaisvaltainen ja vaikuttava valmennus ja se on tarkoitettu henkilöille jotka ovat valmiita sitoutumaan omaan hyvinvointiinsa ja omaan kasvuunsa sekä ottamaan askelia valmennusohjelman aikana. Päävastuu on aina itsellä. 

Ohjelma on rakennettu rakkaudella sekä vuosien kokemuksella ja sen tarkoitus on auttaa sinua saamaan upeita tuloksia.

Ensimmäisen moduulin saatuasi sinun on mahdollista käydä valmennusta viikon ajan. Mikäli olet sitä mieltä, ettei valmennus vastaa sitä mitä olit ajatellut, maksan sinulle mielelläni rahat takaisin. 

Mietityttääkö sinua jokin? Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:

 

⋙ Olen kiireinen, enkä ole varma riittääkö aikani tähän? Kuinka paljon aikaa valmennus vie käytännössä? 

Valmennus on luotu arjen keskelle, tuomaan konkreettisia ja toimivia työkaluja tasapainoon. Sitä varten ei tarvitse raivata arjesta suuria aukkoja, koska tarkoituksena on että valmennus antaa sinulle arkeesi sujahtavia työkaluja, jotka oikeasti toimii. Ainoa, mitä sinun tarvitsee varata erikseen kalenterista, ovat aloitus ja päätöszoom [1h ja 1h] sekä työpajojen ajankohdat  ja niihin 2 h aikaa joka toinen viikko yhden illan verran [toki ei hätää, jos et pääse jokaiseen, koska niistä tulee myös tallenne katsottavaksi].

Tämän lisäksi saat viikottain kurssialueelle videoita, jotka ovat napakoita ja ytimekkäitä. Voit kuunnella osaa videoista tehdessäsi arjen askareita. Valmennuksen ajan suosittelen, että otat itsellesi päivittäin hetken, joka on minimissään 3-10 minuutin mittainen. 

 

⋙ Pitääkö minulla olla kokemusta meditaatiosta, tunnetyöskentelystä tai henkisyydestä jos lähden valmennukseen mukaan? 

Valmennuksen aloitus ei vaadi aikaisempaa kokemusta, vaan voit rohkeasti heittäytyä mukaan juuri siinä kohtaa missä olet. 

 

⋙ Pitääkö työpajoissa jakaa henkilökohtaisia asioita muille?

Sinun ei tarvitse jakaa henkilökohtaisia asioitasi muille, jos niin haluat. Saat tulla työpajoihin kokonaisena ja sinuna. Saat olla itseksesi tai saat jakaa muille. Kaikki on sallittua. 

 

⋙ Koen tarvitsevani henkilökohtaisempaa tukea. Onko valmennus minulle tuolloin sopiva? 

On ymmärrettävää, että omalle kasvumatkalle kaipaa henkilökohtaista tukea. Olen luonut Sytytä valo sinussa -valmennuksen oman asiakastyöni pohjalta ja huomioinut siinä kaikki ne osat, mitkä ovat yleisimpiä teemoja asiakkaitteni kanssa. Lisäksi valmennukseen sisältyy sähköpostituki. Kuitenkin, olemme kaikki yksilöitä, joten en ole voinut ottaa kaikkea huomioon ja tämän vuoksi olen luonut valmennukseen VIP-version, joka sisältää 3 henkilökohtaista valmennustapaamista kanssani. Tämä vaihtoehto voisi tukea tarpeitasi parhaiten. Voit tiedustella vaihtoehtoa säköpostitse: [email protected]

 

⋙ Mitä jos minulla on masennus? Sopiiko valmennus minulle? 

Suosittelen valmennusta henkilöille keillä on vakaa tila omassa henkisessä hyvinvoinnissa, eli ei mitään akuuttia haastetta. Koen, että masennuksesta kärsivä tarvitsee tueksi erilaista lähestymistapaa kuin ryhmävalmennus. Suosittelen sinulle lämpimästi terapiaa ja ammattilaisen antamaa tukea. 

 

⋙ Valmennuksen hinta mietityttää. 

Valmennus on arvokas ja sen sisältö on vieläkin arvokkaampaa. Halusin kuitenkin luoda valmennuksen hintaan osamaksuvaitoehtoja; voit maksaa valmennuksen joko 3 osassa tai 6 osassa. Jos kuitenkin koet, että summa on tuolloinkin liian suuri, tai että sinulla ei ole varaa maksaa sitä, suosittelen sinulle ilmaismateriaalejani tai matalamman hintaluokan verkkokurssia; Voimaa läsnäolosta

 

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, ole yhteydessä: [email protected]

En malta odottaa sitä hetkeä, kun pääsen auttamaan sinua tässä tärkeimmässä työssä jonka voit tehdä itsesi kanssa elämäsi aikana. 

Moi, olen Elina; henkinen tunnevalmentaja. Uskon, että kaikella on tarkoituksensa ja niin myös sillä, että olet päätynyt tänne verkkosivuilleni ja ehkä harkitset tähän valmennukseen osallistumista. 

Olen tosissani, kun sanoin, että henkinen kasvu on tärkein ja merkityksellinen työ mitä voit elämäsi aikana tehdä, koska se on kaiken kukoistuksen ydin. Olen itse todistanut sen ja nähnyt sen uskomattomat vaikutukset omaan ja valmennettavieni elämiin, jotka ovat päättäneet panostaa omaan henkiseen hyvinvointiinsa.

Jos koet tällä hetkellä, että olet jumissa, pyörit ympyrää, tai et tiedä mitä tehdä, minne mennä, voin sanoa, että olen kokenut saman. Ainoa ratkaisu joka tähän auttoi, oli sisäisen työn aloittaminen itseni kanssa.

En löytänyt vapautta ulkoa, vaan se löytyy ainoastaan sisältä. Sisäinen maailmamme luo ulkoisen ja sisäinen maailmamme luo elämämme. Jos haluamme, pystymme vaikuttamaan elämäämme sisäisen maailman muutoksen kautta. Näin se toimii ja kun sen oivaltaa, on läpimurron porteilla. 

Me jokainen luodaan itselle elämämme aikana tarinaa. Tarinaa, joka joko mahdollistaa meille paljon tai tarinaa, joka rajoittaa elämästä täyttä ja onnellista elämää. Millaista tarinaa sinä haluat itsestäsi ja elämästäsi luoda?

Haluatko että tarinasi rajoittaa sinua vai luo sinuun itsevarmuutta ja luottamusta omiin kykyihisi? Haluatko että tarinasi pienentää sinua vai luo sinusta arvokkaan, rakastetun ja pystyvän? 

Sytytä valo sinussa -valmennus tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia tutustua todelliseen, autenttiseen omaan itseen. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden löytää ja vahvistaa rakkautta itseäsi kohtaan. Valmennus tarjoaa sinulle avaimia kukoistukseen ja elämään jota syvällä sisimmissäsi haluat elää ja miten haluat ilmentää itseäsi. 

Jos tunnet sanomieni asioiden resonoivan ja haluat kipeästi löytää sitä ihanaa valon kipinää elämäääsi, tarjoan sinulle mahdollisuutta tähän valmennuskokonaisuuteen. Tunnen ja tiedän, että kaikki tapahtuu syystä, silloin kun aika on oikea. Onko nyt aikasi? Jos kyllä, varaa paikkasi valmennuksesta. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan, jos tämä resonoi. 🦋

Kyllä!Tämä resonoi ja haluan mukaan!
Tutustu minuun, palveluihini ja lue inspiroivia blogitekstejä täältä