Tämä maksuton meditaatioäänite on luotu sinulle, joka haluat hengähtää arjen keskellä. Meditaation kokemuksellinen äänimaailma vie sinut keskelle luontoa. Sinun tarvitsee vain ladata äänite, asettaa kuulokkeet korvillesi ja nauttia. 🎧✨ Mukana on myös 5 askeleen työkirja, joka johdattaa sinut pysähtymään elämäsi äärelle ja pohtimaan, mikä on sinulle tärkeintä.

**Rekisteriseloste & tietosuoja

*lataamalla paketin hyväksyn, että liityn mukaan Elinan Sisäpiiriin ja saan vastaanottaa inspiroivia viikkokirjeitä sähköpostiini. Voin poistua listalta milloin tahansa.

Se oli niin huikeee! Aivan mielettömän ihana ja vaikuttava. Sun ääni ja se 3D äänimaailma nosti kylmät väreet. Näin kultaisen valopyörteen sisälläni. Siis niin huikee, suosittelen lämpimästi jokaiselle!

Oli tosi ihana. Tämä oli siitä hyvä, että se ikään kuin vei mukanaan, eikä tarvinnut kuin kuunella. Eli ei tarvinnut itse nähdä paljoa vaivaa, kun keskittyi vaan kuunteluun. Kiitos <3

Veikkaan, ettet oo aiemmin kuullut vastaavaa.

Tämä oli aivan IHANA! En ikinä ole vastaavaa tehnyt ja täytyy sanoa, että toimii.

Tää on paras meditaatio ikinä!

Halusin kertoa, että olen jo paljon meditoinut erilaisten äänitteiden kanssa, mutta nyt koin jotain niin taivaallista rakkautta, että kyyneleet virtasivat pienenä purona.
Sinulla on niin kaunis ääni ja musiikki myös niin enkelimäistä.

Loistava äänenlaatu! Jaa muutenkin tosi hyvin rakennettu kokonaisuus! Well done! Tää on todella kilpailukykyinen tai ehkä jopa ylivertainen muilla markkinoilla oleviin nähden.

Mitä ohjelma tarjoaa sinulle?

🗝 Hengähdyshetken arjen keskelle ja hetken kun voit vain antautua kannateltavaksi ja rentoutua.

🗝 Mahdollisuuden ymmärtää, mikä elämässäsi oleva vie energiaasi ja mistä olisi aika irroittaa ja päästää irti. 

🗝 Motivointia ja inspirointia unelmointiin ja siihen, että voit myös saada sen mitä kaipaat. 

🗝 Lisää uskoa itseesi ja kykyihisi (meditaation suggestiot vaikuttavat alitajuntaasi positiivisesti)

🗝 Mahdollisuuden nähdä elämässäsi olevat hyvät asiat jo nyt lisäämällä taianomaista kiitollisuutta päivittäiseen elämääsi. 

 

 

Ihanaa, että olet päätynyt sivustolleni! Olen Elina; henkinen valmentaja sekä tunnevalmentaja.

Yksi suuri elämäni missio on auttaa ihmisiä sytyttämään oma sisäinen valonsa ja valjastamaan sisäiset voimavarat käyttöönsä, muodostamalla yhteyden siihen kuka hän todella sisimmissään on. 

Olen myös tunnetyöskentelyn puolestapuhuja ja mielestäni tunnetyöskentely ja läsnäolo yhdessä luovat vankan pohjan niin hyvinvoinnille kuin onnellisuudelle. 

Toivon ihania uusia alkuja ja läsnäolon hetkiä meditaation parissa ja toivon todella, että pääsen kuulemaan sinusta ja kokemuksestasi meditaation ja tehtävien parissa. 

TÄÄLTÄ pääset tutustumaan blogiini ja palveluihini.