Hengähdä ihanien 360 °-luonnonäänien ja lempeän ohjauksen ympäröimänä. Sinun tarvitsee vain laittaa kuulokkeet korviisi ja nauttia.

**Rekisteriseloste & tietosuoja

*lataamalla meditaation hyväksyn, että liityn mukaan Elinan Sisäpiiriin ja saan vastaanottaa inspiroivia viikkokirjeitä sähköpostiini. Voin poistua listalta milloin tahansa.

Mitä ohjelma tarjoaa sinulle?

🗝 Hengähdyshetken arjen keskelle ja hetken kun voit vain antautua kannateltavaksi ja rentoutua.

🗝 Mahdollisuuden ymmärtää, mikä elämässäsi oleva vie energiaasi ja mistä olisi aika irroittaa ja päästää irti. 

🗝 Motivointia ja inspirointia unelmointiin ja siihen, että voit myös saada sen mitä kaipaat. 

🗝 Lisää uskoa itseesi ja kykyihisi (meditaation suggestiot vaikuttavat alitajuntaasi positiivisesti)

🗝 Mahdollisuuden nähdä elämässäsi olevat hyvät asiat jo nyt lisäämällä taianomaista kiitollisuutta päivittäiseen elämääsi. 

 

 

Ihanaa, että olet päätynyt sivustolleni, koska tiedän, että sillä on jokin tarkoitus elämäsi suunnan kannalta. Nimittäin jokaisella päätökselläsi, ajatuksellasi ja teollasi on jokin vaikutus elämääsi.  

Olen Elina, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin intohimoisesti suhtautuva henkinen voimavaravalmentaja, tunnevalmentaja ja Life Coach (Valmentamo).

Yksi suuri elämäni missio on auttaa ihmisiä sytyttämään oma sisäinen valonsa ja valjastamaan sisäiset voimavarat käyttöönsä, muodostamalla yhteyden siihen kuka hän todella sisimmissään on.

Autan ihmisiä matkalla vaatimisen ja suorittamisen kierteestä läsnäoloon, tutustumalla omaan aitoon itseensä ja eri osiin itsessä. Erikoistaitojani valmentajana on hyväksyvän ja turvallisen tilan luominen, jossa on turvallista kohdata, kokea ja tuntea. 

Toivon ihania uusia alkuja ja läsnäolon hetkiä meditaation parissa ja toivon todella, että pääsen kuulemaan sinusta ja kokemuksestasi meditaation ja tehtävien parissa. 

TÄÄLTÄ pääset tutustumaan blogiini ja palveluihini.