Maksuton Webinaari 28.3. klo 18-19:15

 

Webinaarin jälkeen ymmärrät, miten uskomukset ja tunnemuistot voivat rajoittaa elämää ja tiedät tarkalleen, mitkä askeleet otettuasi on mahdollista purkaa nämä rajoittavat uskomukset, jonka myötä voit valjastaa ne palvelemaan sinua niin, että voit olla rohkeasti se kuka todella olet. 

 

Webinaarissa tulet oivaltamaan: 

✔ Miten rajoittavat uskomukset ovat syntyneet ja kuinka ne vaikuttavat elämän eri osa-alueilla
Ne ovat kuin ohjelmointi, joka ohjaa elämää autopilotin lailla, jos niitä ei tiedosta. Uskomukset voivat estää uskomasta itseen ja omiin kykyihin tai ne voivat estää omien tarpeiden täyttämistä ja hyvän vastaanottamista elämään.

  Tärkein asia, joka tulee huomioida, jotta voit alkaa purkaa rajoittavia uskomuksia
Kun ymmärrät uskomusten vaikutuksen elämässäsi ja niiden juuret, on purkaminen mahdollista. Kun oivallat, että jokin rajoittava uskomus ei ollutkaan totta, vapauttaa se huikean paljon energiaa ja potentiaalia kehossa ja elämässä.

  Miten alat purkaa rajoittavia uskomuksia ja tunnemuistia
Jaan askeleita, joiden avulla voit alkaa purkamaan rajoittavia uskomuksia ja tunnemuistoja ja näin alkaa vapauttaa sisälläsi tilaa uusille, kokonaisvaltaista hyvinvointia ja onnellisuutta tukeville uskomuksille. 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan webinaariin!

Varaa paikkasi rekisteröitymällä mukaan alla olevan lomakkeen kautta.

 

*Liittymällä mukaan hyväksyn, että liityn mukaan Elinan sisäpiiriin ja pääsen vastaanottamaan inspiroivia viikkokirjeitä sähköpostiini. Voin poistua listalta milloin tahansa.  

Tämä webinaari on tarkoitettu sinulle joka kaipaat elämääsi enemmän...

  • sisäistä turvaa ja luottamusta niin itseesi, kykyihisi kuin elämään.
  • vapauden tunnetta - kokemusta siitä, että et ole enää omien rajoittavien uskomustesi vanki.
  • tunnetta siitä, miten kehossa on hyvä olla ja luotat kehoosi ja sen kykyyn voida hyvin.
  • rohkeutta olla se kuka todella olet ja elää oman tuntuista, sisältä päin ohjautuvaa elämää.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan tunteiden & uskomusten maailmaan ja oivaltamaan niiden tärkeää merkitystä hyvinvointiisi!

Olen iloinen siitä, että olet päätynyt tälle sivulle ja harkitset webinaariin osallistumista. Koska tiedän, että sillä on jokin tarkoitus elämäsi suunnan kannalta, mihin päätökseen lopulta tuletkaan.💗

Olen Elina Väänänen, Henkinen tunnevalmentaja. Olen itse elämäni aikana kyseenalaistanut omia onnellisuuttani ja hyvinvointiani rajoittavia uskomuksia sekä tunnemuistoja, jotka ovat jopa estäneet tai jarruttaneet minua elämästä itselleni täyttä ja merkityksellistä elämää. On ollut myös koskettava matka lähteä kuorimaan kaikkia niitä ei tosia uskomuksia ja tutustua siihen kuka olen sen kaiken alla. 

Elämän syvemmän ymmärtämisen halu on kuljettanut mua elämässäni valmentajaksi; ensin fyysiseksi valmentajaksi ja sieltä henkiseksi valmentajaksi. Oma erityisalueeni on sisäisen yhteyden muodostaminen, itsetuntemuksen syventäminen sekä tunnetyöskentely. Näen, että nämä ovat tärkeimpiä avaimia hyvinvointiin, onnellisuuteen ja merkitykselliseen elämään. 

Tässä webinaarissa tulen jakamaan sinulle tärkeimpiä oivalluksia, joita olen tehnyt liittyen rajoittaviin uskomuksiin, tunnemuistoihin sekä siihen, miten niistä voi alkaa vapautua ja miten niitä voi korvata palvelevilla uskomuksilla. 

Toivon, että webinaari avaa sinulle uskomusten ja tunteiden maailmaa sekä saa sinut oivaltamaan, miten myös sinä voit kyseenalaistaa rajoittavat pienentävät ja latistavat uskomukset itsestäsi, kyvyistäsi ja elämästäsi. Toivon, että avaudut mahdollisuudelle, että voit korvata nämä ei-palvelevat uskomukset uusilla, hyvinvointiasi tukevilla uskomuksilla ja näin elää entistä mielekkäämpää, sisältä päin ohjautuvaa, sinulle merkityksellistä elämää. 

Liity mukaan maksuttomaan webinaariin