Raaseporissa, Villa Christinessa järjestettävä retriitti johdattelee sinut yhteyteen itsesi kanssa. Matkalle, jossa sukellat lempeän joogan, kehollisen tunnetyöskentelyn avulla tutkimaan varjojasi ja vapauttamaan sisälläsi olevaa valoa ja voimavaroja.

 

Retriitti on sinua varten, joka tunnet, että on aika kohdata varjoja ja päästää irti jostain asiasta elämässäsi, jotta pääset eteenpäin. Voi olla, että kehossasi on tuntemuksia, tukahdutettuja tunteita tai tarpeita joita ei ole täytetty. Tällä retriitillä sinut johdatetaan keventämään taakkaa ja vapautumaan, luomaan tilaa keveydelle ja kaikelle sille, joka on tulossa luoksesi. Löydämme voiman varjoista ja valosta.

Kyllä, haluan mukaan [tarkemmat tiedot varauksesta]

 

Varjoista valoon - Itseyhteyden retriitti kuljettaa sinut...

 

🗝 myötätuntoiseen läsnäoloon ja syvään yhteyteen itsesi kanssa joogan sekä läsnäoloharjoitusten ja mielikuvamatkojen avulla.

 

🗝 kohtaamaan turvallisessa ilmapiirissä tunne-, ja kehotyöskentelyn avulla varjoja, tukahdutettuja tunteita ja liikuttelemaan niitä sekä löytämään itsestäsi uniikkeja voimavaroja ja kykyjä jotka haluavat nousta esiin.

 

🗝 päästämään kokonaisvaltaisesti irti asioista jotka eivät enää palvele ja tuntemaan vapauden kehossasi kun irtipäästäminen luo tilaa uudelle.

 

🗝 syventämään itsetuntemustasi, tutustumalla siihen kuka todella olet ja kirkastamaan aitoa sinua sekä laajentamaan valoasi, niin joogan kuin mielikuvaharjoitusten ja kehollisten harjoitusten avulla.

Tämän kaiken retriitti pitää sisällään

 
Aloitus- ja päätöspiirit:

hetkiä, joissa hiljennymme ensin itsemme ääreen ja kokoonnumme yhteen nostattamaan toinen toistamme. Piirit sisältävät mm. hiljaisuutta, meditaatiota, musiikkia sekä kohtaamisia. 

 
Kaksi työpajaa;

- Varjojen lahja - kohtaaminen ja irtipäästäminen  jonka aikana teemme mm. tunnelukkotyöskentelyä, mielikuvamatkoja sisäisen lapsen eheyttämiseksi, puramme tunteita kirjoittaen, sekä puramme tukahdutettuja tunteita, kuten vihaa tai häpeää, kehollisesti, olemalla läsnä. Työpajassa luomme turvallisen ja luottamuksellisen tilan tuntea, kokea, ilmaista, päästää irti ja luoda tilaa sille uudelle joka kumpuaa sisältämme.

- Valon vapauttaminen - yhteys sisäisiin voimavaroihin, jonka aikana luomme yhteyden todelliseen aitoon minuuteen ja aktivoimme oman henkilökohtaisen valon joka saa nyt loistaa. Tämä valoon keskittyvä työpaja antaa sinulle mahdollisuuden nousta omaan voimaasi, tuntemaan oman arvosi, ilmaisemaan itseäsi ja rajojasi sekä olemaan juuri se kuka TODELLA olet.

 
Kolme joogaharjoitusta:

- Yin jooga ja yoga Nidra on Rauhallinen tunti, minkä loppuun syvärentoutus.

- Rauhallinen dynaaminen joogaharjoitus: Contact, curiosity & care. Usein elämän virtaa saattavat estää vaatimukset, häiriöt ja vastustaminen/kieltäminen. Esimerkiksi joogaharjoituksessa tai miksei elämässäkin saatamme vaatia itseltämme liikaa, saatamme kieltää tunteet tai annamme mielen lipua läsnäolosta pois, koska ympärillä tai pään sisällä on häiriöitä. Näiden kolmen vastakohtana tai vapauttajana toimivat; kontaktin ottaminen hengitykseen jolloin mieli rauhoittuu. Kiinnostus; kysyn mieleltäni ja keholtani mitä tarvitsen oikeasti, jolloin lakkaan toimimasta vaatimusten mukaan.  Kunnioitan jokaista minussa ilmenevää tunnetta eli en kiellä itseäni tuntemasta.

 - Aamun herättelevä joogaharjoitus joka avaa rankaa ja luo energisoivaa mutta lempeää liikettä kehoon. Kun keho avautuu, avautuu myös mieli. 

 

Läsnäoloharjoituksia

- Meditaatiohetkiä joiden aikana laskeudumme kehoon ja luomme yhteyttä itseen

- Voimakkaita hengitysharjoituksia rauhoittamaan illalla ennen nukkumaanmenoa ja aktivoimaan aamulla [pääset kokemaan hengityksen suunnattoman voiman]

- Eft-tappingharjoituksia tasapainottamaan kehon ja mielen yhteyttä

 

Täysihoidon Villa Christinessa [tutustu retriittipaikkaan lisää täältä]

"Villa Christine toimii hyvinvoinnin, ihmisten välisten mielekkäiden kohtaamisten, leikin ja luovuuden paikkana. Villa Christine sijaitsee kauniissa ja historiallisessa Tenholassa, Raaseporissa, noin 12 km Tammisaaresta. Majatalosta avautuu näkymä peltojen takana sijaitsevalle Gennarbyvikenille."

Majoitus tapahtuu 2-4 hlö huoneissa (pyyhkeet ja liinavaatteet tilattavissa erillishintaan (+10-15€/hlö)
Sisältää Villan omat, luomupainotteiset ateriat: perjantain illallinen, lauantain aamiaisen, lounaan ja illallisen sekä sunnuntain aamiaisen ja lounaan. 
Mahdollisuus saunoa lauantai-iltana

 

Liity mukaan Varjoista valoon - Itseyhteyden retriittiin 12.-14.8.2022

Ohjaus: 205€ + Täysihoito Villa Christinessa: 185€ 
Yhteensä: 390€

Paikkoja on rajoitetusti; vähintään 15, enintään 25 paikkaa. Ilmoittautuminen päättyy 17.7.2022.
Tutustu Villa Christineen TÄÄLTÄ

 

Varaat paikkasi maksamalla varausmaksun ohjausosuudesta [100€], jonka maksamiseen saat erilliset ohjeet ilmoittautuessasi. Halutessasi voit maksaa ohjausosuuden kerralla varausmaksun yhteydessä. Loppumaksu [105 €] ohjausosuudesta erääntyy kuitenkin viimeistään 10.8.2022. 

 

Maksu koostuu kahdesta osasta: ohjauksesta/ ohjelmasta yhteensä 205€ (sis alv 24%), sekä majoituksesta 185€ joka maksetaan erikseen Villa Christinelle retriittiajankohtana. Kokonaishintaan sisältyy ohjelma, majoitus täysihoidolla (2-4hh), lauantain sauna.

Voit halutessasi maksaa ohjausosuuden (200€) liikuntaseteleillä tai liikuntasaldolla: Smartumilla, Edenredillä ja E-passilla.

Varaat paikkasi alla olevan linkin kautta. Luethan varaus-, ja peruutusehdot alta. Voit myös esittää kysymyksiä yhteydenottolomakkeen kautta halutessasi. 

 

Saat meihin yhteyden myös mailitse: [email protected] [Elina] tai [email protected] [Anu]

Ilmoittaudu tai kysy lisätietoja tämän lomakkeen kautta

Peruutusehdot: Lue tarkemmat peruutusehdot sekä vastuunvapautuslauseke TÄÄLTÄ. Ilmoittautuessasi mukaan vahvistat lukeneesi ja ymmärtäneesi peruutusehdot sekä vastuunvapautuksen. 

Viikonlopun alustava aikataulu

Perjantai

Klo 16:30 Majoittautuminen

Klo 17:30 Aloituspiiri: kohtaaminen

Klo 18:30 Tunnelmallinen yhteinen illallinen

Klo 20 Yin jooga ja yoga Nidra: rauhallinen harjoitus, joka päättyy syvärentoutukseen

Lauantai

Klo 8:30 Aamun energisoiva hetki

Klo 9:30 Herkullinen aamiainen

klo 11 Työpaja: varjotyöskentely - vapauttaminen - tilan luominen

klo 14 Lounas odottaa

klo 15:30 Rauhallinen ja dynaaminen joogatunti: kontakti, kiinnostus ja kunniotus

klo 17 Puhdistava ja rentouttava itasauna & vapaata oleskelua

klo 20 Illallinen on katettu

klo 21 Meditaatio & rauhoittava hengitysharjoitus

Sunnuntai

Klo 8:30 Aamun herättelevä joogaharjoitus & meditaatio

Klo 9:30 Runsas aamiainen

Klo 10:30 Työpaja: Vapauta valo sisälläsi

Klo 13 Voimaannuttava loppupiiri

Klo 14 Lounas ja hyvästelyt

 

Retriitin ohjaajista...

Moi, olen Anu Koskela.

Olen lähtöisin Seinäjoelta, mutta tanssimaailma vei mukanaan varhaisaikuisuudessa niin Helsinkiin kuin Göterborgiin. Nykyään asun Helsingissä,missä työskentelen jooga-ja mindfulnessopettajana sekä fysioterapeuttina.

Koen, että olen saanut oppia töiden kautta valtavasti ihmisen mielestä ja kehosta. Ja näiden aihealueiden suhteen oppimisen ja ymmärtämisen jano on loppumaton.

Toivon, että ohjauksistani välittyy empatia, kehomieli yhteyden sekä yksilöllisyyden kunnioittaminen, ilo saada kokea liikettä sekä kannustus antaa jokaisen kääntyä omia tunteita ja tarpeita kohti.

Tällä retriitillä opetan mindfulnesspainotteista joogaa. Pyrin avaamaan mindfulnessin maailmaa hyvin helposti lähestyttävin esimerkein ja harjoittein. Eli vaikka et olisi koskaan joogannut tai harjoittanut mindfulnessia lupaan, että tarjoan sinulle lempeän ja mielenkiintoisen reitin näiden lajien pariin.

 

Rohkeinta mitä olet tehnyt?
Muutin 14-vuotiaana pois kotoa tullakseni tanssijaksi. Rohkeutta on myös kuunnella sydäntä ja intuitiota luodessaan omaa elämäänsä, vaikka valinnat välillä jännittäisivät

Mitä haluat oppia?
Haluaisin oppia neulomaan villapaidan, pitämään huonekasvit pidempään hengissä sekä lisää erilaisia kehon-ja mielen välille yhteyttä luovia metodeja. 

Mistä haaveilet?
Haaveilen, että saan olla terve mahdollisimman pitkään, jotta voin toteuttaa haaveitani liittyen opiskeluihin, matkoihin ja perheeseen.

Voimalause/motto?
Each morning we are born again

 

Moi, olen Elina Väänänen ja olen toinen retriitin ohjaajista.

Asustelen Seinäjoella mieheni ja kahden rakkaan kissan kanssa. Olen henkinen voimavaravalmentaja, meditaatio-ohjaaja sekä läsnäolovalmentaja ja retriitillä vastaan työpajoista, joissa tulemme muodostamaan syvän yhteyden itseemme, vapauttamaan tunnelukkoja ja tunteita sekä aktivoimme sisäistä valoa ja kykyjämme. Tämän lisäksi ohjaan meditaatioita sekä hengitysharjoituksia.

Olen valmentanut jo noin 10 vuoden ajan ja kerännyt kokemusta sekä ymmärrystä ihmisyyden kokonaisvaltaisuudesta. Olemme keho, mieli ja sielu samassa paketissa ja näiden osien huomioinen on ensiarvoisen tärkeää hyvinvoinnin kannalta.

Tällä retriitillä tuomme osa-alueet yhteen kauniilla tavalla.

Osaltani toivon tuovani retriitille lämpöä ja turvallisen ilmapiirin jossa jokainen saa olla juuri se kuka on ja tehdä omaa matkaansa Varjoista valoon tuettuna.

Rohkeinta mitä olet tehnyt?
Päätin kuunnella sydämeni ääntä ja ryhtyä yrittäjäksi. Sisälläni oli suuri palo ja tunne siitä, että tämä on polkuni. 

Mitä haluat oppia?
Haluan oppia koko ajan lisää ihmisyydestä, itsestäni, muista, elämän voimasta ja sen ihmeellisyydestä. 

Mistä haaveilet?
Haaveilen siitä, että saisin nähdä ja kokea mahdollisimman paljon elämäni aikana. Haaveilen seikkailuista mitä ihanimmissa paikoissa ja siitä, että voin herätä auringon nousuun jossain upeassa villassa Italiassa. Haaveilen myös esiintymisestä suurille yleisöille ja retriitistä ulkomailla jossain upeassa kohteessa.

Voimalause/motto?
Minussa on kaikki tarvittava.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä 

Voit olla meihin yhteydessä myös sähköpostitse: [email protected] [Elina] tai [email protected] [Anu]

Varaa paikkasi retriitiltä

Lataa maksuton Uuden alku -meditaatioäänite& tehtävätiedosto

Paketti sisältää täyspitkän, rauhoittavan ja elämyksellisen Uuden alku ja kasvu -meditaatioäänitteen sekä ladattavan 5 askeleen tehtävätiedoston. Voimakkaiden kysymyksien avulla pääset pureutumaan syvemmälle omaan elämääsi ja luomaan elämästäsi juuri sellaista mitä sinä haluat elää.

*Rekisteri- ja tietosuojaseloste

*Liittymällä mukaan hyväksyn, että liityn mukaan Elinan sisäpiiriin