Voimaa läsnäolosta -meditaatio-ohjelma kuljettaa sinut kohti läsnäoloa meditatiivisten äänitteiden ja uusien rutiinien avulla. 

Tämän ohjelman avulla rauhoitat mielesi kierroksia, laskeudut läsnäolon tilaan ja alat luoda hyvinvointiasi nostavia rutiineja elämääsi.

Hanki ohjelma omaksesi tästä

Voimaa läsnäolosta -ohjelma on sinulle joka:

 Toivot, että saisit elämän kiihtyvän tahdin rauhoitettua ja sinulla on kaipuu kokea tyyneyden tunnetta enemmän arjessa

⫸ Kaipaat elämääsi lisää maadoittumista ja luottamuksen tunnetta

Olet valmis lisäämään arkeesi lisää energisyyttä ja elinvoimaa rutiinien avulla

 Haluat alkaa luottamaan omaan kehoosi entistä enemmän

⫸ Haluat nukkua ja palautua paremmin ja löytää työkaluja syvempään uneen sekä rentoutumiseen

Miksi sinun kannattaa tehdä läsnäoloharjoituksia?

Läsnäoloharjoituksilla ja meditoimisella on lukemattomia eri vaikutuksia hyvinvointiisi. Kerron tässä sinulle muutamia: 

🗝 Meditoiminen auttaa vähentämään stressiä ja siitä syntyviä reaktioita.

🗝 Meditoiminen lisää mielenrauhaa ja rauhoittaa kierroksia.

🗝 Meditoiminen kehittää itsetuntemustasi.

🗝 Meditoiminen parantaa keskittymiskykyä ja kehittää muistia.

🗝 Meditoiminen lisää ymmärrystä itseesi sekä ympärilläsi olevaan maailmaan.

🗝 Meditoiminen lisää onnellisuuttasi ja tyytyväisyyttä.

🗝 Meditoiminen opettaa sinulle läsnäoloa tässä ja nyt, sekä helpottaa murehtimiseen taipuvaista mieltä.

 

 

Kaisa

Kävin aivan kierroksilla, ahdistus alkoi nousta ja tuntui, että en pysty hallita tätä kaaosta. Päätin, että nyt mun täytyy meditoida ja pistin kuulokkeet korviin ja laitoin sun meditaation soimaan. Rentouduin heti siinä hetkessä. Meditaation jälkeen olo oli aivan ihana ja päivän suunta muuttui. Se oli tää meditaatio joka sai mun mielen kääntyy toiseen suuntaan. Ihan uskomatonta.

Tämän ohjelman aikana tulet ottamaan nämä tärkeät  askeleet:

Jokainen askel sisältää meditaatiäänitteen, joka on luotu mm. NLP:tä hyödyntäen niin, että se tukee rentoutumista ja läsnäoloon asettautumista.

Äänitteiden todellisentuntuisen, elämyksellisen äänimaailman ja ohjauksen avulla pääset luonnollisesti, vain kuuntelemalla, tyyneen olotilaan ja olet vastaanottavaisempi osion sisältämille tehtäville ja niiden positiivisille vaikutuksille. Äänitteiden tuotannosta ja äänimaailmasta vastaa Lauri Mäkinen.

⫷ Askel 1 ⫸
Rauhoitat iltojasi ja syvennät unta ihanan, rauhoittavan uniäänitteen avulla ja otat käyttöösi syvän ja palauttavan unen avaimet.

⫷ Askel 2 ⫸
Tuot aamuihisi energisoivan ja luomisvoimaasi boostaavan harjoituksen Hyvää huomenta -meditaation muodossa. Tiesithän, että aamut ovat aikaa, jolloin pystyt ohjelmoida itseäsi kiitollisuuteen ja onnellisuuteen kaikista tehokkaimmin? 

⫷ Askel 3 ⫸
Opit tekniikan jonka avulla voit viedä mielesi tyyneyden tilaan kolmessa minuutissa, missä ja milloin tahansa.

⫷ Askel 4 ⫸
Alat aktivoida kehossasi asuvaa eheyttävää voimaa toimimaan parhaaksesi.

⫷ Askel 5 ⫸
Pääset kokemaan affirmaatioiden voimaannuttavan vaikutuksen.

⫷ Askel 6 ⫸
Luot hengityksestä itsellesi rauhoittavan voimavaran. 

Hanki ohjelma omaksesi nyt

Voimaa läsnäolosta -meditaatiomatka sisältää kaiken tämän: 

Ohjelma sisältää yhteensä kuusi ohjaamaani moniulotteista 360° -teknologialla toteutettua mielikuvamatkamaista meditaatioäänitettä (tuotanto ja äänimaailma Lauri Mäkisen käsialaa) ja jokaista teemaa syvennetään tehtävillä ja luennoilla. Harjoitukset ovat luotu maadoittamaan sekä rohkaisemaan sinua. Alla kuvattuna äänitteiden, luentojen sekä tehtävien teemat:

Voimaa läsnäolosta -meditaatiomatka

47 € (Ovh 59€)

  • 6 syväluotaavan kokemuksellista, rentouttavaa,  läsnäoloasi lisäävää 360°-meditaatioäänitettä.
  • Miniluentoja jotka syventävät teemoja ja joissa näytän konkreettisesti erilaisia läsnäoloharjoituksia.
  • Ladattavia työkirjoja ja tehtävätiedostoja, joiden avulla syvennät meditaatioiden vaikutuksia ja tuot hyvinvointiasi parantavia asioita konkreettiseksi osaksi päiviisi.
  • Kaikki materiaalit ovat saatavillasi kännykkään ladattavassa apissa, jonne pääset muutamalla klikkauksella.
  • Ohjelma on käytössäsi vuoden ajan ostohetkestä
KYLLÄ, HALUAN MUKAAN

Oppaastasi Elinasta...

 

Olen kiitollinen siitä, että pääsen oppaaksesi tämän matkan ajaksi ja siitä luottamuksesta, että päätät välita tämän kurssin polullesi. 

Yksi vahva kutsumukseni on auttaa ihmisiä löytämään tämä hetki läsnäolon avulla sekä voimaantumaan ja löytämään oma sisäinen valon loisteensa, mikä tarkoittaa itsevarmuutta, omaa voimaa ja elinvoimaista, sisältä lähtevää säteilyä. Sitä että kokee elämänsä merkitykselliseksi. 

Olen taustaltani markkinoinnin tradenomi, musiikki alan artisti, liikunta-alan ammattilainen (personal trainer) sekä hyvinvointivalmentaja. Sydän on vetänyt minua jo kauan yhä vahvemmin henkisen valmentamisen sekä voimaantumisen pariin ja olen kouluttautunut ja opiskeluut aiheesta vuosien aikana paljon. Olen henkinen valmentaja, sekä ratkaisukeskeinen valmentaja [Life Coach/ Valmentamo], meditaatiohjaaja, NLP-practitioner ja voimaannuttaja.

Suurin intohimoni on kehollinen tunnetyöskentely sekä vahvat, elämykselliset mielikuvamatkat ja meditaatiot. Olen yhdistänyt nyt kaiken elämäni aikana kokemani ja oppimani ja tuonut ne työkaluiksi, joilla voin auttaa sinua etenemään omalla henkisen kasvun polullasi.

Käytän työskentelymenetelminä mm. liikettä, NLP-tekniikoita, tunnelukkotyöskentelyä (pohjautuu skeematerapiaan), mielikuvaharjoittelua, kysymyksiä, syventäviä ja oivalluttavia tehtäviä sekä sitä, mitä juuri se hetki kauttani kanavoi. Se mitä ihmiset ympärilläni kaipaavat juuri siihen hetkeen. 

On kunnia ja ilo toimia oppaanasi Luottamuksen voima -meditaatiomatkalla. Toivon todella, että löydät matkan aikana arkeesi lisää läsnäoloa, luottamusta ja rutiineita, joiden avulla voit lisätä kokonaisvaltaista hyvää oloa. 

❤:lla Elina

Nyt on aika lisätä läsnäoloasi

Se, että maadoitut, tuot elämään läsnäoloa ja lisäät luottamusta itseesi ja elämän kannatteluun on yksiä hienoimmista asioista joita voit elämäsi aikana tehdä. Se, että panostat omaan henkiseen kasvuusi ja alat muistaa, kuinka voimakas todellisuudessa olet, on kauneinta jota voit omalle hyvinvoinnillesi antaa. Tämän verkkokurssin avulla alat luomaan arkeesi uusia rutiineita, joiden avulla viet mieltä ja kehoa kohti läsnäoloa ja kohti tasapainoa. On tärkeää huomioida kokonaisuus ja kun kuuntelet kehoasi, alat oivaltaa, millaista kohtelua se kaipaa, mitä se kaipaa ja mikä on sinulle parhaaksi. 

Liity mukaan nyt

Kuuntele tästä Mielen valkokangas -äänite

Tämän äänitteen kuunneltuasi, saat kokemuksen 360-äänimaailmasta jota käytämme jokaisessa äänitteessä. Parhaan kokemuksen saamiseksi kuuntelethan äänitteen kuulokkeilla. 🎧 Äänitteen äänimaailmasta ja tuotannosta vastaa Lauri Mäkinen. 

Valon Kide
Mielen valkokangas -äänite
8:01
 

Haluatko vielä kysyä jotain liittyen ohjelmaan?

Jos sinulla on kysymyksiä ohjelman sopivuudesta sinulle, tai mitä tahansa, voit olla minuun yhteydessä joko somessa, maililla: [email protected] tai alla olevasta napista yhteydenottolomakkeen avulla. 

Ota yhteyttä