Maksuton Webinaari
Rekisteröidy katsomaan tallenne

Tallenne on katsottavissa 31.1. klo 15 saakka!

 

Webinaari on luotu sinulle, joka haluat ymmärtää vaikeiden tunteiden tärkeitä viestejä, ottaa ensimmäiset askeleet kohti jumittavien tunteiden kierteestä irrottautumista ja kokea enemmän sisäistä rauhaa, vapautta ja iloa.

 

Webinaarissa tulet oivaltamaan: 

✔ Mistä tunteiden jumitus johtuu?
Kun ne samat tunteet pyörivät yhä uudestaan ja uudestaan, on yksi tärkeä asia jonka huomioimalla otat merkittävän askeleen kohti tunteiden jumituksesta vapautumista.

  Mitä tunteiden takana olevat tärkeät viestit ovat ja kuinka kuulla niitä
Tunteiden jakamat viestit nimittäin ovat hyvinvointisi kannalta erittäin tärkeitä ja niiden huomiotta jättäminen laskee energiatasojasi huomattavasti.

  Miten ehkäiset tunteiden jumittumisen kehoon ja vapautat niitä
Tunteiden jumittuminen kehoon aiheuttaa niin henkisiä kuin fyysisiä oireita ja ongelmia. Kun alat antamaan tunteille tilaa, ne pääsevät jälleen virtaamaan niin kuin niiden kuuluu luonnollisesti virrata.

 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan katsomaan tallenteen tästä huikeasta webinaarista!

Tallenne on katsottavissa 31.1. saakka

 

*Liittymällä mukaan hyväksyn, että liityn mukaan Elinan sisäpiiriin ja pääsen vastaanottamaan inspiroivia viikkokirjeitä sähköpostiini. Voin poistua listalta milloin tahansa.  

Tämä webinaari on tarkoitettu sinulle joka...

  • huomaat, että elämässä ja maailmassa tapahtuvat asiat, joihin et pysty vaikuttamaan, nostaa sinuun pelon, epävarmuuden ja ahdistuksen tunteita. 
  • koet arjen olevan suoritusta ja käyt lähes jatkuvasti kierroksilla, etkä meinaa saada kierroksia rauhoitettua.
  • huomaat kehossasi olevan erilaisia kipu-, ja jumitiloja ja fyysisiä oireita.
  • koet vaikeiden tunteiden kokemisen olevan epämukavaa ja mieluummin pakenet niitä muuhun tekemiseen tai tukahdutat ne, koska et halua kokea niitä. 

 

Kaipaat elämääsi tämän sijaan enemmän...

  • sisäistä turvaa ja luottamusta, johon ulkopuoliset tapahtumat eivät pääsen niin suuresti vaikuttamaan.
  • läsnäoloa, sisältä kumpuavaa rauhaa, hetkessä elämistä ja siitä nauttimista.
  • tunnetta siitä, miten kehossa on hyvä olla ja luotat kehoosi ja sen kykyyn voida hyvin.
  • tunteiden luonnollista virtaamista ja vapautta siitä, kun olet voinut laskea raskaat tunnetaakat olkapäiltäsi.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan tunteiden maailmaan ja oivaltamaan niiden tärkeää merkitystä hyvinvointiisi!

Olen iloinen siitä, että olet päätynyt tälle sivulle ja harkitset webinaariin osallistumista. Koska tiedän, että sillä on jokin tarkoitus elämäsi suunnan kannalta, mihin päätökseen lopulta tuletkaan.

Olen Elina Väänänen, Henkinen valmentaja & tunnevalmentaja. Herkkänä ja tunteellisena ihmisenä olen saanut elämäni aikana käydä läpi tunteiden oppikoulun. Mitä tapahtuu kun tunteiden syövereihin jää looppiin ja mitä taas tapahtuu kun tunteita ei suostu kohtaamaan ja niitä pakenee. Olen kokenut molemmat ääripäät ja oppinut sekä oivaltanut kokemuksistani jotain todella arvokasta. 

Elämän syvemmän ymmärtämisen halu on kuljettanut mua elämässäni valmentajaksi; ensin fyysiseksi valmentajaksi ja sieltä henkiseksi valmentajaksi. Oma erityisalueeni on sisäisen yhteyden muodostaminen, itsetuntemuksen syventäminen sekä tunnetyöskentely. Näen, että nämä ovat tärkeimpiä avaimia onnellisuuteen ja tasapainoiseen, merkitykselliseen elämään. 

Tässä webinaarissa tulen jakamaan sinulle tärkeimpiä oivalluksia, joita olen tehnyt liittyen eri tunteisiin, niiden kokemiseen ja niiden jakamiin viesteihin liittyen. Toivon, että webinaari avaa sinulle tunteiden maailmaa ja saa sinut tuntemaan entistä aidommin niin, että voit avautua tunteiden viesteille ja ottaa askelia vapautuaksesi ahdistavien tunteiden kierteestä. Kaikki tunteet kuuluu elämään, mutta se ei ole tarkoitus, että niiden vangiksi jäädään, vaan tunteiden kuuluu virrata. Vapaana.

Liity mukaan maksuttomaan webinaariin