#23 Kokemusmatka miesten tunteisiin - Vieraana Psykoterapeutti Jari Hautamäki

Kuuntele jakso täältä >>

Tämä jakso on omistettu miesten tunteille. Toki meidän kaikkien - myös naisten tunteille. Näkökulma on nyt tässä jaksossa vielä enemmän miesten tunteisiin. Tunteille, jotka liian usein voidaan vaientaa, tukahduttaa, nielaista. Tunteille, joille ei ole aina ollut tilaa. On aika kumota stereotypiat miesten tuntemisesta ja vihdoin saada lupa olla tunteva, inhimillinen mies joka saa sanoittaa tunteita.

Sain vieraakseni Kasvun ja uudistumisen asiantuntijan sekä psykoterapeuttina ja työnohjaajana toimivan Jari Hautamäen.

Jarilla on 30 vuoden kokemus miesten [kuin toki naistenkin] ohjaamisesta tunteiden kohtaamisessa.

Jaksossa Jari puhuu kokemuksestaan niiden lukemattomien miesten kanssa, joiden kanssa hän on saanut työskennellä ja sen, mikä voi usein yhdistää miehiä liittyen tunteisiin.

Jari tulee jakamaan jaksossa 5 avainta, askelta tunteiden tuntemiseen.

Toivomme todella, että jakso saavuttaisi mahdollisimman usean miehen ja myös naisen, koska tietoisuuden ja ymmärryksen lisääntyminen teemassa on todella tärkeää, jotta muutosta voi syntyä. Jotta ne vanhat stereotypiat olisi mahdollista kumota ja aloittaa uusi aika, jossa mies saa itkeä, mies saa olla tarvitseva ja tunteva. Jossa on tilaa tunteiden sanottamiselle ja haavoittuvaisuudelle.

Jarin erityisosaaminen tapahtuu ihmismielen, itsetuntemuksen sekä itsensä johtamisen ja työyhteisöjen kehittämisen parissa. Psykoterapian lisäksi hän toimii asiantuntijoiden, esihenkilöiden, johtajien sekä työyhteisöjen työnohjaajajana ja valmentajana. 

 

Linkit:

hautamakitraining.fi 

tunnelinja.fi

www.instagram.com/hautamakitraining/