#26 Bonusäidin tunteet ja tarpeet - Vieraana Bonusäitivalmentaja Priska Autio

Kuuntele jakso tästä >>

Tässä jaksossa puhutaan uusperhearjen bonusäidin kohtaamista tunteista ja ehkä myös sellaisista asioista "joista ei puhuta, joista liian usein vaietaan". Nyt on aika purkaa myyttejä ja tunteiden takana olevaa häpeää.

Jakso sopii kuunneltavaksi sinulle, joka elät uusperhearkea sekä sinulle, joka haluat ymmärtää uusperhearkea. Tämän lisäksi on hyvä huomata, että uusperheen haasteet voi eri tavoin vastata myös työyhteisön haasteita, joten voit saada tästä jaksosta irti monin eri tavoin.

Sain vieraakseni upean Priska Aution.

Priska Autio on ratkaisukeskeinen bonusäitien onnellistaja, joka auttaa Bonusäitivalmentajana uusperheiden bonusäitejä löytämään omat voimavarat, rakentamaan vahvan identiteetin bonusvanhempana sekä voimaan näin paremmin uusperhearjessa.

Hän yhdistää Uusperheneuvojakoulutuksesta™ ja LCF Life Coach® -opinnoista kerätyt opit luodakseen bonusäideille voimavarakeskeisiä työkaluja, joilla arki helpottuu, eikä omannäköinen elämä huku perhe-elämän pyörteisiin.

Lisäksi Priskalla on vahva palo auttaa normalisoimaan uusperheitä yhteiskunnassamme perhemuotona sekä tukea uusperheiden hyvinvointia arjessa tarjoamalla tietoa ja työkaluja uusperheiden kohtaamiseen myös ammattilaisille ja työyhteisöille.

Tervetuloa tämän oivalluttavan ja konkreettisen jakson pariin.

 

Jaksossa mainitut linkit: 

Bonusäidit.fi-sivusto

Instagram

Maksuton meditaatio uusperheen bonusäidille