# 28 Herkkyys voimavaraksi - Vieraana Hyvinvointivalmentaja ja joogaopettaja "Lempeämpi minä" Annukka Vauhkonen

Kuuntele jakso täältä >>

Yhä useampi tunnistaa itsessään erityisherkkyyden piirteitä - eikä ihme, nimittäin nyky-yhteiskunnan suorituskeskeinen ja hektinen elämänrytmi saa monen erityisherkän kokemaan elävänsä oman jaksamisensa rajamailla. Niin pitkään kunnes he oivaltavat olevansa erityisherkkiä ja alkavat rakentamaan siltoja matkalla itsensä puolelle.

Olen itse erityisherkkä ja olen erityisen kiitollinen tästä jaksosta johon sain vieraakseni Upean Annukka Vauhkosen, joka tunnetaan myös nimellä Lempeämpi minä.

Annukka on ratkaisukeskeinen hyvinvointivalmentaja, lempeän läsnäolon joogaopettaja ja erityisherkkyyden kokemusasiantuntija. Hänellä on syvä oma kokemus erityisherkkyyden haasteista (kun hän eli syvimpiä tarpeitaan vastaan) sekä erityisherkkyyden lisäksi siitä, millaista on elää sairauden kanssa.

Jakson aikana mun silmiin nousi usein kyyneleitä, niin koskettava Annukan tarina on ja se mitä helpottavaa tietoa hän meille erityisherkille jakaa...Tuntui kuin jakson äänityksen jälkeen jotain sisälläni olisi taas vapautunut. Herkkyys on mahdollista valjastaa voimavaraksi kun herkkyyden kanssa oppii elämään ja hyväksymään sen osana itseään.

Jaksossa mainitut linkit:

 

  1. Instagram
  2. Facebook 
  3. TikTok
  4. Blogit: https://lempeampimina.blogspot.com & https://hidastaelamaa.fi/author/annukka-vauhkonen/
  5. Nettisivut: https://www.lempeampimina.fi
  6. Maksuton erityisherkkyyden työkirja