#27 Mistä aloittaa matka kohti sisältä päin ohjautuvaa merkityksellistä elämää?

Kuuntele jakso tästä >>

Tervetuloa uuden podcastjakson pariin, jossa sukellamme syvälle matkaan kohti sisältä päin ohjautuvaa ja merkityksellistä elämää.

 

Mitä voit odottaa tästä jaksosta:

Kerron, mikä on avainasemassa matkalla kohti sisältä päin ohjautuvaa ja merkityksellistä elämää yhteiskunnassa, jossa elämme jatkuvassa viriketulvassa, joka ohjaa meitä usein fomoon.

Lisäksi tulen jakamaan tärkeän työkalun etsiessä omia intohimoja ja innostuksen lähteitä merkityksellisemmän arjen luomiseksi.

Mikä on tärkeää ottaa huomioon elämässä päätösten tekemisessä? Jakso tulee olemaan oivalluttava ja kannustaa pysähtymään oman itsensä ja elämän merkityksellisyyden äärelle.

Ja tietenkin myös se on tärkeässä roolissa, miten lähdemme konkreettisesti ottamaan askeleita ja integroimaan oivalluksia arkeemme.

Lopussa kerron, mitä kaikkea upeaa ensi vuosi tuo mukanaan, nimittäin tammikuussa on luvassa ihan huikeita juttuja, joiden avulla voit aloittaa vuoden 2024 ottaen ihan oikeita askelia kohti sisältä ohjautuvaa sinulle merkityksellistä elämää.

On aika kääntää laivan kurssia ja muista - yhdenkin asteen muutos kurssissa vie sut ihan eri paikkaan vuoden päässä, kuin jos muutosta ei olisi koskaan tehty.

Muista miten suuri merkitys arjen pienilläkin muutoksilla, yhdelläkin sellaisella voikaan olla.

Tervetuloa jakson pariin. 💖