#18 Nainen, yrittäjä ja äiti, jonka sisukkuus ja usko palkittiin 🌟 Haastattelussa Laura Lehtilä

Kuuntele koko jakso tästä >>

Laura Lehtilä on yrittäjä, äiti, juoksija ja nainen joka lähti jo nuorena rohkeasti seuraamaan omia unelmiaan. Matka ei ole ollut helppo, kun hän perusti Seinäjoella toimivan T2M -kuntosalin, jonka muotoutumiseen Lauran kaksi pientä lasta vaikuttivat läpimurron tekevästi.

Tämä on autenttinen tarina naisesta joka vaikeidenkin hetkien keskellä luotti omaan johtotähteensä ja sisällä asuvaan unelmaan. Tarina naisesta joka ei luovuttanut, joka keräsi ympärilleen välittävän ja rakastavan turvaverkon [joka ottaa kiinni jos kaatuu] ja jonka tarina kosketti mua syvästi. Vaikka en itse ole äiti, tämä tarina voimaannutti mua super paljon.

Välillä tuntuu, että maailmassa puhutaan liian vähän kaikista niistä haasteista, joita ihmiset käy läpi ja jotka ne lopulta voittaa. Kun Lauraa katsoo, hän on todella iloinen ja valoisa ihminen. Sen kaiken takana on kuitenkin tarina - tarina jossa on kohdattu omia varjoja ja ne on valaistu. Laura tekee sitä paljon juoksupoluilla ja nykyään hän on äitiyden ja yrittäjyyden lisäksi ultrajuoksija, joka juoksee pitkin vaaroja, polkuja ja teitä ja jolle juokseminen on terapiaa ja sielun ravitsemista.

Tervetuloa mukaan tähän kauniiseen ja voimaannuttavaan jaksoon. Jaksoon joka luo toivoa, valoa ja luottamusta siihen, että kaikella on elämässä oma tarkoituksensa. 💖

 

Täältä löydät Lauran:

T2M Seinäjoki

Lauran instagram

T2M instagram