Sinä, joka kaipaat arkeesi enemmän hengähdyshetkiä, mitä jos se voisi olla niin helppoa, että sinun tarvitsee vain ottaa mukava asento, laittaa kuulokkeet korviisi ja rentoutua? 

 

Palautumisen tueksi valikoitu seitsemän taianomaisen meditaation paketti johdattelee sinut lempeästi takaisin tähän hetkeen ja auttaa rauhoittamaan kierroksia. 

  

Meditaatioiden kokemuksellinen 360° -äänimaailma on luotu yliaktiiviselle mielelle siten, että se lähtee kuin huomaamatta rentouttamaan mieltä ja rauhoittamaan ajatuksia.

 

Oppaanasi valmennuksessa toimii Elina Väänänen - Itsetuntemus- ja tunnevalmentaja, jolla on vuosikymmenen kokemus kehon ja mielen hyvinvoinnin valmentamisesta (Hyvinvointivalmentaja, Life Coach, Tunneterapeuttiopiskelija). Meditaatioiden äänimaailmasta ja tuotannosta vastaa Lauri Mäkinen. 

 

HANKI MEDITAATIOT OMAKSESI TÄSTÄ
Kuuntele rakastetun meditaation intro
Unimeditaation intro
1:02
 

Tässä otteita ihanista palautteista: 

"Se oli niin huikeee! Aivan mielettömän ihana ja vaikuttava. Sun ääni ja se 3D äänimaailma nosti kylmät väreet. Näin kultaisen valopyörteen sisälläni. Siis niin huikee, suosittelen lämpimästi jokaiselle!"
- Kaie

"Unimedis oli ihana ja "kiertävät äänet" on taianomaisia, wau! Nukahdin kohinan aikana kuulokkeet päässä."

"Tämä oli aivan IHANA! En ikinä ole vastaavaa tehnyt ja täytyy sanoa, että toimii."

"Oon tykännyt tosi paljon! Olin tosi vaikuttunut ensimmäisestä uuden alku ja kasvu -meditaatiosta. Olin tosi uuvuksissa alkuvuodesta ja se tuli itselleni vastaan todella sopivaan aikaan. Sen myötä kiinnostuin ja halusin lähteä mukaan. oon psykologian opintojen aikana tutustunut meditointiin ja kuunnellut paljon erilaisia meditaatioita, mutta en ole ikinä näin törmännyt näin laadukkaisiin enkä varsinkaan suomenkielisinä kuin teidän meditaatiot. Pidän paljon myös 3D-äänitekniikasta ja teidän aikaansaamastanne äänimaailmasta tosi upeaa työtä siis mielestäni teette!"
-Veera

"Tämä vei mut johonkin aivan ihanaan tilaan." 
-Jonna

"Loistava äänenlaatu! Jaa muutenkin tosi hyvin rakennettu kokonaisuus! Well done! Tää on todella kilpailukykyinen tai ehkä jopa ylivertainen muilla markkinoilla oleviin nähden."

"Tää oli niin maaginen meditaatiomatka! Musiikki ja efektit hiveli jokaista aistia ja sai uppoamaan kokemukseen todella syvästi. Ja sun ääni on ihan mielettömän ihana, pehmeä ja rauhoittava kuunnella. Nautin todella paljon!"
-Sanna

Kuulostaako tämä tutulta?

Meneillään on ne kuuluisat ruuhkavuodet ja arki on usean eri lankojen käsissä pitelemistä, jatkuvia keskeytyksiä ja muiden tarpeiden täyttämistä. Tämän alla omat tarpeet jäivät useimmiten viimeisiksi.

⨠ Olo tuntuu ärtyneeltä ja melko usein takakireältä. Myös keho on alkanut ilmoittamaan siitä kireyksin ja jumein. Voi olla jopa vaikeaa levätä ja ottaa taukoja koska mieli surraa jatkuvasti. 

Olisi niin ihanaa saada edes hetken taukoa ajatuksiin ja haluaisi vain olla ja levähtää - päästä palautumaan.

Tiedät kyllä paljon hyvinvoinnista mutta käytäntöön paneminen onkin jo toinen juttu. Ehkä koet monet mielen harjoitukset vaivalloisina ja aikaa vievinä jonka vuoksi et ole saanut niitä osaksi arkeasi? 

Ja nyt kaipaisit jotain helppoa mistä aloittaa mielen kierrosten rauhoittaminen...

Sellaista mikä ei tarvitsisi paljoa aikaa tai tuntuisi hankalalta. Sinusta tuntuu että kun jo nyt kaikki vaativat sinulta jatkuvasti jotain ja et halua alkaa vaatia siihen päälle itseltäsi mitään tuntien huippusuorituksia lootusasennossa. 

Usein meditoimisessa haastavinta onkin se, että siihen malttaa pysähtyä. Mieli voi jatkaa vilinäänsä kauankin ja kärsivällisyys voi useilla loppua. 

Tähän tarpeeseen loin meditaatiopaketin, joka on räätälöity kiireisille ja kierroksilla oleville naisille ja miehille, ketkä haluavat arkeensa helpon ja kevyen tavan rentoutua ja levähtää.

Niin helpon, ettei heidän tarvitse kuin ottaa mukava asento, asettaa kuulokkeet päähän ja nauttia. 

Meditaatioiden todentuntuinen ja monivivahteinen 360-äänimaailma on luotu siten, että ne ohjaavat tietoisen mielen huomiota itseensä ja näin auttavat rauhoittamaan mieltä ja ajatuksia. 

 

🤍 Tulen ohjaamaan sinut tyynempään tilaan Tyyni mieli -meditaatiossa kolmessa minuutissa, jossa hyödynnämme visualisoinnin voimaa. Tätä harjoitusta voit käyttää missä ja milloin tahansa kun kaipaat kiireen keskelle tyynempää olotilaa ja haluat sen tapahtuvan nopeasti. 

🤍 Hypnoottinen ja voimakas unimeditaatio johdattaa sinut syvään uneen, jossa voit kokea olevasi kuin suuressa sylissä. Veikkaan ettet ole aikaisemmin kuullut tämänkaltaista unimeditaatiota, jossa on yhdistetty laulun eheyttävää voimaa sekä unta tukevia kielimalleja ja tekniikkaa, jossa on mahdollista avata tiedostamaton mieli ottamaan vastaan unelle hyviä tekeviä uskomuksia.

🤍 Pääset vapauttamaan kehon luonnollista parantavaa elämänvoimaa Kehon eheytyminen -meditaatiossa. Meditaatio on upea tehtäväksi hetkissä kun koet väsymystä, meinaat tulla flunssaan, haluat vapauttaa kehoasi jumeista tai vain kaipaat immuunipuolustuksen lempeää boostia. 

🤍 Voit palata vaeltelevasta ja kuormittuneesta mielestä levollisesti tähän hetkeen "Tämän hetken taika" -meditaation avulla.

🤍 Alat tasapainottamaan olotilaasi Hengityksen voima -meditaation avulla.

🤍 Tuot aamuusi ihanan voimaannuttavan hetken Aamumeditaation siivittämänä. 

🤍 Kun koet olevasi jännittynyt, voit kuunnella harjoituksen, jossa keho ja mieli rentoutetaan jännityksen ja rentoutuksen avulla. 

 

Meditaatioiden avulla pääset rentoutumaan tavalla tai toisella päivittäin ja oivallat, miten yksinkertaista se voi lopulta olla.

Kuten asiakkaani Sari, jolle äänitteistä on tullut tärkeitä ja hän kuuntelee niitä säännöllisesti uudelleen ja uudelleen, löytäen joka kerta jotain uutta. Hän on oppinut rauhoittamaan mieltään, lisäämään palautumista pitkin päivää ja ennen kaikkea hän on nykyään kuin eri ihminen, koska hän on vihdoin alkanut kuunnella ja täyttää omia tarpeitaan. 

Meditoimisen lisääminen arkeen on saanut hänen arkeensa ihanan lumipalloefektin. Kaikki lähtee pienistä teoista joista syntyy suurempi virta jota hän nyt kiitollisena todistaa omassa arjessaan. Arjessa joka on edelleen kiireistä ja kuormittavaa, mutta jonka keskelläkin hän voi tarjota itselleen levähdyshetkiä

 "Oli tosi ihana. Tämä oli siitä hyvä, että se ikään kuin vei mukanaan, eikä tarvinnut kuin kuunella. Eli ei tarvinnut itse nähdä paljoa vaivaa, kun keskittyi vaan kuunteluun. Kiitos <3 Tätä pitäisi todellakin tehdä enemmän!"
-Henna-

Mitä positiivisia vaikutuksia meditoimisella on hyvinvoinnille?

 1. Stressin vähentyminen: Meditaatio auttaa rauhoittamaan mieltä, ajatuksia ja kehoa, mikä voi johtaa stressin vähenemiseen jolla taas on lukemattomia positiivisia vaikutuksia terveyteen ja hyvinvointiin.

 2. Keskittymiskyvyn parantuminen: Säännöllinen meditaatio voi parantaa merkittävästi kykyä keskittyä ja auttaa pysymään läsnä hetkessä.

 3. Mielenrauhan lisääntyminen: Meditaatio voi auttaa hallitsemaan tunteita ja reagoimaan paremmin stressaaviin tilanteisiin, se auttaa rauhoittamaan kierroksia sekä selkeyttää mieltä. 

 4. Unenlaadun parantuminen: Meditaatio voi auttaa rentoutumaan ennen nukkumaanmenoa ja parantaa unen laatua.

 5. Itsetuntemuksen lisääntyminen: Meditaatio voi lisätä itsetietoisuutta ja auttaa ymmärtämään omia ajatuksia, tunteita ja toimintamalleja kokonaisvaltaisemmalla; syvemmällä ja selkeämmällä tavalla 

 6. Onnellisuuden kokemuksen lisääntyminen: Meditoinnin avulla on mahdollista löytää rauha ja ilo missä ikinä kulkeekaan. Meditointi lisää ymmärrystä siitä, että se kaikki on jo itsessä, eikä itsen ulkopuolella. Meditoinnin on myös havaittu vähentävän kipua ja parantavan vastustuskykyä.   

Miltä kuulostaa? Niinpä, ajattelin myös itse samoin, että ehdottomasti haluan kokea nämä kaikki meditaation tuomat hyödyt omassa elämässäni. 

 

Yksi haaste meditoimiselle voi olla se, että sen aloittaminen tuntuu haastavalta...

Mieltä on haastava rauhoittaa ja meditoiminen voi alkuun tuntua hankalalta, koska olemme tottuneet informaatiotulvaan ympärillämme. Hengähdä ja palaudu -meditaatiot on luotu niin, että ne kiinnittävät tietoisen mielen huomiota kokemuksellisella äänimaailmallaan ja näin saavat kuuntelijan rentoutumaan paremmin. Halusimme tehdä meditoimisesta helppoa ja mielekästä ja loimme nämä 360° -meditaatiot helpottamaan kiireisten ihmisten arkea, jotka haluavat saada päiviinsä hengähdyshetkiä. 

  

Hengähdä ja palaudu -meditaatiot:

 1. 3 minuutin meditaatio mielen tyynnyttämiseen
 2. Mieltä ja kehoa rauhoittava, uneen valmistava lempeä ja tehokas unimeditaatio
 3. Tämän hetken taikaan palauttava meditaatio
 4. Mieltä tasapainottava hengitysharjoitus
 5. Kehon eheyttävää voimaa aktivoiva meditaatio
 6. Piristävä ja voimaannuttava aamumeditaatio
 7. Kehoa rentouttava meditaatioharjoitus

 

Nämä seitsemän meditaatiota toimivat porttina arjen ihaniin ja lempeisiin hengähdyshetkiin, joihin riittää vain se, että otat mukavan asennon, laitat kuulokkeet korviisi, painat play ja nautit antaen itsesi hengähtää. ❤ Aikaisemmin meditaatiot ovat löytyneet ainoastaan valmennuksistani ja haluan nyt antaa sen pyynnöistänne sen tarjolle matalalla kynnyksellä. 

Kuuntele pätkä Hengityksen virtaus -meditaatiosta 

Meditaatio auttaa tasapainottamaan mieltä ja kehoa. Hyödynnämme harjoituksessa vuorosierainhengitystä joka on yksi tyynnyttävimmistä harjoituksista joita tiedän. ❤

Jotta saat parhaan kokemuksen irti meditaation äänimaailmasta, kuuntelethan äänitteen kuulokkeilla. 🎧

Hengähdä ja palaudu -meditaatiot
Hengityksen virtaus
1:42
 

 

Hanki nyt Hengähdä ja palaudu -meditaatiot itsellesi ja aloita matkasi kohti läsnäolevampia hetkiä arjessasi.

 

Hengähdä ja palaudu -meditaatiot

Nyt 38€ [Ovh 80€]

Maksu tapahtuu turvallisesti kortilta ja maksunvälittäjänä toimii luotettava Stripe.

Myös laskutus on mahdollinen (kysy lisätietoja sähköpostilla [email protected]Hinta sisältää alvin 24%

OSTA NYT

✔ Meditaatiot sujahtavat arkeesi, eikä sinun tarvitse kuin ottaa mukava asento, laittaa kuulokkeet korviisi ja hengähtää. Harjoituksien pituudet ovat neljästä minuutista noin 30 minuuttiin ja voit valita harjoituksista juuri ajankäyttöösi sopivimman.

✔ Pystyt lataamaan meditaatiot laitteellesi Google Driven kautta, joten meditaatiot ovat sinulla pysyvästi.

✔ Kun painat ostopainiketta sinut ohjataan ostosivulle, jossa saat tehdä oston loppuun.

✔ Maksutapana ostosivulla on korttimaksu. Maksu tapahtuu luotettavan Stripe-maksupalvelun avulla. 

✔ Tarvittaessa voit maksaa myös laskulla, ole tällöin yhteydessä viestillä: [email protected]

✔ Saat ostosta vahvistusviestin sähköpostiisi jossa on linkki Google Drive -tiedostoon josta voit käydä lataamassa meditaatiot laitteellesi. 

 

Haluatko kysyä vielä jotain? Ole yhteydessä mailitse: [email protected] 

Palautteita meditaatioista: 

"Äänimaailma oli kaunis ja sen vivahteita oli mielenkiintoista kuunnella. Tunsin miten olin äänitteen jälkeen uudella tavalla valmis päivään."
- Johanna

"Aika ajoin tuli tunne kuin olisin toisessa ulottuvuudessa, tilassa. Äänimaailman liikkuminen varmaan vahvisti tätä. Rentouduin hyvin, siinä oli lempeyttä. Kuuntelen lisää, koetan vahvistaa sitä mikä siinä kutsuu. Minussa kutsuu. Sinun äänesi on kyllä taianomainen!"
-Heidi

"Tää on paras meditaatio ikinä!"
Viivi

"Veikkaan, ettet oo aiemmin kuullut vastaavaa."
-Sandra

"Se oli niin huikeee! Aivan mielettömän ihana ja vaikuttava. Sun ääni ja se 3D äänimaailma nosti kylmät väreet. Näin kultaisen valopyörteen sisälläni. Siis niin huikee, suosittelen lämpimästi jokaiselle!"
- Kaie

"Tämä oli aivan IHANA! En ikinä ole vastaavaa tehnyt ja täytyy sanoa, että toimii."

"Oon tykännyt tosi paljon! Olin tosi vaikuttunut ensimmäisestä uuden alku ja kasvu -meditaatiosta. Olin tosi uuvuksissa alkuvuodesta ja se tuli itselleni vastaan todella sopivaan aikaan. Sen myötä kiinnostuin ja halusin lähteä mukaan. oon psykologian opintojen aikana tutustunut meditointiin ja kuunnellut paljon erilaisia meditaatioita, mutta en ole ikinä näin törmännyt näin laadukkaisiin enkä varsinkaan suomenkielisinä kuin teidän meditaatiot. Pidän paljon myös 3D-äänitekniikasta ja teidän aikaansaamastanne äänimaailmasta tosi upeaa työtä siis mielestäni teette!"
-Veera

"Tämä vei mut johonkin aivan ihanaan tilaan." 
-Jonna

"Loistava äänenlaatu! Jaa muutenkin tosi hyvin rakennettu kokonaisuus! Well done! Tää on todella kilpailukykyinen tai ehkä jopa ylivertainen muilla markkinoilla oleviin nähden."

"Tää oli niin maaginen meditaatiomatka! Musiikki ja efektit hiveli jokaista aistia ja sai uppoamaan kokemukseen todella syvästi. Ja sun ääni on ihan mielettömän ihana, pehmeä ja rauhoittava kuunnella. Nautin todella paljon!"
-Sanna

Oppaastasi Elinasta...

Moi, olen Elina; kokonaisvaltainen itsetuntemus- ja tunnevalmentaja, LCF life coach, hyvinvointivalmentaja ja tuleva tunneterapeutti [The Journey practitioner]. Olen toiminut valmentajana kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kentällä jo yli 10 vuoden ajan. 

Olen täällä auttamassa ihmisiä luomaan vankat pohjarakenteet aidolle sekä inhimilliselle sisältäpäin ohjautuvalle, merkitykselliselle elämälle. Nämä pohjarakenteet rakennetaan läsnäolosta, kehoyhteydestä sekä itsetuntemuksesta. 

Vahvuuksiani valmentajana on herkkyyteni, turvallisten ja hyväksyvien tilojen luominen sekä kohtaaminen, inspirointi ja voimaannuttaminen. Olen tunteiden sekä kehollisuuden asiantuntija ja sanoittaja sekä yhdistän nämä kaksi tärkeää ihmisyyden osaa vaikuttavaksi kokonaisuudeksi.  

Uskon, että kaikella on tarkoituksensa ja niin myös sillä, että olet päätynyt tänne verkkosivuilleni ja ehkä harkitset meditaatiopaketin ostamista. 

Jos koet tällä hetkellä, kaipaat ehkä kiireiseen ja sekasortoiseltakin välillä tuntuvaan arkeen hengähdyshetkiä, olen luonut sen sinulle mahdollisimman helpoksi ja mielekkääksi. Jokainen meditaatio on luotu rakkaudella ja toivonkin, että se välittyy niiden läpi. 

Hengähdä ja palaudu -meditaatiot tarjoavat sulle väylän pysähtyä hetkeksi ja hengähtää. Sen ei tarvitse olla hankalaa tai epämukavaa - päinvastoin se voi olla hetki jota oikein odotat ja jonka jälkeen tunnet latautuneesi ja palautuneesi edes hieman. 💖

Lämpimästi tervetuloa mukaan tälle ihanalle hengähdystauolle kanssani. 🦋

Kyllä! Tämä resonoi ja haluan hengähtää meditaatioiden parissa!
Lataa maksuton paketti tästä
Tutustu minuun, palveluihini ja lue inspiroivia blogitekstejä täältä