Maksuton  haaste itsetuntemuksen syventämiseen ja sisäisen valosi sytyttämiseen 4.1.-8.1.2024 [Haaste on päättynyt]

Tämä  viiden päivän haaste on luotu sinulle, joka haluat ottaa äkkilähdön kohti läsnäolevampaa elämää jossa hyväksyt itsesi, koska tiedät olevasi riittävä, sekä olet yhteydessä itseesi ja tarpeisiisi niin, että asetat oman hyvinvointisi ja jaksamisesi etusijalle, joka näkyy elinvoimaisuutena ja lisääntyneenä varmuutena.

Lähde tutkimusmatkalle siihen, kuka sinä todella olet ja mitä haluat elämältäsi jotta voit löytää elämässäsi sen mikä saa ilon syttymään sisälläsi ja ottaa askeleita kohti sisältäpäin ohjautuvaa, mielekästä elämää, jossa sisäinen valosi saa loistaa. 

Kun sisäinen valosi saa loistaa, näkyy se itsensä puolelle asettumisena ja sen syvänä oivaltamisena, että ansaitset hyvän eikä itseä enää tarvitse pienentää. Olet sen kaiken hyvän ja rakkauden arvoinen. 

Ennen kun kerron tästä haasteesta lisää, puhun vielä siitä, kenelle tämä haaste on tarkoitettu...

tavoitteenasi on, että vuosi 2024 on elämäsi vuosi, jonka aikana tulet oikeasti pysähtymään itsetuntemuksesi äärelle sekä ottamaan askelia luodaksesi elämää joka tuntuu merkitykselliseltä ja vapaalta, mutta tällä hetkellä sinulta puuttuu se "miten" ja siksi tarvitset selkeän aloitus sysäyksen ja askeleet siihen, miten lähteä liikkeelle. 

⨠ olet valmis päästämään irti niistä rajoittavista ajatuksista, jotka ovat estäneet sinua olemasta täysin oma itsesi ja luottamasta omiin kykyihisi ja riittävyyteesi. Ainoa mitä tarvitset on se, että sinulla on paikka, josta saada tukea tähän prosessiin kun otat askelia kohti elämää jossa elät tässä hetkessä ja olet avoinna tulevaisuuden mahdollisuuksille.

⨠ tiedät, että vaikka se ei olisi aina helppoa [koska jokaisella meistä on uskomuksia ja tunteita jotka väliajoin pienentää meitä ja saa meidät epäilemään itseämme ja unelmiamme], olet valmis sitoutumaan ja olemaan itsesi puolella koska kutsu sytyttämään sun valo ja se potentiaali joka sinussa jo on, kutsuu niin voimakkaasti! 

...jos tämä resonoi, olet oikeassa paikassa!

 

On aika herättää todellinen sinä ja valosi eloon!

Tämä täysin uudenlainen haaste auttaa sinua ottamaan alkusysäyksen itsetuntemuksesi syventämiselle ja oman valosi sytyttämiselle. 

Jos olet miettinyt...

  • kuinka lisätä läsnäoloa arkeen vaivattomasti?
  • miten päästä irti itseä ja omia kykyjä latistavista ajatuksista?
  • kuinka toimia tunteiden kanssa?
  • miltä omassa voimassa oleminen tuntuu?
  • kuka todella olen kaikkien näiden luomieni kerrosten alla? 

...Tämä haaste on luotu sinulle! 

 

 

Näin haaste toimii:

 

1: Liity mukaan 

Liityttyäsi mukaan, saat pääsylippusi torstaina 4.1. klo 10 alkavaan haasteeseen. Saat rekisteröitymisestäsi vahvistusviestin sähköpostiisi. 

 

2: Katso haasteen videot ja kuuntele äänitteet

Haasteen alkamispäivänä torstaina 4.1. klo 10 saat sähköpostin, jossa sijaitsee linkki sivulle jossa haasteen ensimmäisen päivän video sijaitsee. Tulet saamaan aina sähköpostiviestin kun uuden päivän video on katsottavissa. Videoita tulee yhteensä 5, viiden päivän ajan ja ne ovat kestoltaan noin 5-10 minuuttia. 

 

3: Tuo videoiden pienet konkreettiset asiat arkeesi

Tulet saamaan päivän videossa pienen konkreettisen tehtävän/ askeleen, jonka kannustan ottamaan kyseiseen päivään mukaasi. Kuitenkin se on niin pieni, että sen käytäntöön vieminen ei vaadi suuria ponnisteluita, mutta vaikutukset voivat olla sitäkin isompia. 

 

4: Haaste huipentuu yhteiseen webinaariin 

Haasteen päätteeksi keräännymme yhteen kokemuksellisen webinaarin muodossa, jossa itse haaste huipentuu. Pääset ilmoittautumaan maksuttomaan webinaariin mukaan haasteen aikana. 

 

Haaste alkaa torstaina 4.1.2024

Sytytä sisäinen valosi - Matka itsetuntemuksen syventämiseen

00

PÄIVÄÄ

00

TUNTIA

00

MINUUTTIA

00

SEKUNTIA

Liity mukaan haasteeseen  oivaltamaan uutta itsestäsi!

 Rekisteröidy mukaan alta.

Lupaukseni sinulle

Moikka sinä Sisäisen valosi sytyttelijä, joka haluat vahvistaa omaa itsetuntemustasi ja suhdetta itseesi!

Olen Elina Väänänen, Henkinen tunnevalmentaja ja autan sinua tutustumaan itseesi syvemmin sekä luomaan vankan pohjan merkityksellisemmälle elämälle läsnäolon sekä uskomus - ja tunnetyöskentelyn avulla, jotta voit olla se kuka todella olet ja elää vapaata elämää, joka tuntuu sisältä päin hyvältä. 

 

Tämän haasteen käytyäsi: 

✔ Tiedät, missä kohtaa olet omaa itsetuntemuksesi matkaa, sekä mihin sinun on hyvä keskittyä seuraavaksi syventääksesi suhdetta itseesi.

✔ Sinulla on enemmän ymmärrystä niistä ajatuksista ja uskomuksista, jotka ovat jarruttaneet tai jopa estäneet sinua elämästä elämää, jota syvällä sisimmässäsi haluat elää ja joita sinun ei enää tarvitse kantaa painona mukanasi.

✔ Tiedät minkä askeleen otat seuraavaksi kulkiessasi matkaa kohti todellista sinua [kyllä - ei "parempaa versiota sinusta" tai "korjattua versiota sinusta" VAAN sitä kuka TODELLA olet]

✔ Olet inspiroitunut luomaan vuodesta 2024 vuoden, jolloin otat askelia kohti oman tuntuista ja merkityksellistä elämää, jossa seisot itsesi puolella. 

Liity mukaan maksuttomaan haasteeseen