Ainutlaatuinen ja käänteentekevä yksilövalmennus sinulle joka olet valmis ottamaan ne ratkaisevat askeleet kohti aitoa sinua ja elämään sisältä päin ohjautuvaa sinulle merkityksellistä elämää. 

 

Opit Sytytä valo sinussa -menetelmän jonka avulla rauhoitat kierrokset, päästät irti jatkuvasta murehtimisesta, asetat itsesi elämäsi päähenkilöksi ja muodostat itseesi suhteen, jossa kuulet omat tarpeesi ja tiedät mitä elämältäsi syvällä sisimmässäsi haluat.

 

Valmennus auttaa sinua vapautumaan sinua rajoittavien uskomusten kahleista ja tunnejumeista, jotka ovat alitajuntaisesti jarruttaneet sinua ilmentämästä aitoa itseäsi ja estäneet uskomasta omiin kykyihisi toteuttaa omia unelmiasi.

 

...Ilman jatkuvaa etsimistä, yksinäisyyden tunnetta, yrittämistä ja puskemista, muiden miellyttämistä tai tunnetta siitä, että sinusta ei olisi siihen. Olen tukenasi koko yhteisen matkamme ajan.

  

...Jotta voit luoda itsellesi arjen, jossa elät arvojesi mukaisesti kokien luottamusta niin elämää kuin itseäsi kohtaan ja jossa avaudut elämän mahdollisuuksille ja arjen sinulle jatkuvasti tarjoamille pienille ihmeille.

 

Ei enää itsesi fiksaamisen tarvetta, vähättelyä ja laiminlyömistä, jossa annat menneisyyden määritellä tulevaisuuttasi. Sen sijaan olet syvästi oivaltanut että sinä olet riittävä ja sinussa on se kaikki tarvittava siihen, että voit luottaa; tuli mitä tuli, olen kannateltu.

 

Tämä kaikki on mahdollista, kun vain avaat tietoisuutesi näille mahdollisuuksille, jotka ovat ulottuvillasi. Avaimet ovat sylissäsi ja elämä pyytää sinua kuiskaamaan Kyllä Hänelle. 

 

Kyllä, kyllä, tämä kutsuu!

"Elätkö sellaista elämää kuin haluat, ja jos et valmennuksen avulla tulet löytämään avaimia itseesi ja onnellisempaan elämään!"

"Itse koin, että pääsin valmennuksessa juurisyiden äärelle. Löysin syitä ja nimiä erilaisille tunteille ja ajatuksille. Valmennus sekä pysäyttää tähän hetkeen, että laittaa kyseenalaistamaan ja pohtimaan omaa elämää ja suuntaa. 

Elinan tapa valmentaa on ainutlaatuinen ja valmennuksessa mukana oleminen oli yllättävän helppoa vaikka elänkin hektistä perhearkea. Tuntuu hyvältä tietää, kun elämässä on solmukohtia, voin palata materiaalien pariin. Joka kerta niistä saa jotain uutta."

Valmennuksen osallistuja

 

"Tuntuu että ekaa kertaa elämässä olen alkanut arvostaa itseäni."

Paljon on muuttunut. Olen armollisempi ja hyväksyvämpi itseäni kohtaan, pystyn pohtimaan tunteitani ja elämän hankaluuksia syvemmältä tasolta saakka, tuntuu että ekaa kertaa elämässä olen alkanut arvostaa itseäni. 

Valmennuksen osallistuja

 

Tämä valmennus on luotu sinua varten jos...

» Koet, että elämässäsi on kaikki päällisin puolin hyvin, mutta silti tunnet jonkun puuttuvan ja se tyhjä olo on sisällä vaikka sitä kuinka yrittäisi täyttää tekemisellä. Odotat elämän muuttuvan paremmaksi kokeaksesi olosi tyytyväiseksi, kuten lomareissuilla olet joskus kokenut siitä pilkahduksen.Et enää halua hukata ainutlaatuista elämääsi odottaen "pelastavaa ratsua", vaan haluat tuntea sisältä kumpuavaa spontaaniutta, iloa, täyttymystä ja rauhaa jo nyt. 

» Olet tavoitellut rakkautta ja hyväksyntää palvellen ja miellyttäen muita, unohtaen omat rajasi ja siitä huolimatta koet sisälläsi arvottomuuden tunnetta. Haluat vihdoin tutustua siihen kuka TODELLA olet ja nousta omaan voimaasi, tuntea olevasi riittävä sekä asettaa oman hyvinvointisi prioriteetiksi. 

» Sinulla on tarve kontrolloida elämää ja siitä huolimatta tunnet levottomuutta sisälläsi tai olet jumissa kehää kiertävien tunteiden kanssa kun murehdit jatkuvasti joko mennyttä tai tulevaa. Arki tuntuu autopilotilta jossa toistat niitä samoja kaavoja. Haluat vapautua ja löytää sisältäsi rauhan ja koet tarvitsevasi tunteiden käsittelyyn tukea. 

Lisäksi nämä saattaa kuulostaa tutulta...

» Olet väsynyt stressaavaan elämään, joka tuntuu vilisevän ohitse yhtenä pikajunana ja sinusta tuntuu että et oikein tiedä minne olet menossa ja mitä haluat. Omasta itsestä huolehtiminen voi jäädä arjen jalkoihin ja keho on jo antanut siitä merkkejä väsymyksen ja ylikierrosten kautta. Sinua stressaa tuleva, jota katsot menneisyyden tapahtumien näkökulmasta ja murehtiminen jos mikä on kuluttavaa!

 

» Sinusta tuntuu siltä että nyt on aika lopettaa tekosyiden keksiminen ja haluat sitoutua itseesi ja nousta elämäsi ohjaksiin sekä aloittaa matkasi kohti sisäisen valon sytyttämistä ja sisältä päin ohjautuvan merkityksellisen elämän elämistä. Seuraava kysymysmerkki onkin se, mistä aloittaa? Mistä lähteä liikkeelle, miten työstää omia uskomuksia, entäpä tunteiden kohtaaminen? Miten se kaikki tapahtuu? Mitkä ovat toimivimpia tekniikoita ja harjoituksia tähän tarkoitukseen? 


» Koska et oikein tiedä mistä aloittaa (olet ehkä lukenut kirjoja, käynyt kursseja, mutta kaikki on sikin sokin) on paljon helpompi jättää aloittamatta tai koko juttu jää puolitiehen, etkä siten ole aikaisemmin saanut tietää, mihin olisit voinut päästä. Nyt haluat nähdä ihan oikeasti, mihin polku voi viedä ja tiedät, että sen sijaan että tekisit matkaa yksin, saisit siitä paljon enemmän irti jos tekisit sen yhdessä rinnalla kulkijan kanssa, joka on sun tukena omalla Kasvumatkallasi...

Tiedän, mitä käyt läpi, koska olen niin itse kuin myös lukuisat asiakkaani ovat olleet samassa pisteessä.

Tiedän, mitä on suorittaa elämää ja uupua kaikkien niiden odotusten ja vaatimusten alle sekä olen ollut läpi elämäni todella kova murehtimaan tulevaa ja katsonut elämää peruutuspeilien kautta, eli olen antanut menneisyyden tunnelukkojen ja uskomusten ohjailla omaa elämääni rajoittaen sitä.

Olen myös kutsunut itseäni ikuiseksi etsijäksi, joka jatkoi etsimistä ja tuntui ettei mikään riitä täyttämään sitä sisällä olevaa tyhjää aukkoa. 

Tunsin turhautuneisuutta ja halusin löytää elämääni lisää merkitystä ja hyväksyntää itseäni kohtaan. Tuntui että en jaksa enää hetkeäkään sitä suorittavaa elämää päämäärästä seuraavaan, jossa vaan pyrin näyttämään itselleni ja muille mihin kykenen ja pystyn, tuntien sisälläni oloni ontoksi ja kuormittuneeksi. 

Olen ollut romahduspisteessä, josta lopulta paljastui elämäni yksi suurimmista lahjoista. 

Voin siis käsi sydämellä luvata...

 

Että sinunkin on aivan mahdollista saada sisäinen liekkisi jälleen syttymään ja muodostaa itseesi se arvostus, joka mahdollistaa sisältä päin ohjautuvan, merkityksellisen ja arvojesi mukaisen elämän. Elämän, jossa sinun ei enää tarvitse todistella riittävyyttäsi ja jossa voit luottaa itseesi ja kykyihisi niin, että alat ihan oikeasti toteuttamaan niitä "hulluimpiakin" unelmia!

Tai voit löytää itsestäsi aivan uusia puolia, jotka eivät ole ennen päässeet nousemaan esiin ja voit huomata, miten elämässäsi aukeaa aivan uudenlaisia ovia ja mahdollisuuksia toteuttaa ja ilmaista itseäsi! 

Kaikki tämä vaikuttaa myös ihmissuhteisiisi. Kun hyväksyt ja kunnioitat itse itseäsi, pystyt asettamaan rajoja uusin tavoin ja kommunikoimaan tarpeistasi. 

Ymmärrät tietenkin, että prosessi sisäisen valon sytyttämiseen tarvitsee aikaa, eikä sitä toteuteta päivissä eikä viikossa, vaan se tarvitsee päättäväisyyttä, itseesi sitoutumista ja itsesi puolelle asettumista päivittäin. Tämä valmennus ei siis ole henkilölle, joka kokee olevansa erittäin uupunut ja ahdistunut, koska tämä valmennus tarvitsee toimiakseen voimavaroja sekä sitoutumista prosessiin. 

Jos taas koet olevasi valmis sitoutumaan ja ottamaan askeleen, se kaikki on mahdollista, kunhan seuraat jo lukuisilla valmennettavillani toimivaksi testattua metodiani Sisäisen valon sytyttämiseksi. 

"Ärtyneisyyttä on paljon vähemmän ja on enemmän rauhallista ja hyvää oloa. Huomaan, että nautin lepohetkistä ja hiljaisuudesta - en enään multitäskää arjessa yhtä paljon kuin ennen. Olen oppinut luottamaan ja päästämään irti eli ei enään aina pakottamista. Jos joku asia tuntuu hankalalata mietin nyt, että onko sitä sitten pakko tehdä juuri näin. Olen oppinut vielä paremmin havainnoimaan kehoni tuntemuksia ja tarpeita. Tunteista ja ajatuskeloista on myös ehkä hieman helpompaa nykyään päästää irti."

-Sarai-

Valmennuksen päätteeksi...

 

🌟 Olet luonut sisällesi läsnäoloa ja turvaa

turvaa, jota ulkoiset asiat eivät enää horjuta samalla tavoin kuin ennen, luottamusta, jossa alat ymmärtää elämän syklisyyttä ja kannattelua sekä yhteyttä jonka myötä alat oivaltamaan miten elämä tahtoo parastasi ja näyttää sinulle tien.

 

🌟Olet alkanut poistumaan kuluttavan suorittamisen ja loputtoman vaatimisen kierteestä kohti tasapainoa

sekä löytämään rauhan, hyväksynnän ja rakkauden sisältäsi. Usein suorittamisen, itsensä uhraamisen, vaatimisen yms. taustalla on tunnelukkoja, joita lähdemme avaamaan ja purkamaan valmennuksessa.

 

🌟 Olet halannut ja syleillyt rajoittavia uskomuksia ja tunnelukkoja sekä avautunut aivan uudenlaiselle tietoisuudelle itsestäsi

Mikä lisää vapautta ja elinvoimaa niin kehon kuin mielen tasolla. Nostatat ylös ydinuskomuksia sekä tunnelukkoja, jotka ovat rajoittaneet sinua ja syleilet niitä hyväksyen. Alat luomaan myös tilalle uusia, laajentavia uskomuksia itsestäsi ja kyvyistäsi niin että kehollistat oman riittävyytesi ja pystyvyytesi. Jokin itselle tärkeä asia, joka ennen sai sinut perääntymään ja luovuttamaan, onkin nyt se, joka saa sinut syttymään ja uskaltamaan ottaa askeleita!

 

🌟 Olet syventänyt itsetuntemustasi, 
rakentanut 
vahvan suhteen itseesi sekä noussut omaan voimaasi

Olet jotain NIIN arvokasta! Sytytä valo sinussa -metodi johdattaa sinut kirkastamaan sen mitä oikeasti haluat ja kaipaat, sekä nousemaan oman elämäsi päähenkilöksi

 

🌟 Olet alkanut vahvistamaan värejä elämässäsi sekä lisäämään arkeen enemmän iloa ja nautintoa

niin että saat elää itsellesi merkityksellistä elämää, jossa nautit jokaisesta hetkestä ja vastaanotat myös haasteet ja vaikeat tunteet tärkeinä opettajina. Oivallat, että et ole yhtä kuin tunteesi, etkä ole yhtä kuin ajatuksesi. Et edes yhtä kuin kehosi! Olet jotain vieläkin enemmän. 

 

🌟  Näkemään elämäsi sinulle kaiken aikaa tarjoamat ihmeet, merkit ja mahdollisuudet.

Alat oivaltamaan, että elämässä on erilaisia ovia, polkuja ja nyt voit valita sen polun mitä alat kulkemaan. Antaudut elämän kannateltavaksi, jossa kuitenkin olet itse ohjaksissa ja elämä tukee sinua, minne ikinä haluatkaan kulkea, eläen tässä hetkessä. Koska tässä on kaikki.  

 

🌟Valo sisälläsi on saanut vapautua!

Kuuntelemalla ja seuraamalla sisäistä johdatustasi. Valmennuksen aikana tulet puhdistamaan kaikkea sitä,
mikä on aikaisemmin estänyt omaa valoasi säihkymästä kirkkaana. Nyt on tullut aikasi loistaa ja olla se kuka todella olet. Tässä valmennuksessa saat tilan olla juuri sellainen kuin olet ja niitä erilaisia puolia on lukuisia. 💖

 

Kuvittele hetki, millaista olisi herätä joka aamu tietäen, että olet riittävä ja rakastettava. Merkityksellinen arki odottaa, kun päätät kuunnella omia tarpeitasi ja toiveitasi sekä luottaa itseesi ja elämään.

 

Sytytä Valo Sinussa VIP
henkilökohtaiseen valmennusohjelmaan on nyt kaksi paikkaa avoinna! 

 

Henkilökohtainen Sytytä valo sinussa -kasvumatka

10 x 189€/kk tai kertamaksulla

Mitä hinta sisältää

Kesto 4 kuukautta

Omaan tahtiin käytävä valmennus Sytytä valo sinussa -valmennusalueella, sisältäen yhteensä 5 teemaa

4 voimakasta työpajatallennetta

Teemoja syventävät meditaatioäänitteet sekä keholliset harjoitukset

Bonuksena 360° meditaatiokirjasto

✔ Bonuksena "Suunnan kirkastus" -työpajatallenne. 

Jatkuva henkilökohtainen viestiyhteys (joko sähköpostitse tai WhatsApin kautta) valmentajan kanssa koko valmennuksen ajaksi [koska kasvu tapahtuu isosti myös tapaamisten välillä, haluan olla myös silloin tukenasi].

✔ Viisi syväluotaavaa etätapaamista valmentajan kanssa valitseminasi ajankohtina. 

Ota yhteyttä ja tiedustele vapautuneita paikkoja

*Hinnat sisältävät alv 24%

Maksutapana käy myös SmartumPay tai epassi. Ota tässä tapauksessa yhteyttä sähköpostitse: [email protected]
Haluatko varata kanssani puhelun ennen päätöstäsi? Kaipaatko räätälöityä valmennusta? 
Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, laita viestiä: [email protected]
Tämä valmennus pitäisi jokaisen kokea. Minäkin aluksi epäröin. Epäröin voinko laittaa sen rahan itseeni, mutta nyt valmennuksen koettuani, voin vain todeta että tuossa oli jo ensimmäinen käsiteltävä asia. Nyt tiedän että olen sen rahan arvoinen. Ja tämä valmennus todellakin myös oli!

Inspiroidu valmennettavieni upeista tuloksista...

 
"Tämä valmennus tarjoaa niin paljon työkaluja elämään, auttaa pohdiskelemaan omia uskomuksia ja unelmia, sekä opettaa käsittelemään tunteita ja asettamaan rajoja. Olen kamppaillut toistuvien lyhyiden masennusjaksojen ja uupumuksen kanssa yli 10 vuotta.
Ennen tätä valmennusta mietin jonkin aikaa, aloitanko pitkän kuntoutusterapian (lyhyitä terapiajaksoja useita jo käyty) vai valitsenko tämän valmennuksen.
Oon tosi iloinen, että päädyin valitsemaan Elinan valmennuksen. Oon myös yrittäjäuran alussa, ja valmennus on tarjonnut minulle uskomattoman arvokkaita näkökulmia ja toimintamalleja yrittäjän arkeen ja menestykseen.
Lämmin kiitos, Elina!"

Mitä teemoja valmennuksessa käsitellään?

 

TEEMA 1

Juuret/ pohja - Läsnäolo: löydä sisäinen turva ja luottamus kehoosi

 • Tämä on sisäisen valosi sytyttämisen tärkein vaihe; rakennat elämällesi vahvaa kivijalkaa. Tämä kivijalka on välttämätön, koska se luo pohjan josta valmennuksen aikana ponnistat lentoon vapaana. 
 • Luot lisää tasapainoa ja turvaa arkeesi läsnäolon ja yhteyden kautta.
 • Opit keholliset harjoitukset kehosi tarpeiden kuunteluun ja kierrosten rauhoittamiseen
 • Luot rakastavamman kehoyhteyden sekä alat palautua entistä kokonaisvaltaisemmin
 • Alat rakentamaan arkeesi läsnäoloa lisääviä pieniä mutta vaikuttavia rutiineja, jotka luovat päiviisi levollisuutta.

TEEMA 2

Uskomusten alkemia - vapaudu rajoittavista ja pienentävistä uskomuksista

 • Oivallat mielen toimintaa ja alat nähdä miten ajatukset ja uskomukset ovat toimineet omassa elämässäsi, oppien katsomaan toimintaasi uudesta näkökulmasta. 
 • Kyseenalaistat kaikki ne vähättelevät, pienentävät ja pelonsekaiset tarinat, joita olet pitänyt joskus itsestäsi totena.
 • Opit tunnistamaan ja purkamaan rajoittavat uskomuksesi sekä kehollistamaan itseesi uusia, hyvinvointiasi palvelevia uskomuksia.
 • Annat itsellesi luvan olla se kuka olet (nimittäin yleensä kun pienennämme itseämme, vaikuttaa tähän jokin menneisyyden tapahtuma).
 • On aika löytää oma totuutesi ja muokata sisäiset tarinasi palvelemaan omaa voimaasi sekä vahvistaa omaa minäkuvaasi. 

TEEMA 3

Tunteiden transformointi - valjasta tunteiden viestit palvelemaan sinua

 • Löydät toimivia työkaluja stressin ja kierrosten vähentämiseen ja oivallat mitä stressin takana on ja pääset vapauttamaan stressin juurisyitä. 
 • Kohtaat elämän voiman virtaamisen tiellä olevat tunteet kuten häpeän ja vapaudut niiden kahleista.
 • Opit pysähtymään tunteiden äärelle ja kuulemaan niiden viestejä. 
 • Opit uudenlaisia, sallivampia tapoja kohdata vaikeita tunteita sekä vapautat itsesi katkaisemalla ylisukupolvisia tunnetaakkoja.
 • Vapautat itsesi tunteista ja oivallat tunteiden todellisen luonteen - ne saa tulla ja mennä etkä ole yhtä kuin tunteesi. 
 • Löydät lahjan haasteista ja vastoinkäymisistä ja alat suhtautua elämään uudesta näkökulmasta. 

TEEMA 4

Vahvista omaa voimaasi ja sisäistä tulta

 • Jotta voit elää sisältäpäin ohjautuvaa ja merkityksellistä elämää, on sinun tunnettava itsesi ja tiedettävä mitä haluat. 
 • Opit syventämään itsetuntemustasi ja kuorimaan päältäsi rooleja, kunnes löydät todellisen minuutesi.
 • Löydät huikean keinon, jonka avulla löydät sen mitä todella haluat. 
 • Puhdistat mieltäsi niin, että ne uskomukset jotka estää sinua olemasta omassa voimassa, päästävät irti otteestaan.
 • Kirkastat ydinarvosi, luomalla yhteyden sisälläsi olevaan tuleen sekä vahvistamalla kehosi kautta pystyvyyden tunnetta.
 • Pääset kokemaan oman voimasi kehollisesti

TEEMA 5

Sytytä valo sisälläsi

 • Valmennus on puhdistanut tieltäsi esteitä oman ainutlaatuisen valosi loistamiselle. Nyt on aika sytyttää sisäinen valosi loistamaan, sillä maailma tarvitsee juuri sitä! 
 • Tutustut omaan syklisyyteesi ja siihen miten se näkyy naisen elämässä ja miten voit tukea sitä, joka näkyy tasapainona ja elinvoimaisuutena. 
 • Opit näkemään rajoitusten sijaan mahdollisuuksia, tuomaan unelmat luoksesi sekä antautumaan elämän virran tuettavaksi.
 • Kehollistat sen, kun sanot elämälle KYLLÄ, ja opit nauttimaan elämästä omassa voimassasi.
Ah KYLLÄ, KYLLÄ, haluan tämän! 😍

 

MITÄ SAAT LIITTYESSÄSI MUKAAN

 

Valmennus Sytytä valo sinussa -valmennusalueella

⁕ 5 kokonaisvaltaista ja vaikuttavaa kurssimoduulia jotka sijaitsevat Kajabissa. 

⁕ Kymmeniä ytimekkäitä, arkeen sujahtavia luentovideoita ja äänitteitä.

⁕ Oivalluttavia tehtäviä ja harjoituksia, joita on helppo toteuttaa arjen keskellä.

4 työpajatallennetta

Työpajat syventävät kokemuksellisesti valmennuksen teemoja. Voit katsoa työpajan sinulle sopivana ajankohtana ja sukeltaa kokemuksellisesti läsnäolon, uskomusten, tunteiden ja oman valon teemoihin. 

5 zoom-tapaamista valmentajasi kanssa sekä jatkuvan viestituen valmennuksen ajaksi

Tapaamiset ovat syväluotaavia joissa viemme uskomus- ja tunnetyöskentelyä syvemmälle niin, että voit kerta kerran jälkeen huomata olevasi enemmän sinut menneisyytesi kanssa ja näin lähteä muovaamaan uudenlaista suhdetta omaan itseesi ja tulevaisuuteesi. Olen sinulle 100% läsnä näiden tapaamisten aikana, joka on vaikuttavaa.

Lisäksi valmennus sisältää viestituen, jossa olen tukenasi koko valmennuksen ajan. Voit laittaa viestiä aina kun tulee jokin haaste, pohdit jotain tai kaipaat tukea. Olen yhden viestin päässä. 

Teemoja syventävät meditaatioäänitteet JA UUTENA KEHOLLISET HARJOITUKSET

⁕ Rakastetut meditaatiot on luotu vain SVS valmennukseen osallistuville tukemaan käsittelemiämme teemoja mm: Suuren äidin sylissä, Hyvän vastaanottaminen, Sisäisen voiman aktivoiminen...

Uutuutena teemoihin luodut keholliset harjoitukset (yhteensä 5 kpl) jotka ovat Upean Kehollisuusvalmentajan ja joogaohjaajan Essi Karoliinan (Keveydentila) toteuttamia. Luvassa joogaa, hengitystä ja kehollisuutta.

Ota askel tästä

SEKÄ LISÄKSI NÄMÄ UPEAT SATOJEN EUROJEN ARVOISET BONUSSISÄLLÖT VARMISTAMAAN MATKAASI  SISÄISEN VALOSI SYTYTTÄMISEEN

 

 

✔ Pääsy meditaatioäänitekirjastoon [arvo 198€]

13 matkaa tukevaa voimaannuttavaa 360°-meditaatiota:

 • Upeaa huomenta!
 • Kauniita unia 
 • Tyyni mieli
 • Kehon eheyttävä voima
 • LEON
 • Tämän hetken taika
 • Hengityksen virtaus
 • Turvapaikka
 • Olen turvassa
 • Vaikean tunteen kohtaaminen
 • Kohtaaminen sisäisen lapsen kanssa
 • Hetki äidin kanssa - äitisuhteen eheytys
 • Hetki isän kanssa - isäsuhteen eheytys

 

✔ Suunnan kirkastus -työpaja [arvo 47€]

Työpajassa pääset havainnollistamaan ihmispuuharjoituksen avulla elämäntilannettasi nyt sekä luomaan itsellesi suunnan, tavoitteen jota kohti haluat mennä. Tämän lisäksi alat ymmärtämään blokkeja, jarruja ja esteitä, joita uskomuksesi tai tunnelukot ovat aiheuttaneet tiellesi ja luot askeleita joiden avulla ylität nämä rajoitukset. Harjoitus on ollut itselleni yksi elämäni vaikuttavimmista ja toteutan sen lähes aina yksilövalmennettavilleni.

 

Ei riskiä, sillä sinulla on 14 päivän tyytyväisyystakuu!

Ensimmäiseksi haluan muistuttaa, että Sytytä valo sinussa -valmennus on hyvin kokonaisvaltainen ja vaikuttava valmennus ja se on tarkoitettu henkilöille jotka ovat valmiita sitoutumaan omaan hyvinvointiinsa ja omaan kasvuunsa sekä ottamaan askelia valmennusohjelman aikana. Päävastuu on aina itsellä. 

Ohjelma on rakennettu rakkaudella sekä vuosien kokemuksella ja sen tarkoitus on auttaa sinua saamaan upeita tuloksia.

Ensimmäisen moduulin saatuasi sinun on mahdollista käydä valmennusta 14 päivän ajan. Mikäli olet sitä mieltä, ettei valmennus vastaa sitä mitä olit ajatellut, maksan sinulle mielelläni rahat takaisin. 

Jäikö jokin mietityttämään? Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin:

 

Jäikö vielä kysyttävää? Ota yhteyttä, vastaan mielelläni! [email protected]

En malta odottaa sitä hetkeä, kun pääsen auttamaan sinua tässä tärkeimmässä työssä jonka voit tehdä itsesi kanssa elämäsi aikana. 

Uskon, että kaikella on tarkoituksensa ja niin myös sillä, että olet päätynyt tänne verkkosivuilleni ja ehkä harkitset tähän valmennukseen osallistumista. 

Olen Elina Väänänen; Henkinen tunnevalmentaja sekä minulla on vuosikymmenen kokemus valmentamisesta. 

Olen tosissani, kun sanoin, että itsetuntemuksen syventäminen ja itsensä hyväksyminen on tärkein ja merkityksellinen työ mitä voit elämäsi aikana tehdä, koska se on kaiken kukoistuksen ydin. Olen itse todistanut sen ja nähnyt sen uskomattomat vaikutukset omaan ja valmennettavieni elämiin, jotka ovat päättäneet panostaa itseensä.

Jos koet tällä hetkellä, että olet jumissa, pyörit ympyrää, tai et tiedä mitä tehdä, minne mennä, voin sanoa, että olen kokenut saman. Ainoa ratkaisu joka tähän auttoi, oli itseni sekä sisälläni piilotettuina olleiden tunteiden ja uskomusten kohtaaminen. 

En löytänyt vapautta ulkoa, vaan se löytyy ainoastaan sisältä. Sisäinen maailmamme luo ulkoisen ja sisäinen maailmamme luo elämämme. Jos haluamme, pystymme vaikuttamaan elämäämme sisäisen maailman muutoksen kautta. Näin se toimii ja kun sen oivaltaa, on läpimurron porteilla. 

Me jokainen luodaan itselle elämämme aikana tarinaa. Tarinaa, joka joko mahdollistaa meille paljon tai tarinaa, joka rajoittaa elämästä täyttä ja onnellista elämää. Millaista tarinaa sinä haluat itsestäsi ja elämästäsi luoda?

Haluatko että tarinasi rajoittaa sinua vai luo sinuun itsevarmuutta ja luottamusta omiin kykyihisi? Haluatko että tarinasi pienentää sinua vai luo sinusta arvokkaan, rakastetun ja pystyvän? 

Sytytä valo sinussa -valmennus tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia tutustua todelliseen, autenttiseen omaan itseen. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden löytää ja vahvistaa rakkautta itseäsi kohtaan. Valmennus tarjoaa sinulle avaimia kukoistukseen ja elämään jota syvällä sisimmissäsi haluat elää ja miten haluat ilmentää itseäsi. 

Jos tunnet sanomieni asioiden resonoivan ja haluat kipeästi löytää sitä ihanaa valon kipinää elämääsi, tarjoan sinulle mahdollisuutta tähän valmennuskokonaisuuteen. Tunnen ja tiedän, että kaikki tapahtuu syystä, silloin kun aika on oikea. Onko nyt aikasi? Jos kyllä, varaa paikkasi valmennuksesta. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan. 💖

Kyllä! Tämä resonoi ja haluan mukaan! 🌟
Tutustu minuun, palveluihini ja lue inspiroivia blogitekstejä täältä