Työyhteisössänne on suunnattomia voimavaroja - vapautetaan ne yhdessä läsnäolon ja mielen työkalujen avulla!

Onko teidänkin yrityksessä tai organisaatiossa haasteita jaksamisen suhteen? Voi olla, että työntekijät painivat erilaisten ongelmien, kuten kiireen, erilaisten paineiden, miljoonien eri asioiden ja väsymyksen kanssa. Kullakin meistä nämä haasteet ovat hieman erilaisia, mutta usein taustalta löytyy yhteinen nimittävä tekijä ja tämä tekijä on läsnäolon puute omassa arjessa. 

Läsnäoloa lisäämällä kasvaa myös hyvinvointi ja tyytyväisyys omaan elämään. Kun ihminen voi kokonaisvaltaisesti hyvin, näkyy se elinvoimaisuutena sekä vapaa-ajalla, että työssä. Nykyajan johtajat ovat todenneet henkisten voimavarojen olevan ensisijaisessa roolissa menestyksen osatekijänä ja tämän vuoksi nykyajan työyhteisöissä ollaan valmiita panostamaan ja satsaamaan tähän tärkeään sekä merkittävään osa-alueeseen.

Lue alta tarjoamastani ohjelmasta työyhteisöille sekä organisaatioille ja ota yhteyttä jos haluat, että räätälöimme juuri teidän tarpeisiinne sopivimman kokonaisuuden. 

Kysy lisää: [email protected]
Tai ota yhteyttä alla olevasta painikkeesta [lomakkeen kautta]

OTA YHTEYTTÄ LOMAKKEELLA

Voimavaraksi läsnäolo -valmennuskokonaisuus 

Useissa työyhteisöissä työntekijöiden arki on hektistä ja moni kaipaa arkeensa enemmän läsnäoloa, hyvinvointia ja tasapainoa.  Mieli ja keho tarvitsevat lepoa sekä tilaa tietyin väliajoin, jolloin keskittymiskyky paranee ja luovuus sekä tuottavuus lisääntyy.

Kun työntekijä voi kokonaisvaltaisesti hyvin, hän myös nauttii arjestaan enemmän, on elinvoimaisempi ja energisempi ja se näkyy arjessa jaksamisessa ja työssä

Valmennuksen päämääränä on se, että osallistujat inspiroituisivat ja motivoituisivat läsnäoloharjoituksista. He saavat ymmärryksen siitä, miten merkittäviä vaikutuksia he voivat saada elämäänsä sekä työhönsä hyvin yksinkertaisilla työkaluilla ja he ovat motivoituneita käyttämään näitä työkaluja säännöllisesti.

Valmennuksen aikana osallistujat oppivat hyödyntämään meditoimisen, läsnäoloharjoitusten, hengityksen sekä erilaisten kehollisten menetelmien voimaa arjen hektisissä hetkissä sekä alkavat luottamaan omaan kykyynsä rauhoittua ja päästä haluamaansa tilaan. On se tila tyyneyden, kiitollisuuden tai keskittymisen, sekä luovuuden tila, se on mahdollista jakamieni mielen työkalujen avulla.

 

Paketti sisältää: 

Aloitus-, ja lopetuskyselyn sekä loppuraportin

Kolme (kestoltaan tunnin) webinaaria/ valmennustapaamista yhdessä, noin 1-2 viikon välein, joissa sukellamme näihin eri teemoihin: 

1) Webinaaritapaaminen: Lisää läsnäoloa arkeen vaivattomasti 

 • Motivaatioaloitus (miksi aloittaisin meditoimisen? Miten hyödyn siitä?). Meditoimisen ja läsnäoloharjoitusten teoriaa ja tutkimustuloksia meditoimisen vaikutuksista mm. keskittymiseen, kuormituksen sietokykyyn, tehokkuuteen & suorituskykyyn, luovuuteen ja stressin lieventämiseen.
 • Miten meditoida/ tehdä läsnäoloharjoituksia ja milloin? Kerron myös siitä, miten paljon merkitystä päivän sujumiselle ja omalle vireystason ylläpidolle on sillä, miten aloittaa ja päättää päivän (+vinkkejä aamuun ja iltaan rutiineiksi)
 • Käytännön meditaatio-, ja läsnäoloharjoituksia, joiden toteuttaminen arjessa on vaivatonta.

 

2) Webinaaritapaaminen: Hengitys voimavaraksi

 • Hengityksen taustaa ja teoriaa sekä tutkimuksia kuinka suuret vaikutukset hengityksellä on mm. kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, keskittymiskykyyn, tuottavuuteen ja tasapainoon
 • Oman hengityksen tilan testaaminen
 • Kuinka hengityksen voiman pystyy valjastamaan voimavaraksi elämän erilaisissa tilanteissa (kuten rauhoittamaan sekä halutessaan myös tuomaan elinvoimaa ja lisäämään luovuutta)
 • Käytännön hengitysharjoituksia rauhoittamaan, tasapainoittamaan sekä aktivoimaan

 

3) Webinaaritapaaminen: Keholliset rentoutusmenetelmät & tunnetyöskentely

 • Teoriaa ja taustaa, miksi kehon rauhoittaminen ja tunteiden kohtaaminen on tärkeää ja kuinka se toimii.
 • Tunteiden kohtaamisen harjoittelua
 • Menetelmien avaamista: EFT-tapping, tunteiden liikuttelu kehollisesti sekä mielikuvaharjoitukset
 • Eft-tapping harjoitteluosuus
 • Tunteiden nostatusharjoitus

 

Vuoden pääsy Voimaa läsnäolosta -meditaatioäänitekirjastoon, joka sisältää nämä huippulaadukkaat ja kokemukselliset meditaatiot:

 • Rentouttava ja rauhoittava meditaatio nukahtamiseen
 • Upeaa huomenta -äänite
 • Tyyni mieli -meditaatio, jonka avulla mielen saa tyynnytettyä kolmessa minuutissa
 • Kehon voima -meditaatio, jossa lisätään luottamusta omaan kehoon ja sen optimaaliseen toimintaan
 • LEON-meditaatio, jossa on hyödynnetty NLP:n keinoja, jonka avulla äänitteessä käytetyt vahvistuslauseet saavuttavat alitajunnan. 
 • Tämän hetken taika -meditaatio johdattelee hengityksen avulla läsnäoloon. 

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan palaveri jossa pääsemme keskustelemaan juuri teidän tarpeistanne ja siitä, miten voisin palvella teitä. 
[email protected]

OTA YHTEYTTÄ LOMAKKEELA