Valmennus, jossa opit Tunteiden Alkemointi -menetelmän jonka avulla kohtaat tunteet ja niiden viestit sekä vapaudut kielteisten tunteiden näkymättömistä kahleista ilman monimutkaisuutta, ylianalysointia tai pelkoa siitä, että jäisit jumiin tunteisiin...

 

...jotta voit nauttia elämästäsi vapaampana tunnelukkojen aiheuttamista kielteisistä käyttäytymis-, ja reagointimalleista, kokien arvostusta itseäsi kohtaan, täyttäen omia tarpeitasi ja ymmärtäen itseäsi sekä muita paremmin.

 

Kyllä - haluan mukaan!

"Tunteiden kanssa työskentely on muuttanut elämääni merkittävästi. Tuntuu, että se käänsi elämäni suunnan täysin!"

"Kun ensimmäisen kerran tutustuin tunnelukkoihin, minut valtasi jollain tavalla helpotus ja ymmärrys samanaikaisesti. Aloin nähdä omia tunnereaktioitani, ajatusmallejani ja käyttäytymistä aivan uudella tavalla! Aloin ymmärtää menneisyyden tapahtumien sekä lapsuuden vaikutusta kaiken sen taustalla ja myös sen, että oikeasti pystyn vaikuttamaan itseeni ja elämääni! 

Oivalsin sen, että olen antanut tukahdutettujen tunteiden vaikuttaa elämässäni haitallisesti, kuin ne olisivat joitain ohjelmistoja jotka vain surraa sisälläni. Lähtiessäni työskentelemään tunteitteni kanssa tajusin, että niiden otteesta voi oikeasti vapautua! Tämä oli se vapaus jota olen aina kaivannut elämääni. 

Suosittelen lämpimästi tunnetyöskentelyä sinulle joka etsit itsellesi avaimia vapaampaan, onnellisempaan, iloisempaan ja rakkaudellisempaan elämään. "

Asiakaskokemus

Miltä sinusta tuntuisi...

» jos voisitkin kohdata mitkä tahansa tunteet kuin ystävinä, viestintuojina ja oivaltaa niiden todellisen luonteen?

» ymmärtää tunteitasi ja niiden takana olevia viestejä paremmin niin, että voisit tehdä elämässäsi parempia päätöksiä ja valintoja?

» oivaltaa kahlitsevien tunteiden takana olevia juurisyitä ja eheyttää niihin liittyviä muistoja, jolloin tunteiden tiukka ote alkaakin hellittää?

» purkaa tunteita kehollisesti niin, että kehoon varastoituneet tunnejännitykset pääsee vapautumaan?

Mitä odottaa työpajasarjasta?

Kokemukselliset työpajat ovat  kestoltaan noin 1-1,5 tunnin mittaisia [klo 18] eteenpäin.

Ajankohdat: ke 22.11., to 30.11. ja to 7.12. Työpajoista valmistuu myös tallenne, joka on katsottavissa vähintään vuoden ajan. 

Työpajasarjan aikana opit kolmen askeleen Tunteiden Alkemointi -menetelmän:

 

🗝 1. Pohjan luominen - turva, yhteys ja tunteiden tunnistus

Tämä on välttämätön vaihe, jos haluaa tehdä tehokasta, turvallista ja lempeää tunteiden kohtaamista. Työpajan aikana saat itsellesi työkalun ja kokemuksen turvan sekä keho-mieli-ydinminä -yhteyden luomisesta. Tämän lisäksi opit skannaamaan kehoa ja siellä olevia tunteiden muodostamia jumiutumia sekä tunnistamaan tunteita. 

 

🗝 2. Kohtaaminen - sisäinen lapsi sekä tunteiden viestit

Saat konkreettisia työkaluja tunteiden kohtaamiseen sekä niiden sisältämien tärkeiden viestien ymmärtämiseen, sisäisen lapsen eheyttämiseen sekä voimavarojen löytämiseen.

 

🗝 3. Vapauttaminen - Vapauta tunteet sisältäsi

Sukellat syvään harjoitukseen lempeässä ohjauksessani ja näin pääset purkamaan tunteisiin liittyviä kehollisia latauksia turvallisesti ja luonnollisesti. On tullut aika vapauttaa tunteita sisältäsi. Työpajan aikana saat itsellesi käyttöön lempeän mutta tehokkaan työkalun tunteiden vapauttamiseen ja alkemointiin. 

 

🗝 Yhteisöllisyyden tuki ja kannattelu

Osana ryhmää pääset kokemaan sen, että et ole yksin tunteittesi kanssa ja saat vastaanottaa vertaistukea muilta osallistujilta.

 

Miltä tuntuisi avata lukko ja vapautua? Hymyillä rohkeudelle kohdata omat tunteet ja hehkua uudenlaista itseluottamusta? Miltä tuntuisi aktivoida omia voimavaroja, vahvistua yhteisön energiassa ja kantaa mukana avaimia avoimempaan ja tasapainoisempaan elämään?

Ovet ovat sulkeutuneet toistaiseksi.

Vapauta tunteet sisältäsi -
työpajasarja:

 
Työpajojat järjestetään Zoomissa ja yhden työpajan kesto on noin 1-1,5 tuntia. Jokaisesta työpajasta valmistuu tallenne, joka on katsottavissa vähintään vuoden ajan.

 

Hinta työpajakokonaisuudelle:

 

Hinta: 147€ 

 *hinta sis. alv 24 

Mahdollisuus maksaa myös laskulla. Kysy sitä laittamalla sähköpostia: [email protected]

Inspiroidu valmennettavieni upeista tuloksista...

Jäikö jokin mietityttämään? Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin:

 

Jäikö vielä kysyttävää? Ota yhteyttä, vastaan mielelläni! [email protected]

En malta odottaa sitä hetkeä, kun pääsen auttamaan sinua tässä tärkeimmässä työssä jonka voit tehdä itsesi kanssa elämäsi aikana. 

Hei, Olen Elina Väänänen - Henkinen tunnevalmentaja ja uskon, että kaikella on tarkoituksensa ja niin myös sillä, että olet päätynyt tänne verkkosivuilleni ja ehkä harkitset tähän valmennukseen osallistumista. 

Olen tosissani, kun sanoin, että tunteet ovat ihmisyyden ytimessä ja tunnetyöskentely on yksi kauneimmista asioista, joita voit itsellesi antaa. Nimittäin tunteilla on aina jokin viesti tuotavanaan ja vaikeidenkin tunteiden takana on jokin lahja annettavanaan. Elämään kuuluu varjot ja valo.

Jos koet tällä hetkellä, että olet jumissa, pyörit ympyrää, tai et tiedä mitä tehdä, minne mennä, voin sanoa, että olen kokenut saman. Ainoa ratkaisu joka tähän auttoi, oli sisäisen työn aloittaminen itseni kanssa. Tunnetyöskentely on itselläni ollut tässä avainasemassa.

Taustaltani olen mm. hyvinvointivalmentaja, motivaatiovalmentaja, LCF Life Coach, NLP Practitioner, meditaatio-ohjaaja sekä parhaillaan opiskelen The Journey Practitioneriksi [tunneterapia]. Kouluttaudun ja opiskelen jatkuvasti ja osaamista löytyy mm. tunnelukoista sekä kehollisuudesta. Tärkeintä taustalla on myös oma kokemukseni ja oma matkani tunteiden kanssa, jota olen tehnyt elämäni aikana. 

Halusin luoda tämän työpajasarjan tukemaan sinua omalla matkallasi tunteiden maailmassa. Työpajassa jaan sinulle luomani Tunteiden Alkemisointi -metodin, jossa pääset askel askeleelta vapauttamaan tunteitasi niin, että ne pääsevät virtaamaan kuten niiden kuuluu. Jotta voit olla vapaa, kuten sinun kuuluu olla. 

Tunnetko kaiken tämän resonoivan? Kaipaat tukea ja työkaluja tunteiden työstämiseen? Tunnen ja tiedän, että kaikki tapahtuu syystä, silloin kun aika on oikea. Onko nyt aikasi? Jos kyllä, varaa paikkasi valmennuksesta. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan.🦋

 

Kyllä! Tämä resonoi ja haluan mukaan! 🌟
Tutustu minuun, palveluihini ja lue inspiroivia blogitekstejä täältä