#40 Enneagrammityypit: 1 [Uudistaja, perfektionisti, kriitikko]

Kuuntele jakso täältä >>

Tästä alkaa sarja jossa käsittelen eri enneagrammi-persoonallisuustyyppiä, joita on yhteensä yhdeksän.

Itselläni sekä valmennettavillani enneagrammi työskentely on ollut todella oivalluttavaa ja lisännyt ymmärrystä niin itsestä kuin muista. Se auttaa oman itsetuntemuksen kehittämisessä erityisesti sillä tavoin, että ihminen oivaltaa persoonallisuustyyppinsä kautta haitallisista asenteista ja tavoistaan nähdä itsensä tai muut.

"Enneagrammi avaa meille tien viisauteen, jota tarvitsemme vapautuaksemme itse tekemistämme vankiloista ja löytääksemme täydemmän elämän." Don Richard Riso

Joten suosittelen lämpimästi kuuntelemaan tämän sarjan ensimmäisen jakson jossa kerron mitä enneagrammit ovat ja avaan ensimmäisen tyypin taustaa.

Ykköstyyppi on uudistaja, perfektionismiin taipuvainen, opettaja ja itsensä pahin kriitikko.

Jaksossa kerron mahdollisimman seikkaperäisesti aiheesta lisää.

Voit halutessasi käydä tekemässä persoonallisuustestin täällä: Enneagrammitesti (2024) | Ilmainen persoonallisuustesti (enneagram-personality.com) Hyödynnän lähteenä Don Richard Rison sekä Russ Hudsonin kirjaa "Enneagrammin viisaus".

 

Jaksossa mainittu linkki Hengähdä ja palaudu -meditaatioihin

Haluatko kuulla lisää 1:1 -valmennuksesta jossa lähdemme vapautumaan persoonallisuustyypin selviytymisstrategioista ja luomaan tilalle uusia, terveitä tapoja olla hyvinvoivempi? Ota yhteyttä mailitse [email protected]