Autan sinua sytyttämään valon sisälläsi

Haluatko ottaa ratkaisevat askeleet riittämättömyyden tunteesta ja murehtimisesta merkitykselliseen ja sisältä kumpuavaan rauhaan?
Tahdotko löytää kodin sisältäsi, rakastaa itseäsi ehdoitta sekä elää vapaata ja ihmeiden täyttämää elämää jossa kaikki tunteet ovat sallittuja? Olen tukenasi henkilökohtaisesti suunnitellulla Kasvumatkalla, jonka aikana tulet löytämään sen kuka todella olet.

Aloita matka kanssani

Kuullostaako jokin näistä tutulta? 

» Koet, että elämässäsi on kaikki päällisin puolin hyvin, mutta silti tunnet jonkun puuttuvan ja murehdit jatkuvasti mennyttä,tulevaa sekä koet eläväsi autopilotilla. Haluat tietää, kuka todella olet ja mitä oikeasti haluat elämältä sekä tuntea olevasi turvassa tässä hetkessä.


» Olet tavoitellut rakkautta ja hyväksyntää eläen miellyttäen muita, unohtaen omat rajasi ja siitä huolimatta koet sisälläsi arvottomuuden tunnetta. Haluat vihdoin nousta omaan voimaasi, tuntea olevasi riittävä sekä asettaa oman hyvinvointisi prioriteetiksi.

 

» Koet haluavasi jatkuvasti olla jossain muualla kuin tässä. Odotat elämän muuttuvan paremmaksi kokeaksesi olosi tyytyväiseksi. Odotat lomia jossa voit kokea olevasi vapaa ja arjessa pyrit pitämään itsesi niin kiireisenä kuin suinkin, ettei sinun tarvitse kohdata vaikeita tunteita, jotka ovat piilotettuna sisälläsi.
Et enää halua hukata ainutlaatuista elämääsi odottaen "pelastavaa ratsua", 
vaan haluat tuntea vapautta, iloa, täyttymystä ja rauhaa jo nyt.

 
» Sinulla on tarve kontrolloida elämää ja siitä huolimatta tunnet levottomuutta sisälläsi tai olet jumissa kehää kiertävien tunteiden kanssa. Haluat vapautua ja löytää sisältäsi rauhan ja koet tarvitsevasi tunteiden käsittelyyn tukea. 

 


 

Valmennuksen aikana autan sinua henkilökohtaisesti mm:

 

🦋 Luomaan sisäistä turvaa, luottamusta ja yhteyttä itseesi sekä kuuntelemaan sisäistä ääntäsi;

turvaa, jota ulkoiset asiat eivät enää horjuta samalla tavoin kuin ennen, luottamusta, jossa alat ymmärtää elämän syklisyyttä ja kannattelua sekä yhteyttä jonka myötä alat oivaltamaan miten elämä tahtoo parastasi ja näyttää sinulle tien.


🦋 Poistumaan kuluttavan suorittamisen ja loputtoman vaatimisen kierteestä kohti tasapainoa ja vapautta

sekä löytämään rauhan, hyväksynnän ja rakkauden sisältäsi. Usein suorittamisen, itsensä uhraamisen, vaatimisen yms. taustalla on tunnelukkoja, joita lähdemme avaamaan ja purkamaan valmennuksessa.


🦋 Tutustumaan todelliseen itseesi, koska olet jotain NIIN arvokasta

ja kuorimaan vuosien aikana luomiasi rajoittavien uskomusten, tarinoiden ja roolien kerroksia päältäsi niin mielen kuin kehon tasolla. Tämä työskentely on todella voimaannuttavaa ja uudistavaa, jolla on kauaskantoisia positiivisia vaikutuksia elämääsi. 


🦋 Vahvistamaan värejä elämässäsi sekä lisäämään arkeen enemmän iloa ja nautintoa

niin että saat elää itsellesi merkityksellistä elämää, jossa nautit jokaisesta hetkestä ja vastaanotat myös haasteet ja vaikeat tunteet tärkeinä opettajina. Oivallat, että et ole yhtä kuin tunteesi, etkä ole yhtä kuin ajatuksesi. Et edes yhtä kuin kehosi! Olet jotain vieläkin enemmän. 

 
🦋 Näkemään elämäsi sinulle kaiken aikaa tarjoamat ihmeet, merkit ja mahdollisuudet.

Alat oivaltamaan, että elämässä on erilaisia ovia, polkuja ja nyt voit valita sen polun mitä alat kulkemaan. Antaudut elämän kannateltavaksi, jossa kuitenkin olet itse ohjaksissa ja elämä tukee sinua, minne ikinä haluatkaan kulkea, eläen tässä hetkessä. Koska tässä on kaikki.  

Kaisa Lehtinen

Mietin suunnanmuutoksia tiettyhin asioihin elämässäni. Halusin löytää voimaa ja rohkeutta itsestäni ja jo ensimmäisellä tapaamisella tunsin syvää luottamusta ja olevani oikeassa paikassa. 

Huomaan ajatukseni olevan selkeämmät ja tietoisemmat. Minulle on syttynyt unelmia ja vahvaa luottamusta tähän hetkeen ja tulevaan. 

En enää jumita ja pyöri niin paljoa samojen ajatusten kanssa ja olen löytänyt sisältäni valon kipinän joka on syttynyt ja uskon että matkan edetessä se loistaa koko ajan kirkkaampana.

Luulen, että monilla on vaikea mennä eteenpäin joidenkin asioiden kanssa yksin. Siksi kannustan jokaista ottamaan Elinan vierelle kulkijaksi jos omassa elämässä haluaa sytyttää itsessään jotain uutta. 

Huomaan, että kun minä muutun, niin myös ihmiset ympärilläni muuttuvat✨🙏💗

Mitä Kasvumatka-valmennuspaketti sisältää?

Kasvumatkaan sisältyy valitsemasi määrä henkilökohtaista valmennustapaamista, jotka pidetään noin 2 viikon välein. Tapaamiset järjestetään etänä videopuhelun välityksellä.

Valmennustapaamiset ovat hyvin intensiivisiä, sillä ne nostavat usein pintaan moninaisia tunteita. Näitä tunteita pääset purkamaan ja vapauttamaan kanssani turvallisessa ympäristössä. Valmennuksen edetessä huomaat, kuinka sisäinen työ alkaa muuttaa elämääsi.

    

Haluatko löytää todellisen itsesi ja sytyttää sisäisen valosi? Näin aloitat kasvumatkasi:

 Valmennuskokonaisuuden lähtöhinta on 1 120€ (280€/kk tai esimerkiksi 120€/kk x 10)

Valmennus räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Valmennuspaikkoja on rajoitetusti, jotta voin taata sinulle aidon läsnäoloni ja sitä kautta mahdollisimman suuren hyödyn valmennuksesta. Voit tiedustella tällä hetkellä yksittäisiä vapautuvia paikkoja. Ennen valmennusta toteutamme maksuttoman tutustumispuhelun, jonka voit varata alla olevan painikkeen kautta tai suoraan sähköpostitse: [email protected]

Ota yhteyttä tästä

Miksi nyt on aikasi? Miksi katsoa tämä kortti?

Koetko että asioiden on muututtava? Siirrät ehkä aloittamista aina seuraavaan kuukauteen, vuoteen... Ja huomaat pian, että vuodet ovat kuluneet vilinällä ohitse, eikä muutosta ole tapahtunut?

Joskus muutokseen tarvitaan ulkopuolista tukea ja syvempää tutkiskelua. Miksi jatkaa yksin painava reppu selässä, kun on olemassa mahdollisuus, että voisit laskea kärsimyksen taakkaa edetessäsi oppaan kanssa? Oppaan joka tukee sun parhaaksi omaa kasvuasi. 

Nyt on tullut aika lopettaa kärsimys ja muistaa se kuka todella olet ja elää sisältä päin ohjautuvaa elämää. Sä olet tullut tänne loistamaan ja olemaan se kuka todella olet.

Tämä Kasvumatka, tämä valmennus on NIIN kokonaisvaltainen ja syväluotaava prosessi, että se tulee takuuvarmasti muuttamaan elämäsi suuntaa. Tässä hetkessä kun harkitset tätä valmennusta, pyydän sua pohtimaan...

Miltä sun elämä näyttää puolen vuoden päästä jos et tee mitään? Jos mikään  ei muutu? 

Entä miltä sun elämä näyttää puolen vuoden päästä jos sanot KYLLÄ tälle kasvumatkalle, olet ottanut harppauksia omassa kasvussasi ja elämäsi on muuttunut?

Tämän jälkeen kuuntele sun sydäntä, mitä se haluaa sulle sanoa ja seuraa sen viestejä. 

Haluatko kysyä vielä jotain? Voit laittaa minulle sähköpostia: [email protected]

❤ sydän sanoo KYLLÄ

Sopimuksen purkuperuste [tyytyväisyystakuu]

Ensimmäiseksi haluan muistuttaa, että Kasvumatka on hyvin kokonaisvaltainen ja vaikuttava valmennus ja se on tarkoitettu henkilöille jotka ovat valmiita sitoutumaan omaan hyvinvointiinsa ja omaan kasvuunsa sekä ottamaan askelia valmennusohjelman aikana. Päävastuu on aina itsellä. 

Kasvumatka muokkautuu henkilökohtaiseksi ja muotoutuu ohjelman edetessä. Sen runko on luotu vuosien kokemuksella ja valmentajana olen 100% mukana prosesseissa joita tapaamisten aikana koemme. Tämän ohjelman aikana tulet ottamaan harppauksia omassa kasvussasi. 

Ensimmäisen kuukauden koettuasi [2 tapaamista] jos olet sitä mieltä, ettei valmennus vastaa sitä, mitä olit ajatellut, voimme päättää sopimuksen siihen ilman lisäkuluja. Tällöin maksat vain kahdesta käytetystä tapaamisesta.

En malta odottaa sitä hetkeä, kun pääsen auttamaan sinua tässä tärkeimmässä työssä jonka voit tehdä itsesi kanssa elämäsi aikana. 

Olen tosissani, kun sanoin, että henkinen kasvu on tärkein ja merkityksellinen työ mitä voit elämäsi aikana tehdä, koska se on kaiken kukoistuksen ydin. Olen itse todistanut sen ja nähnyt sen uskomattomat vaikutukset omaan ja muiden ihmisten elämiin, jotka ovat päättäneet panostaa omaan henkiseen hyvinvointiinsa. Ei ole yhtään liikaa sanottu, että jokaisen ihmisen tulisi elämänsä aikana hankkia itselleen henkinen valmentaja tai mentori. 

Jos koet tällä hetkellä, että olet jumissa, pyörit ympyrää, tai et tiedä mitä tehdä, minne mennä, voin sanoa, että olen kokenut saman. Ainoa ratkaisu joka tähän auttoi, oli sisäisen työn aloittaminen itseni kanssa.

En löytänyt vapautta ulkoa, vaan se löytyy ainoastaan sisältä. Sisäinen maailmamme luo ulkoisen ja sisäinen maailmamme luo elämämme. Jos haluamme, pystymme vaikuttamaan elämäämme sisäisen maailman muutoksen kautta. Näin se toimii ja kun sen oivaltaa, on läpimurron porteilla. 

Me jokainen luodaan itselle elämämme aikana tarinaa. Tarinaa, joka joko mahdollistaa meille paljon tai tarinaa, joka rajoittaa elämästä täyttä ja onnellista elämää. Millaista tarinaa sinä haluat itsestäsi ja elämästäsi luoda?

Haluatko että tarinasi rajoittaa sinua vai luo sinuun itsevarmuutta ja luottamusta omiin kykyihisi? Haluatko että tarinasi pienentää sinua vai luo sinusta arvokkaan, rakastetun ja pystyvän? 

Henkinen valmennus tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia tutustua todelliseen, autenttiseen omaan itseen. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden löytää ja vahvistaa rakkautta itseäsi kohtaan. Valmennus tarjoaa sinulle avaimia kukoistukseen ja elämään jota syvällä sisimmissäsi haluat elää ja miten haluat ilmentää itseäsi. 

Jos tunnet sanomieni asioiden resonoivan ja haluat kipeästi löytää sitä ihanaa valon kipinää elämäääsi, tarjoan sinulle mahdollisuutta valmennusohjelmaani. Tunnen ja tiedän, että kaikki tapahtuu syystä, silloin kun aika on oikea. Jos nyt on sinun aikasi, ole minuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti ja varaa tutustumispuhelusi! 

Haluan aloittaa oman kasvumatkan
Lataa maksutta tästä
Tutustu minuun, palveluihini ja lue inspiroivia blogitekstejä täältä